Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  LG OLED 55EG920 LG OLED 55EG920 LG OLED 55EG920 LG OLED 55EG920

• Millete 10.000 tllik mal satıp kim lG haklı diyorsa halt etmiş kusura bakmayın ateş düştüğü yeri yakar bakın Lg kar elde etmiş bizim gibi saftiriklere 3 kuruşluk malı 10 kuruşa sattıkları için http://www.hurriyet.com.tr/lg-2016-ikinci-ceyrek-sonuclarini-acikladi-40180667
  • mecidiyeköylü kullanıcısına yanıt
    Valla 3 kuruşluk malı 10 kuruşa satmalarınada razı olduk. yeterki adam gibi mal satsınlar. oda yok. çöplere dünya para veriyoruz.
  • Varmıdır gelişme acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzb

şu an benim tv seyredilmeyecek durumda her tarafı logolar şeritler yazılarla dolu. temizlenmiyor. hergün eklenmeye devam ediyor. LG sağolsun. türkiye müşteri hizmetleri koredeki fabrikayı batmasın diye büyük çaba harcıyorlar. geri alsaydılar büyük ihtimal kriz neticesinde batabilirdi.

merhabalar sizin mahkeme henüz sonuçlanmadı galiba.İnşallah hayırlısı olur..Daha önceki mesajlarda haklılığınızı desteklemiştim..

bende tv olarak 47lb670 kullanıyorum .. ayrıca düğünüm için tüm beyaz eşyayı da LG aldım. benim bulaşık makinesi başta sorunsuzdu kurulumundan sonra 40 gün geçti 3. çalıştırmada su kaçırmaya başladı.başta hiç anlamadık bişey de yoktu. Servisi çağırdım.baktılar incelediler malum her taraf yine ıslandı fotograf cektiler tespit tutanağı yaptılar merkeze bildirdiler. meğer iç kazan çatlak imiş. ertesi gün ilk 6 ay değişim verdi.. teknosaya gittim malum stoklarda hiç lg bulaşık makinesi olmayınca karta para iadesi yaptılar.. benim anlamadığım şey sizde neden böyle oldu..

her yıl milyon dolarlar kar ediyorsun ama işine gelmeyince malın arkasında durmuyorsun bu yüzden LG ye kızıyorum.. malı satarken 50 takla atarlar sattıktan sonra topu atan atana müşteri memnuniyeti olmayınca hiçbir anlamı kalmıyor..stoklarda binlerce tv var ve sen birini bile yollayamıyorsun.hadi onu da geçtim.saçma reklam şirketlerine pazarlama için ödediği rakamlarda cabası.o parayla türkiyeye fabrika kurulur...Aslında bu kadar basit değil tabi ama sonuçta ortada bir mağduriyet var ve bu mağduriyet firmanın ürettiği üründen kaynaklı bir mağduriyet.Panel hatalı.bariz belli yeni alınmış bir panel bir anda bu kadar falso veremez...kullanıcı hatası zaten yok.. Bu olayda haklılığınız mahkemelerce de tescillenecektir.. Sonucu bekliyoruz.Söz konusu modelden onlarca kişi satın aldı..Yayınlarsanız faydası dokunacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluraydisk -- 17 Ağustos 2016; 3:01:35 >

• bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    bence neden olmadığını şöyle yorumlamak lazım. oled tv lerin tümünde az ve çok logo yapışma sorunu mevcut. bunu zaten açıkça kitapçığında yazmışlar. bazıları belki az olduğu için farketmiyor. benimkinde biraz değil bayağı çok. bunu değiştirdiği zaman tüm sattıkları oled tv leri böyle bir sorunda değiştirmeleri gerekiyor. değiştirmiyeceklerini kullanma kılavuzunda açıkça beyan etmişler. bunu arıza olarak görmediklerini söylüyorlar. mesele bu. tabi bilirkişi incelemesinde böyle bir şeyin olamıyacağını bunun ayıplı bir ürün olduğunu beyan etmiştir. 04.10.2016 tarihinde duruşma var. mahkemenin kararını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 17 Ağustos 2016; 10:33:14 >
  •  LG OLED 55EG920 LG OLED 55EG920 LG OLED 55EG920 LG OLED 55EG920

• quote:

Valla 3 kuruşluk malı 10 kuruşa satmalarınada razı olduk. yeterki adam gibi mal satsınlar. oda yok. çöplere dünya para veriyoruz.

Hocam siz o saçma sapan konuşanlara bakmayın.
    Bazı troller heryerde vardır, olur :(
    Başına aynı sorun gelse dünyayı yıkar atar ama başkasının başına gelen soruna ahkam keser, dalga geçer.

Sizin cihaz kesinlikle sorunlu. Ve bilirkişi sizin lehinize rapor verdiğine göre davayı kazanırsınız. Bende Samsung TV de yaşadığım sorun yüzünden tüketici mahkemesinde açtığım davayı bilirkişi raporunda "gizli ayıplı mal" ibaresiyle kazandım ki sizde muhtemelen "ayıplı mal" yazıyordur. TV nin parasını geri aldım. Sizde alacaksınız inşallah.

Bende de 55EG920v var ve şubat ayından beri kullanıyorum. Gün içinde işe gittiğim için ben değil annem kullanıyor ve özellikle izlediği 2 veya 3 kanal vardır. Bende akşam eve geldiğimde izlediğim 2 veya 3 kanal var. Hiç bir logo yapışması falan yok. Yani bende olmuyorsa (ki kullanım şekli logo yapışmasına müsait) sizde de olmamalı.

Bir üretim tekniğindeki hata normalmiş gibi gösterilip bu şekilde satış veya servis yapılamaz. Kullanım kılavuzu da kuran-ı kerim değil sonuçta, son haline gelmeden önce ne revizeler yapılıyor. Bu konuda tüketici mahkemelerindeki bilirkişiler müşterinin haklılığını görüp ona göre rapor tutuyorlar ki sizin de böyle olmuş.

10. aydaki duruşmada büyük bir ihtimalle davanızı kazanmış olursunuz. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 22 Ağustos 2016; 10:34:29 >

• Geçmiş olsun takipteyiz. Oled ten vazgeçtik. Müşteri memnuniyetsizliğin olduğu markadan uzak duracaksın. Net! Ben evlilik arifesinde bir çok markadan alışveriş yaptım. Hüsranlarda var memnuniyet de var markaya göre. Artık yoluma memnun olduklarımla ve beni mallarıyla memnun etmeyi geç , arayarak ürün ile ilgili memnuniyetimi soranlarla devam edeceğim. Diğerleri çöp...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Hocam siz o saçma sapan konuşanlara bakmayın.
    Bazı troller heryerde vardır, olur :(
    Başına aynı sorun gelse dünyayı yıkar atar ama başkasının başına gelen soruna ahkam keser, dalga geçer.

Sizin cihaz kesinlikle sorunlu. Ve bilirkişi sizin lehinize rapor verdiğine göre davayı kazanırsınız. Bende Samsung TV de yaşadığım sorun yüzünden tüketici mahkemesinde açtığım davayı bilirkişi raporunda "gizli ayıplı mal" ibaresiyle kazandım ki sizde muhtemelen "ayıplı mal" yazıyordur. TV nin parasını geri aldım. Sizde alacaksınız inşallah.

Bende de 55EG920v var ve şubat ayından beri kullanıyorum. Gün içinde işe gittiğim için ben değil annem kullanıyor ve özellikle izlediği 2 veya 3 kanal vardır. Bende akşam eve geldiğimde izlediğim 2 veya 3 kanal var. Hiç bir logo yapışması falan yok. Yani bende olmuyorsa (ki kullanım şekli logo yapışmasına müsait) sizde de olmamalı.

Bir üretim tekniğindeki hata normalmiş gibi gösterilip bu şekilde satış veya servis yapılamaz. Kullanım kılavuzu da kuran-ı kerim değil sonuçta, son haline gelmeden önce ne revizeler yapılıyor. Bu konuda tüketici mahkemelerindeki bilirkişiler müşterinin haklılığını görüp ona göre rapor tutuyorlar ki sizin de böyle olmuş.

10. aydaki duruşmada büyük bir ihtimalle davanızı kazanmış olursunuz. Hayırlısı olsun.

Samsung model ve gizli ayıbın ne olduğunu öğrenebilir miyim. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• slayer90 S kullanıcısına yanıt
    46ES8000 modeldi.

Gizli ayyp ise smart menüye 10 denemeden 2 sinde girilebiliyordu.
  • Arçelik ve Vestel de oled satışına başlayacaklarmış. Rekabet iyidir,her zaman tüketici lehine olmuştur. 65inch olacakmış. Panel,fiyat ve teknik bilgileri merak ediyorum.
  • bayucuz kullanıcısına yanıt
    Vestel alinmaz da arcelik beko grubu sony ve lg ikr calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=4wqKEr7HyzY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 29 Ağustos 2016; 16:01:28 >
  • 2016 OLED tvlerde logo sorunu ve kırmızı renk sorunu devam etmekte mi
  • yzd1461 Y kullanıcısına yanıt
    bu sorunların çözüldüğüne dair hiç bir açıklama yapılmadı bugüne kadar. çözülseydi, davul zurnayla duyururlardı.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    http://bilelimmi.com/?p=12684

Bu yerli OLED TV ler ne zaman gelir ve fiyatı ne olur acaba
  • Az önce birkaç bluray rip ve hd tv yayını ile Cevahir Teknosa'da tvleri test etmeye gittim. Aklımda ilk sırada Samsung 55KS9500 var iken şu an en son sırayı almış durumda. LG 55EG920 olayı aşmış. Psikopat derecede kaliteli görüntü verdi. 2. sırada Sony 55XD9305 var. Samsung 55KS9500 ve 60KS8000 baktım. 7 senedir her televizyonum Samsung olan birisi olarak 2 sini de oldukça başarısız buldum. Yeni seri oledler alamayacağım kadar pahalı. Şu an 1200 TL lik soundbar ve yurtdışı gidiş dönüş uçak bileti hediyesiyle Teknosa'da 7599 TL. Ne yapmalı arkadaşlar sizce?

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    nisan 2016 ve sonrasi uretim olan eg920v lerde henuz sikayet yok ekran yikama olayini cozmusler gibi duruyor...benimki mayis 2016 akrabalar tvyi acik unutmus eve gelince aha dedim simdi sictik..6-7 saat trt belgesel acik kalmisti ama hicbir yapisma olmadi...webos arayuzuyle internet tarayicisiyla netflix vs ile harika,hizli,pratik...uydu alici bile almadim kanal gecisleri duzenlemesi falan da guzel sadece hd kanallari favoriye ekledim onlar arasinda dolasiyorum diger sacma turksat kanallari gozukmuyor..goruntu kalitesini zaten soylememe gerek yok muthis...trumotion olayi herhangi bir yayinda dahil bayagi farkediyor...gozumuz 24-30fps alismis ama trumotion berrak yapinca bayagi fps hizlaniyor akici oluyor bazen aciyorum zevk meselesi...yani allah gostermesin bi terslik cikmazsa eger tv on numara hicbir eksi tarafi yok bence..parlakligi az diyorlar oledlerin ama ben bi sikinti gormedim oled isigi 65-70 arasi parlaklik da 40ta falan kullaniyorum...bir suru goruntu ayari var ince detay bakarsiniz da...bence alin cok dusunmeyin...soundbar nasil ses veriyor bilmiyorum ama ben olsam onu satip AVR ve 5+1 ses sistemi alirim bir de tadindan yenmez:) aksam kurulum karanlikta film izlerim diyorsaniz tam size gore...indiriyorum internetten 10gb lik bir film 5+1 ses destegi de veriyor kalite de 4k gibi neredeyse mkvlerin falan takiyorum harici hard diski alt yazi da ayni isimde oluyor filmle, direkt izliyorum pratik bir şekilde...oyun da oynuyorsaniz memnun kalirsiniz sahsi kanaatim..ama yeriniz ve bütçeniz varsa bence ses sistemi olayına girin soundbar tatmin ederse birşey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 3 Eylül 2016; 22:22:31 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.