Şimdi Ara

LG Nexus4 Hattı Görmüyor, Rom Kabul Etmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aynen başlıkta belirttiğim gibi herşey. 4.2.2 stock rom dışında hiç bir romda telefon açılmıyor. Bootloader'da kalıyor.

    Merhab arkadaşlar. Bundan uzun süre önce lolipop ilk çıktığında, telefonuma yükledim. Herşey normal çalışıyordu. Bir gün, telefonu elime aldım ve hattın çekmediğini gördüm. Şunları denedim ve sonuç alamadım:

    -Yeniden başlattım.
    -Hattı değiştirdim.
    -Rom yükledim.
    -Kitkat ve diğer bir kaç fabrika romunu denedim.
    -Modem(radio.img) yükledim. Bundan sonra teli açınca İmei'nin silindiğini gördüm. Ama hala kayıtlı.
    -Ubuntu ve firefox os yükleyip denedim. Ubuntu zaten hazır olmayan bir sistem ki hat kısmı aktif değil. Firefox os ise açılmadı.
    -Kernel denedim.
    -Wipe'dır cache'dir ne varsa resetledim. Zaten bundan sonra rom kabul etmemeye başladı.

    Bunların hiçbiri çözüm olmadı. Bunlardan önce garantiye gittim lakin, teli custom romda bırakmışım, onlarda rom bozdu diye iade ettiler. Halbuki orjinal romda olmuştu bu sorun. Telefonun daha senesi olmadı, ilk ay bi düşürüp arka cam kapağını çatlattım ama herşey hala çalışıyor. Birşey olacak olsa 1 ay beklemezdi diye düşünüyorum. İçini açıp baktım, fiziksel olarak hiç bir hasar gözükmüyor. En azından çıplak gözle.

    Peki şuan telefonun neleri çalışıyor:
    -Herşeyi, hat hariç herşeyi. Ancak başka roma geçemiyorum telefon bootloader'da yani açılışta kalıyor öyle. Saatlerce bekledim ama cevap yok.


    Çözüm için sizden ricam, eğer elinizde sistem yedeğiniz varsa, benimle paylaşmanız. Belki bu şekilde çözüme ulaşabiliriz. Onun dışında önerilere açığım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.