Bildirim
LG Nexus 4 hoparlör de çatlak.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Buyuk ihtimalle tamir olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düştüğü belirgin mi ? Belirgin ise Garanti kapsamın almayabiliriler . Ama Belirgin değilse %100 Değiştirirler -
quote:
Orijinalden alıntı: cyber007
Düştüğü belirgin mi ? Belirgin ise Garanti kapsamın almayabiliriler . Ama Belirgin değilse %100 Değiştirirler
Hoparlör çevresinde bir çatlak var cam kirigi gibi ayni dalga dalga. Alalı da 1 sene geçti nolcak bilmiyorum
geçmiş olsun garanti kapsamına gircegini pek sanmıyorum kullanıcı hatası derler sanırım malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: brkdmrl17
geçmiş olsun garanti kapsamına gircegini pek sanmıyorum kullanıcı hatası derler sanırım malesef
Hocam kaça patlar bu bana bir bilgin varmı? Yardımcı olursan çok mutlu olurum.
tam bir bilgim yok ama internetten baktıgıma gore 177 lra gıbı bı fıyat cıkıyor linkini vereyim sende bak ama cok rahatsız etmıyorsa bosa masraf etme derım
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-google-nexus-4-e960-orj-arka-kapak-siyah-115118849 -
quote:
Orijinalden alıntı: brkdmrl17
tam bir bilgim yok ama internetten baktıgıma gore 177 lra gıbı bı fıyat cıkıyor linkini vereyim sende bak ama cok rahatsız etmıyorsa bosa masraf etme derım
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-google-nexus-4-e960-orj-arka-kapak-siyah-115118849
Saolasin rahatsız olduğumdan değil çatlak büyümesin diye sıkıntı ettim ona da bir kap lazim olur saol cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rıca ederım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X