Şimdi Ara

LG Nexus 4 hoparlör de çatlak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon yere düştü LG Nexus 4 hoparlörün orada bir çatlak oluştu cam çatlağı gibi yani. Garantiye gotursem hallolur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyuk ihtimalle tamir olur

• Düştüğü belirgin mi ? Belirgin ise Garanti kapsamın almayabiliriler . Ama Belirgin değilse %100 Değiştirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber007

Düştüğü belirgin mi ? Belirgin ise Garanti kapsamın almayabiliriler . Ama Belirgin değilse %100 Değiştirirler

Hoparlör çevresinde bir çatlak var cam kirigi gibi ayni dalga dalga. Alalı da 1 sene geçti nolcak bilmiyorum

• geçmiş olsun garanti kapsamına gircegini pek sanmıyorum kullanıcı hatası derler sanırım malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdmrl17

geçmiş olsun garanti kapsamına gircegini pek sanmıyorum kullanıcı hatası derler sanırım malesef

Hocam kaça patlar bu bana bir bilgin varmı? Yardımcı olursan çok mutlu olurum.

• tam bir bilgim yok ama internetten baktıgıma gore 177 lra gıbı bı fıyat cıkıyor linkini vereyim sende bak ama cok rahatsız etmıyorsa bosa masraf etme derım
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-google-nexus-4-e960-orj-arka-kapak-siyah-115118849
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdmrl17

tam bir bilgim yok ama internetten baktıgıma gore 177 lra gıbı bı fıyat cıkıyor linkini vereyim sende bak ama cok rahatsız etmıyorsa bosa masraf etme derım
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-google-nexus-4-e960-orj-arka-kapak-siyah-115118849

Saolasin rahatsız olduğumdan değil çatlak büyümesin diye sıkıntı ettim ona da bir kap lazim olur saol cidden.

• rıca ederım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.