Şimdi Ara

LG Music Flow NP8340 H3 Smart Hi-Fi Speaker Kablosuz Arttırılabilir Kullanım 199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
4.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı çok uygun 199 tl heryerde 350 tlden aşağı yok bendeki las950m soundbar ile kullanmak için 2 adet aldım surround ses elde etmek için tavsiye ederim.

http://teknosa.com/urunler/110021434/lg-np8340-kablosuz-multi-room-smart-speaker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    lg soundbar alırsan hem tv ye bağlarsın hemde cep telefonuna aşağıdaki linkten inceleyebilirsin son seste sesi bozmadan bas ve tizleri verebilen nadir cihazlardandır. Teknosaya gidip dinleyin öyle karar verin.

lg türkiye
    LG NP8340 : Music Flow H3 Smart Hi-Fi Speaker Kablosuz Arttırılabilir Kullanım | LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-NP8340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 14 Mayıs 2016; 12:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

lg soundbar alırsan hem tv ye bağlarsın hemde cep telefonuna aşağıdaki linkten inceleyebilirsin son seste sesi bozmadan bas ve tizleri verebilen nadir cihazlardandır. Teknosaya gidip dinleyin öyle karar verin.

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-NP8340

LG soundbar uygun fiyata nerden alabiliriz tavsiyeniz varmı acaba bu urunu onurla berabermi kullanabiliriz

• Su gecen teknosanin indiriminde las454 olmasi lazim, almistim. Ilk gunler sesini b3yenememistim. Basslar tok gelmiyor tak tak diye vuruyordu. Sonra gun gectikce ses degistin burn in gibi bir olay bunlardada var sanirim. 2 hafta icinde tarifsiz bir gucle doygun ses veriyordu artik. Cok memnun kaldim.
    Arada sirada indirime giriyor magazalarda. Tavsiye ederim.
    Birde sonradan keske 5+1 alsaydim dedim sorround icin. Anladigim kadariyla subwooferi kablosuz tanittigimiz gibi bu cihazlarida kablosuz tanitiyoruz soundbara galiba. Yani soundbar aktif oldugunda subwoofer ve bu ek kutular otomatik aktifmi oluyorlar. Oyleyse harika. Cihaz elinize ulastiysa bilgilendirirseniz cok sevinirim

Aynen bu cihazı soundbara kablosuz olarak bağlıyorsunuz ve surround olarak kullanabiliyorsunuz

Orijinalden alıntı: m@rslan

Su gecen teknosanin indiriminde las454 olmasi lazim, almistim. Ilk gunler sesini b3yenememistim. Basslar tok gelmiyor tak tak diye vuruyordu. Sonra gun gectikce ses degistin burn in gibi bir olay bunlardada var sanirim. 2 hafta icinde tarifsiz bir gucle doygun ses veriyordu artik. Cok memnun kaldim.
    Arada sirada indirime giriyor magazalarda. Tavsiye ederim.
    Birde sonradan keske 5+1 alsaydim dedim sorround icin. Anladigim kadariyla subwooferi kablosuz tanittigimiz gibi bu cihazlarida kablosuz tanitiyoruz soundbara galiba. Yani soundbar aktif oldugunda subwoofer ve bu ek kutular otomatik aktifmi oluyorlar. Oyleyse harika. Cihaz elinize ulastiysa bilgilendirirseniz cok sevinirim

Bu dediğinizi yapabilmeniz için soundbar ın da diğer hoparlörlerinde music flow serisinden olması gerekiyor, sizin bar ile olmaz ani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Acaba tam aradigim sey mi diye biraz arastirdim ama yorumlar baya kötü cacik bir cihaza benziyor. Onyx 2 kovalamaya devam

bende araştırıyorum ama hiç kötü yorum bulamadım. gerçi 1 sene olmuş ama

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

sorgulamayı sorgulayan bir kaozof !!

Nothing is taboo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

https://www.teknosa.com/urunler/800048103/lg-np8340-kablosuz-multi-room-smart-speaker
    Ürün Kusurları
    Teknik Servis Merkezi tarafından çalıştığı kontrol edilmiş olan ürün orijinal ambalajında değildir ve çizikler bulundurabilir.
    BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

https://www.teknosa.com/urunler/800048103/lg-np8340-kablosuz-multi-room-smart-speaker
    220 olmadan killanilmiyor, bu boyutlar ile bataryali mobil cihazlar daha cazip, prize taktiktan sonra daha buyuk boyutlara bakilabilir

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.