Şimdi Ara

lg lm860v yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Geceler arkadaslar;

    Kısaca yardım icin buradayım aldıgım urunde akıllı kumanda uzerınden internete girdigimde sık kullananlar kısmında milliyet var,tıkladıgımda ise cıkan sayfada 2011/11/04 yazıyor ve 2011 ın tarıhı var sımdı bunu gorunce mıdem bulandı ve urunun arkasına baktıgımda ise ekim 2012 manufactured yazıyor ne yapmalıyım bu konuda yol gösterirseniz sevinirim.

    Saygılar;



  • Ürünün yüklü olduğu yazılıma bağlı olarak Sık Kullanılanlar kısmındaki Milliyet eklentisi eski olabilir. Siz tarayıcı üzerinden girdiğiniz zaman güncel sayfayı açacaktır. Mevcut sekmeyi silebilirsiniz. Size tavsiyem televizyonunuza 04.10.26 kodlu son yazılımı yüklemeniz, web tarayıcı kısmının sağ üstünde ayarlar kısmına girip Resim Kalitesi "Yüksek" ve Flash Player "Açık" sekmelerini seçmenizdir.
  • merhaba catty ben sanırım kendımı anlamadım kusura bakma oncelikle urunu ben sıfır aldım anlatmak istedigim konu suydu urun sıfır ıse nasıl oluyorda 4 kasım 2011 de bırı milliyet habere girebiliyor isin garip tarafıda urun 2012 ekımde fabrıkadan cıktı yanı uretıldı yazıyor bu durum kafamı karıstırdı ve acık soylemek gerekırse korktum neden sıfır olan urun 2011 de milliyete girmez yanı biri o tarihde internete girmis aynı zamanda guncellemeyı yaptım tesekkurler
  • Tekrar merhaba ,

    Simdi yaptıgım gorusme sonucu bana aktarılan bilgileri sizlerle paylasmak isterim benim televizyonu takan servisteki İsmail beyin dedigine gore her gelen televizyonların internet sayfasında lg,google,milliyet,fotomac mevcut ve bu bir sorun degilmis bunun demo olarak yada lg nın anlasmalı oldugu sitelerin her tv ye eklendıgını hatta kendı televızyonunda da milliyeti tıkladıgında 4 kasım 2011 tarıhlı milliyet haberi acıldıgını soyledi ben bu cevabı aldım yeni tv sahibi arkadaslar internetinize girdiginizde aynı 4 sayfayı goruyorsanız bu problem degıl sonucta bende de var ama gormuyorsanız benle paylasırsanız en azından kandırılıp kandırılmadıgımı bılırım.

    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.