Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkismail

pm baktım bir şey göremedim.

Hayrola ?

Sana değil , bana yazmıştı arkadaş.
  • Eline Sağlık Kardeşim.....
  • Bazı kanallar epey kaliteli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence türkce kanallar ve yabanci spor ve belgesel kanallari olsa cok daha temiz is olur bence.anlasam ben yapicam ama :)ellerinize saglik arkadaslar...
  • Arkadaşlar,normal olarak İP TV kullanırken, dün açtığımda LG apps ye tıkladığımda yükleniyor diyor ve kitleniyor,Tv yi kapatıp yeniden açtım,USB çıkartıp yeniden taktım kullanıcı girişinden çıkıp yeniden giriş yaptım bütün bunlara rağmen aynı ekranda kitleniyor menü çıkmıyor..Başına gelen ya da çözüm önerisi olan var mı? Teşiekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

Arkadaşlar,normal olarak İP TV kullanırken, dün açtığımda LG apps ye tıkladığımda yükleniyor diyor ve kitleniyor,Tv yi kapatıp yeniden açtım,USB çıkartıp yeniden taktım kullanıcı girişinden çıkıp yeniden giriş yaptım bütün bunlara rağmen aynı ekranda kitleniyor menü çıkmıyor..Başına gelen ya da çözüm önerisi olan var mı? Teşiekkürler.

Tv kilitlenmiyor kardeşim. Usb'yi çıkar lgapps'a giriş yap otomatik giriş yap kısmını işaretle.. Tv'yi kapat usb'yi tak. Tv'yi aç 3-5 dakika bekle, uygulamalardan tekrar iptv'ye girebilirsin. Usb içinde uygulamalar olduğu için yüklenme süresi var, ne kadar çok uygulama varsa usb'de ona göre yüklenme süresi olur, tv kilitlendi sanma... Sadece bekle..

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

arkadaslar PM serisi plazmalarla deneyen oldu mu? menu sistemi aynı görünüyor zira

Önceki mesajlarda PM serisi için yükleyenler olmuştu çalışıyor büyük ihtimalle. Msjlara göz atabilirsiniz...

PM6800'de çalışıyor. PM6900 bu aileye dahil mi bilmiyorum.

LM serisi LED'ler ve ve PM serisi Plazma'lar mimari olarak aynı temeli paylaşıyorlar ve bu temelin adı "Saturn 7 Platformu". Ancak LM serisi LED'lerin servis portu RF45 ethernet portu iken, PM 6800'de servis portu RS232.

PM 6900 sahibi olan birisi cihazda RS232 port olup olmadığını söyleyebilir mi?

PM 6900 dokunmatik ekranlı olduğundan PM 6800'den farklı bir mimari'ye sahip olabilir, IPTV denemeleri de bu mimari farklılığından dolayı farklı sonuçlar verebilir varsayımı ile soruyorum.

• Kanal değiştirirken arada televizyon kapanıp açılıyo. Sebebi nedir bi bilen var mı ?
  • pm6900 de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar...konuyu başlatanın/destek verenlerin eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin406

http://kullanıcıadı:şifre@avrupa.zapto.org:5001
    bu şekilde olan ip uygulamasını nasıl yazmalıyız acaba bir bilginiz var mı acaba
    yardımcı olursanız çok sevinirim

buna cevap verebilecek yok mu acaba
  • quote:

quote:

http://kullanıcıadı:şifre@avrupa.zapto.org:5001
    bu şekilde olan ip uygulamasını nasıl yazmalıyız acaba bir bilginiz var mı acaba
    yardımcı olursanız çok sevinirim

buna cevap verebilecek yok mu acaba

arkadaşım şu şekilde olacak
    ext,kanalismi,http://kullanıcıadı:şifre@avrupa.zapto.org:5001
  • quote:

pm6900 de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar...konuyu başlatanın/destek verenlerin eline sağlık

benim tv de lgapp menüsünde usb işareti gözükmüyor.
    Sizde çıkıyor mu?
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

pm6900 de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar...konuyu başlatanın/destek verenlerin eline sağlık

Sizde çıkıyor mu?

Sonunda PM6900 de bende çalıştırabildim fakat problemler bitmiyor.

lgiptv.eu
    lgiptv.eu - lgiptv Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://lgiptv.eu/mylist.html
    linkindeki sayfada dosya seç'e tıkladığımda herhangi bir şey açılmıyor.
    Dolayısıyla .txt dosyasını yükleyemiyorum. Şu an içindeki 105 rus kanalı ile idare ediyoruz.

Var mı çözümü bilen?

• quote:

quote:

quote:

Sizde çıkıyor mu?

linkindeki sayfada dosya seç'e tıkladığımda herhangi bir şey açılmıyor.
    Dolayısıyla .txt dosyasını yükleyemiyorum. Şu an içindeki 105 rus kanalı ile idare ediyoruz.

Var mı çözümü bilen?

sitesine bilgisayarından gireceksin hocam. txt dosyasını bilgisayarından göstereceksin. ilk mesajdaki iptv uygulaması otomatik güncellenecek ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde çıkıyor mu?

http://lgiptv.eu/mylist.html linkindeki sayfada dosya seç'e tıkladığımda herhangi bir şey açılmıyor.

Var mı çözümü bilen?

http://lgiptv.eu/mylist.html sitesine bilgisayarından gireceksin hocam. txt dosyasını bilgisayarından göstereceksin. ilk mesajdaki iptv uygulaması otomatik güncellenecek ;)

Eyvallah hocam...

Gece gece kafayı yiyecektim.. Beynimiz durmuş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde çıkıyor mu?

http://lgiptv.eu/mylist.html linkindeki sayfada dosya seç'e tıkladığımda herhangi bir şey açılmıyor.

Var mı çözümü bilen?

http://lgiptv.eu/mylist.html sitesine bilgisayarından gireceksin hocam. txt dosyasını bilgisayarından göstereceksin. ilk mesajdaki iptv uygulaması otomatik güncellenecek ;)

Eyvallah hocam...

Gece gece kafayı yiyecektim.. Beynimiz durmuş...

iyi seyirler hocam ;)

• Kanallardan herhangi birini 15 - 20 dk izleyince televizyon kapanıyo. Sebebini bilen var mı ?
  • Arkadaşlar,bir şeyi merak ettim.Ellerine sağlık özellikle @palasibo ve @okan_2133 arkadaşlarımızın çabaları ile İP TV uygulamasını kullanıyoruz.Ancak Diğer markalar da mesela Samsung,Philips,Vestel vb. bu uygulama nasıl, bizdeki gibi Ruslara bağımlı mı yürüyor yoksa Resmi siteleri destek veriyor mu?Bizdeki uygulamaya göre daha mı iyi yoksa daha mı kötü? Bizdeki gibi USB destekli mi ya da başka yöntemler mi kullanılıyor? Bilenler yazarsa TV mizi diğer markalarla kıyaslamış oluruz hem de teknik bilgimiz artar.Teşekkürler.
  • samsung ta şu an widget indirme özelliği mevcut. örenğin nstreamvodu tv ye indirip, tv de portalları ıp tv yi rahatlıkla izlenebiliyor. lg ise uygulamayı kullanıcılarına bırakmış vaziyette. lg developer sitesinde kullanıcılar kendi uygulamalarını yapmaya çalışıyor ama yetersiz ingilizce ve nasıl yapıldığını bilmeden uğraşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.