Şimdi Ara

LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
19.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: byurt

quote:

Orjinalden alıntı: cece35

bence panasonic ve sony de bak

500 YTL civarı bişeylere bakıyorum ama sonyde de bayağı sorun yaşayan arkadaşlar var panasonicler de de o fiyata anca 55 W subwoofer var

bende lg yi tavsiye ederim. 7652 doğru bir seçim olacaktır.
  • Hocam birde bu alette pasif woofer var diyolar ama . Ben tam olarak aktifle pasif arasındaki farkı bilemiyorum. Ne gibi hissedilen bir fark var arada ?
  • Arkadaşlar bende bu ürünü dün Teknosadan aldım ayaklıkta yanında hediye verdiler.Sistemi kurdum gayet hoşuma gitti ses kalitesi olarak.
    Ama çok önemli bir sorunum var.TV bağlantısını yapamadım yani şöyle diyim alet çalışıyo ama TV de alete ait hiçbir görüntü yok.s-video hariç bütün kabloları mevcut.Bendeki Tv benden yaşlı acaba sorun bu olabilirmi.scart ve anten girişleri var arkasında.TV scart DVD scart,Tv scart DVD comp gibi birçok yol denedim ama bir türlü yayın veremedim.Doğru giriş çıkışı yaptıktan sonra AV moduna mı almak lazım yoksa kanal araması gibi mi yapmak lazım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar benim LG 7652 ile ilgili bir sorunum var.
    Hard disc'den Divix film seyrederken ileri geri hızlı oynattığımda alt yazılar kayboluyor.
    Aynı işlemi CD den yaparkende alt yazı konuşma senkronizasyonu bozuluyor.
    Neden olduğuna dair herhangi bir fikri olan var mı ?
  • Aktif sub woofer direkt olarak elektriği prizden alır.
    Aktif subın kendi içinde sesi güçlendiren kendi amfisi vardır.
    Pasif sub'da ise amfiden gelen ses sinyali diğer hoperlölerde olduğu gibi kablo aracılığı iletilir.
    Ancak sizi temin ederim ki bu sistemin pasif subı oldukça başarılı.
    Bu tür kompakt sistemlerde sub genelde pasiftir. Ancak 7652 nin subı aktifi aratmaz.
    Dinlediğinizde sizde şaşıracaksınız.

quote:

Hocam birde bu alette pasif woofer var diyolar ama . Ben tam olarak aktifle pasif arasındaki farkı bilemiyorum. Ne gibi hissedilen bir fark var arada ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: audio master

Aktif sub woofer direkt olarak elektriği prizden alır.
    Aktif subın kendi içinde sesi güçlendiren kendi amfisi vardır.
    Pasif sub'da ise amfiden gelen ses sinyali diğer hoperlölerde olduğu gibi kablo aracılığı iletilir.
    Ancak sizi temin ederim ki bu sistemin pasif subı oldukça başarılı.
    Bu tür kompakt sistemlerde sub genelde pasiftir. Ancak 7652 nin subı aktifi aratmaz.
    Dinlediğinizde sizde şaşıracaksınız.

quote:

Hocam birde bu alette pasif woofer var diyolar ama . Ben tam olarak aktifle pasif arasındaki farkı bilemiyorum. Ne gibi hissedilen bir fark var arada ?

TEşekkürler...

Gerçekten alet mükemmel basları tizleri inanılmaz ; tabi evde özellikle basları istediğimiz ölçüde dinlemek mümkün olmuyor ama gerçekten çok iyi......

• arkadaslar ben bundan almak istesem onerir misiniz? kullananlar memnun mu ?yada bunun yerine baska bi sey onerir misiniz?
  • ARKADAŞIM BUNUNLA KENDİNİ AVUNDURURSUN.. BENCE CİTTİ Bİ SES SİSTEMİ ALL........
  • quote:

Orjinalden alıntı: rammstein_

ARKADAŞIM BUNUNLA KENDİNİ AVUNDURURSUN.. BENCE CİTTİ Bİ SES SİSTEMİ ALL........

neden?
  • valla ben alalı 1 hafta oldu hiç bi sorun yok tv ye bağlı tv nin sesini bile veriyo sony dn KAT KAT iyi basları çok tatmin edici görüntü müthiç XTS özelliğini on yapınca acayip güzel oluyo
  • bu forumdan indirdiğim testlerle teknosada bayağı kurcaladım elemanların bile ilgisini çekti
    fiyat aralığındaki diğer ürünlere göre açık farkla iyiydi
    almayıda ciddi ciddi düşündüm
    ama kompakt sistem almak istemediğim için eledim
    şimdi philips HTR5000 araştırıyorum ama bulunduğum yerde hiçbir mağazada yok dolayısıyla dinleyemedim
    dinleyen kullanan arkadaşlar varmı acaba 7652 ile kıyaslasak
    herikiside toplamda 700w
    LG nin performansını verirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiner. -- 28 Mart 2007; 17:11:21 >
  • LG SES SİSTEMİNDEN ANLAMAZ....

AYRI SATILAN SİSTEMLERDEN ALIN A/V RECEİVER -DVD- 5+1 HOPARLÖR TAKIMI GİBİ....
  • quote:

LG SES SİSTEMİNDEN ANLAMAZ....

yani insaf!
    her 2 mesajınızda da ortaya açıkça birşey koymuyorsunuz."LG ses sisteminden anlamaz"
    lütfen açıklayın bu sistemi test ettiniz mi?ne gibi bir performans sundu da beğenmediniz?
    burada compakt sistemlerle av receiverlar kıyaslanmıyor ki!
    bu başlık altında belli bir marka ve model üzerinde görüşülüyor,bilmem farkında mısınız?
  • Ona vereceğin para ya biraz daha para katarak DEDİĞİM SİSTEMDEN KUR.LG incelenecek bi marka değil test için boşa zaman harcanmaz .Piyasa malıdır....

LG ses üzerine ne bilirki yapacak..................
  • LGnin profesyonel bir ses sistemi olmadığına ben de katılıyorum

aşağıdaki linki okuyunuz :

http://forum.donanimhaber.com/m_13028606/tm.htm
  • quote:

LG incelenecek bi marka değil test için boşa zaman harcanmaz .Piyasa malıdır....
    LG ses üzerine ne bilirki yapacak..................

quote:

LGnin profesyonel bir ses sistemi olmadığına ben de katılıyorum

aşağıdaki linki okuyunuz :

ben de olduğunu iddaa etmiyorum zaten,lütfen mesajımı dikkatli okuyunuz!!!
    quote:

burada compakt sistemlerle av receiverlar kıyaslanmıyor ki!
    bu başlık altında belli bir marka ve model üzerinde görüşülüyor,bilmem farkında mısınız?
  • Bu sistemi kompakt sistemler arasında karşılaştırmak gerek.
    Kompakt bir sistem ile toplama AVR + Hoperlör + DVD sistemleri kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaya benzer. Her zamanki tavsiyemiz beklentisi yüksek olan arkadaşların bu tip kompakt sistemlere yönelmemesi.
    Ancak şunuda unutmamak gerekiyor ki her kesin beklentisi aynı olmuyor. Söz gelimi aşırı hızdan hoşlanmayıp daha çok konfor arayan bir kişinin GTI tarzı bir araç tercih etmesi o kişinin beklentisini karşılamayacaktır.
    LG nin 7652 modeli ses sistemleri konusunda aşırı beklentisi olmayan birini tatmin edecektir. Ben bu klasmandaki 2 arkadaşıma aldırdım. İkiside çok memnun. Bense evimde toplama sistem kullanıyorum.
    Bu arkadaşlarıma 1500 YTL ye çok iyi sistemler kurdurabilirdim ancak 500 YTL ye aldıkları bu sistem onları yeterince tatmin etti. Dediğim gibi beklenti çok önemli. O yüzden test ederek karar vermek en iyisi.
  • quote:

Bu sistemi kompakt sistemler arasında karşılaştırmak gerek.
    Kompakt bir sistem ile toplama AVR + Hoperlör + DVD sistemleri kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaya benzer. Her zamanki tavsiyemiz beklentisi yüksek olan arkadaşların bu tip kompakt sistemlere yönelmemesi.
    Ancak şunuda unutmamak gerekiyor ki her kesin beklentisi aynı olmuyor. Söz gelimi aşırı hızdan hoşlanmayıp daha çok konfor arayan bir kişinin GTI tarzı bir araç tercih etmesi o kişinin beklentisini karşılamayacaktır.
    LG nin 7652 modeli ses sistemleri konusunda aşırı beklentisi olmayan birini tatmin edecektir. Ben bu klasmandaki 2 arkadaşıma aldırdım. İkiside çok memnun. Bense evimde toplama sistem kullanıyorum.
    Bu arkadaşlarıma 1500 YTL ye çok iyi sistemler kurdurabilirdim ancak 500 YTL ye aldıkları bu sistem onları yeterince tatmin etti. Dediğim gibi beklenti çok önemli. O yüzden test ederek karar vermek en iyisi.

teşekkür ederim,duygularıma tercüman oldunuz.

• quote:

LG SES SİSTEMİNDEN ANLAMAZ....

ama bu seferde maliyet ortaya çıkıyor.Bence öyle beklentileri çok yüksek olmayanlar için kompakt ev sinema sistemleri iyi bir çözüm
  • Rica ederim. Zaten forumunda ana amacı farklı görüşlerin karşılıklı tartışılıp alternatif düşüncelerin ortaya çıkartılması değil midir ? Bu tip sistemlerde 1 doğru olmuyor. Öyle olsaydı bu iş çok sıkıcı olurdu zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

Bu sistemi kompakt sistemler arasında karşılaştırmak gerek.

teşekkür ederim,duygularıma tercüman oldunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.