iyi günler yeni aldıgım LG LED TV (5500) 'in kurulumu yapıldı, FULL HD, 3D, SMART var, teknik donanım mükemmel, ancak magazada standdaki TV lerin görüntüsünü bulamıyorum, Kablo TV next setbox digital receiver kullanıyorum,HDMI baglantım var ayrıca USB den flash ile HD film ler oynatıyorum, Ekranın tam karşısında olursanız görüntü cok net,Hersey harika. Ancak 30-40 derece saga-sola kayınca görüntü soluklaşıyor, beyazlıyor, flulaşıyor oysa teknik kitapcıgında ve reklamında 178 derece görüs açısı var deniliyor. Odamın konumu geregi Tv sehpasını köşeye koyuyorum, böyle olunca da yanlardan soluk görüntü alıyorum servisin önerdiği ayarlarıda yaptım sonuç degişmedi oysa LCD lerde bu tip sorunlar oldugunu ama led tv lerde bunun cözüldügünü okumustum Bu LEDlerin hepsimi böyle, yoksa panel sorunumu var?,seri olarakmı sorunlu bilemiyorum Not: ilk ürünü servis degiştirdi, ikincide de aynı sorun oldugu için yazıyorum LED'ler Tüplü TV nin yerini tutmuyor, cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim
Malesef kağıt üzerinde 178 yazsa da gerçekte bu asla böyle değildir.Bunu bu panellerde düzeltmenin yoluda yoktur.Zira kullanılan modülün kapasitesi görüş açısını bu ölçülerde mümkün kılmaktadır.Her panelde izleme açısı genişledikçe görüntü kalitesi düşer.Ancak kısa açılarda ciddi kayıp oluyorsa sorun var demektir.
Saygılar
30-40 yatay bakış açısında renk solması ufaktan başlar, 178 derece denilen TV panelinde birşeylerin görülme açısıdır ama ne kadar şey görürsün onu söylemezler. LED TV ler bu şekilde maalesef.