Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 32LK450 model lg sahibiyim bi çok formatı tanıyor ama bi türlü mkv formatında film izleyemedim sebebini bilen var mı?
    mkv'ninde çeşitleri mi var? bazı mkv çeşitini göstermiyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konkat

LG 32LK450 model lg sahibiyim bi çok formatı tanıyor ama bi türlü mkv formatında film izleyemedim sebebini bilen var mı?

Video dosyalarınızı, Media Player Classic - Home Cinema isimli program ile açtıktan sonra, üstteki sekmelerden Dosya - Seçenekler - Ayrıntılar yolunu izlediğinizde video hakkında ses ve görüntü bilgileri ekrana gelecektir. Bu şekilde televizyonunuzda izleyebildiğiniz ve izleyemediğiniz dosyaların özelliklerini tespit edebilir, dosyalarınızı edinmeden önce bu durumu göz önünde bulundurabilirsiniz.

Media Player Classic - Home Cinema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 30 Eylül 2011; 16:05:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

quote:

Orijinalden alıntı: konkat

LG 32LK450 model lg sahibiyim bi çok formatı tanıyor ama bi türlü mkv formatında film izleyemedim sebebini bilen var mı?

Video dosyalarınızı, Media Player Classic - Home Cinema isimli program ile açtıktan sonra, üstteki sekmelerden Dosya - Seçenekler - Ayrıntılar yolunu izlediğinizde video hakkında ses ve görüntü bilgileri ekrana gelecektir. Bu şekilde televizyonunuzda izleyebildiğiniz ve izleyemediğiniz dosyaların özelliklerini tespit edebilir, dosyalarınızı edinmeden önce bu durumu göz önünde bulundurabilirsiniz.

Media Player Classic - Home Cinema

teşekkürler

• arkadaşlar

42 lh 3000 modelim var 3.40 versiyonlu.

usb hack nasil yapacam.

3.15 i indirdim üst versiyonunuda indirdim.

flash diskime kayit ettim ama bi türlü açmadi otomatikmi açacak flash diski kuracak 3.15 i
    ayarlar menusunden günceleme açik hata tanıma ya geliorum version 3.40 gözüküor
    ne gibi işlemle önce 3.15 e sonrada usb hack yapacam daha sonrada tekrar upgrade edecem ..

ok tuşlarina ayni anda basiyorum kumanda ve tv nin sol düğme bölümünden. bişey olduğu yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildblood

Slm sizden aldığım bilgiler doğrultusunda lg32lf2500 usb menusunu acma su sekilde oluyor.
    Öncelikle
    1)http://www.filecrop.com/28280125/index.html
    asresine gir **** linkinden versiyon 3.15 ı bilgisayarına kaydet.
    2) daha sonra zipli dosyaları LG_DTV_v3.15 adlı bir klasore cıkart.
    3) Flash diskini fat 32 formatında biçimlendir.
    4)LG_DTV_v3.15 klasorunu flash diskine kopyala artık bilgisayarla işimiz kalmadı .
    5) LCD sadece fişe takılı iken (rgb baglantısı olmasın) flash diskini usb only services yuvasına tak
    6)kumandadan menu tusuna bas ve options seceneginin uzerine gel burada ok basma 7 defa fav tusuna bas ve versiyon guncellenme menusu gelecek flash bellekte kı versiyon dosyasını gordugu zaman ok tusuna bas ve kur.
    Kurulum bıtınce flash bellegı cıkart.

Buraya kadar anlattıklarım lcd versiyonunu 3.15 e ındırmek ıcındı versiyon kurulumu bıttıkten sonra kumandadakı ok ve lcd dekı ok tusuna aynı anda 8-9 sanıye basılı tut kod kısmı gelecek 0000(4 tane sıfır) bas karsına sıstem menusu gelecek tool options 3 e gir divx yazan menuyu hd ye getir ust satırdaki resim muzık yazan yerın değerınıde 0 dan 1 yap return tusuyla cık bukadar.

Oldukça kaliteli oynatıyor filmleri herhangi bir sorun görmedim oldukça kaliteli menulere sahip.
    Alt yazılı filmlerde film adı ile alt yazı adı birebir aynı olmak zorunda alt yazı desteği var yani.

2 tane Flash Disk ile denedim TV hiçbirinde dosyayı görmüyor. Ne lanet şey yahu, halen seyredemiyorum birşey . 3.63 versiyon yüklü bende

• quote:

Orijinalden alıntı: cerkezz06

Benim lcd LG 32LD551 sürümü 03.00.23 yazıyor. Ok tuşlarını menü tuşlarını denedim olmadı. Yorum yapan arkadaşlar hep versiyon düşürmeden bahsetmiş benimkide 3.15 versiyonunun altında. Ben ne yapmam gerekiyor bir türlü ulaşamadım servis menüsüne :(

Bana cevap yok muuu :(((
  • Versiyonu 3.15 e mi düşüremiyorsun ?
  • Neden hala versiyonlarla boğuşuyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar.Yukarda anlatıldı uzun uzun, hama kumanda bulun sorunsuz çözün. Altı üstü 12 TL olan bir kumandadan bahsediyoruz. Versiyon indirip yükseltirken tv niz elinizde mevta olabilir.
    Elektrik falan gitse o an yandı gülüm keten helva.En kestirmesi hama kumanda bilesiniz.

Saygılarımla,
  • 32 ld 551 hama kumandayla oldu evet :)) Şimdi acaba film izlerken yukarda ve altta karartılar nasıl tam ekran yapılır onu bulmaya geldi . Orjinal dediğimizde kücük kalıyor tam dediğimizde yukarı ve aşağı tam boyut olmuyor siyah karartıyla film güzel olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerkezz06

32 ld 551 hama kumandayla oldu evet :)) Şimdi acaba film izlerken yukarda ve altta karartılar nasıl tam ekran yapılır onu bulmaya geldi . Orjinal dediğimizde kücük kalıyor tam dediğimizde yukarı ve aşağı tam boyut olmuyor siyah karartıyla film güzel olmuyor

İşte onun çaresi yok. USB modunda film izlerken kaynak nasılsa öyle izlemek zorundayız.Bu sırada normalde aktif olması gereken ekran ayrlarına ulaşamıyoruz, kumandada o yöndeki tuşlar işlevsiz kalıyor ne yazıkki.
    Ama o kadar kusur olsun artık, yapacak birşey yok.
  • Yani bunada şükür :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu yöntem ile LG'nin HS201 LED Projeksiyon'unda ki mkv desteğini de açabilir miyiz sizce ? Sonuçta lg'nin tvlerinde olan bu özellik projeksiyonda da mevcut..

Fikri olan bir arkadaş var mıdır ?
  • 37" LG tv de mkv lerin bazılarını izleyemiyoruz . misal Troy 1080p yi izleyebilirken , captain americayı açmadı , dark knight filminde de ses yok görüntü var.

acaba bunun için sürücü güncellemesi var mıdır ?
  • arkadaşım merhaba.bende de lg 32ld320 var.servis usb den nasıl flim izledigini anlatabilirmisin.ben nasıl yapabilirim.cevap için şimdiden çok sagol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

37" LG tv de mkv lerin bazılarını izleyemiyoruz . misal Troy 1080p yi izleyebilirken , captain americayı açmadı , dark knight filminde de ses yok görüntü var.

acaba bunun için sürücü güncellemesi var mıdır ?

Handbrake çecirici programı ile tüm mkv dosylarını oynatabiliyorum artık. 1080p olsa bile. Ayarlarını verebilirim.
  • 37LV3550 için yazılım güncellemesini ben mi bulamıyorum LG sitesinde , hoş TV yi bulamıyor model olarak
  • Slm

Model : LG 42LD 420
    Sürüm : 03.03.08

42 inç lcd tv var. Hama kumanda ile divx açtım.fakat mkv oynatmada sorun var. mkv bir filmi izlerken yaklaşık 10-15 dk oynadıktan sonra tekrar başa dönüyor. kaldığımız yere ileri alma ile dönmek istediğimizde hata veriyor. bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar.

bende 32LD450-ZA var
    versiyon numarası 03.03.03

ben bu TVde firmware yöntemini kullanarak video oynatma özelliğini açmaya çalıştım
    acnak hangi versiyonu denediysem mevcut sürümü birtürlü değiştiremedim
    sırayla v3.15 3.24 3.55 3.65 hangisini denediysem "Dosya aniden kapatıldı. Yazılım güncelleştirme başlatılamıyor." gibi bir uyarı alıyorum.
    Cihazında bu versiyon olup da güncelleştirme yapabilen var mı?
    yada bu versiyon olup da kumanda kullanmadan DivX özelliğini açabilen var mı?

Birde alternatif yöntemler ararken eski tv kumandasının kızılötesi ampulü ile 3.5mm ses jakını birleştirip bilgisayarda bir wav dosyasını çalarak yapılan bir çözüme rastladım. videodan anladığım kadarıyla elimdeki eski malzemelerle bir deneme yaptım ama başarısız oldum(ampul yada kablo bozuk da olabilir emin değilim)
    böyle bir yöntem deneyen olduysa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
    yönetmin video linkini aşağıya yazdım...

http://www.youtube.com/watch?v=ACCmOyXl9j4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpioff -- 12 Kasım 2011; 15:49:35 >

• bu hama olayı ne beyler
    (sorulacak bir sor değil biliyorum ama gelecek tekkilere boynum kıldan ince)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sympathy

quote:

Orijinalden alıntı: Bellaotero

Arkadaşlar rica etsem LH 2000'de versiyonu nasıl 3.15 e çevireceğimi anlatabilirmisiniz,açıklamalı olarak.
    Bir kaç site buldum ama yabancı. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi günler.

v3.15'e çevirmek için bu sayfadaki "Firmware V 3.15" dosyasını indiriyoruz. İndirdiğimiz Zip dosyasının içindeki LG_DTV klasörünü FAT32 olarak biçimlendirdiğimiz Flashdisk'imizin içine atıyoruz (LG_DTV klasörü içinde V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk adlı bir dosya olacak). Flashdisk'i TV'ye takıyoruz, eğer güncelleme ekranını otomatik açılmazsa kumandadan menü'yü açıp opsiyon sekmesinin üzerine geliyoruz ve 7 kez "FAV" tuşuna basıyoruz. Karşımıza güncelleme ekranı gelecek, v3.15'i kurması için onaylıyoruz. Yaklaşık 1dk süren güncelleme işleminin ardından TV kapanıp açılacak (bu işlemden sonra kanalları tekrar ayarlamanız gerekmekte), şimdi TV üzerindeki OK tuşu ile kumanda üzerindeki OK tuşuna aynı anda basıp 6-7 saniye kadar basılı tutuyoruz, karşımıza gelen şifre ekranına 0000 yazıyoruz ve usb'yi aktifleştireceğimiz servis menüsüne ulaşıyoruz. "Tool Options 3" sekmesine girip "Divx" Off yazan yerin HD olarak hemen üstündeki "Jpeg&Mp3" 0 yazan yeride 1 olarak değiştirdikten sonra Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz. (menüdeki diğer ayarlar ile oynamıyoruz). Artık TV'ye bağlayacağımız herhangi bir HD veye Flashdisk ile Divx filmleri izleyebilir, fotoğraflarımızı görüntüleyebilir ve müzik dinleyebiliriz. (Divx altyazıların gözükmesi için altyazının film ile aynı isimde olması gerekmektedir).

v3.15'den v3.40'a yükseltemek için gene bu sayfadan TV serimize uygun "Firmware V 3.40.00" dosyasını indirip Flashdisk'imideki LG_DTV klasörüne atıyoruz ve v3.15 yüklerken yaptığımız işlemleri tekrarlayarak TV versiyonumuzu v3.40'a çıkartıyoruz ve film izlemeye devam ediyoruz.

TV versiyonunu Menü>Ayar>Hata Tanıma bölümünden öğrenebilrisiniz. Benim gibi TV'niz v3.24 versiyonu gelmişse Usb'yi aktifleştirmek için ilk önce v3.15 versiyonuna indirmeniz gerekmedir. v3.40'tan servis menüsüne ulaşılmıyor.

Fav Tuşuna 7 kes basıp bırakmamız gerekiyormuş. ben 7 saniye basılı tutup deniyordum.
    Cok teşekkür ederim bu detay bilgi için.

Servis menüsü yerine lgmod isimli programcıgı firmware üzerine yükleyerek dvix menusunu aktif ettim.
    çokta güsel oldu.

42pj350
    ver:3.28
    lgmod:1.6.10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asetunc -- 16 Kasım 2011; 20:21:37 >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.