Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 farklı universal kumanda var ancak lg lerde işe yararmı denemediğim için bilmiyorum.Hamayı özel kılan nedir farklı kumandalarla (serviste bulunan kumandalar hariç) olmuyor mu?
  • Hama dışındaki kumandalar girmiyor bildiğim kadarıyla. Sanırım sahip olduğu frekans aralığıyla ilgili bir durum.
  • arkadaşlar öncelikle foruma yeni üye oldum youtubeda bir video ile usb den film izleme özelliğinin hama,telefon veya upgrade olayına girmeden nasıl açılacağını açıkladım ve lg lcd tvlerin genelinde bu yöntemle(ses dosyası yöntemiyle) nasıl girildiğini açıkladım.Fakat youtube video linkini paylaşabiliyormuyuz burda?Eğer paylaşabiliyorsak youtube linkini buraya yazacağım teşekkürler..
  • link paylaşmak ta bir sakınca yoktur.. youtube artık yasak değil zaten
  • teşekkürler mcamlibel o halde lg lcd tv lerde hama kumandasına kızılötesi cep tlfnu veya programlarına,firmware güncellemesine,upgrade e ihtiyaç duymadan nasıl servis menüsüne girilir aşağıdaki linkte verdim.Fakat videoda söylediğim facebook sayfasından mutlaka o dosyayı bulup indirmemiz lazım ihtiyacımız sadece bir adet kumanda ve jack videoda ayrıntılı bi şekilde açıkladım.(Türkçe altyazı karakterlerinin nasıl açıldığınıda açıkladım).Kolay gelsin..Link//Buraya tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless4040 -- 8 Ocak 2012; 16:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

LG LCD TV'lerin LH serisi için olan yazılımın, v3.63 sürümünün detayları;

v3.63 Changelog:
    - Better performance DVB-T/DVB-C tuning and channel switching
    - Better remote support faster response
    - Audio fix for Xvid

olarak belirtiliyor.

Bu durumu sadece v3.63 sürümünün yüklenmesi olarak sınırlamadan, v3.63 sürümünden önceki herhangi bir sürüm ile v3.63 sürümünden sonraki herhangi bir sürüm arasında, kumanda ile TV tepki süresinde kullanılabilirlik açısından fark var mıdır?

kesinlikle var.
    ben LH3000 'de v3,15 den itibaren tüm sürümleri denedim.
    v3,65 'de kumanda artık ideal performansa ulaşmıştı. Kesinlikle kasma takılma yapmıyordu. Ama o ilk hali hakikatten çok kötüydü.
    Son sürüm v3,75 geldi.
    Çok bir fark olmasada her zaman yeni daha iyidir.

Teşekkür ediyorum. En sorunsuz ve memnun kaldığınız sürüm hangisi?

dediğim gibi aslında 3.55 ve üzeri sürümlerde gözle görünür bir sorun yok.
    Ancak 3.75 son olduğu için tavsiyem o olur.

hocam az once 22LH2000 TVimi 3.15e dondurerek ilgili 2 datayi HD ve 1 olarak degistirdim.

videolari aciyorum artik USB secenegi var.

ama MKv 720p lik bir filmde, film basladiktan bikac dakika sonra filmi kapatip yine usb klasor menusune donuyor.\

NEden olabilir?

versionu 3.15de birakmistim, LGnin sitesinde 2 fw birden gorunuyor 3.75 ve 3.67 diye, bunlardan birini yuklesem geri busorunla lakali midir? veya bu USB destegini kaybedebilir miyim?

• hocam yukarda usb destegini kaynetmeyecegimden bahsetmissiniz simdi okudum.

peki benim su 720p normal bir mkv film, duzgun calisirkern basladiktan bikac dakika sonra durup, usb menusune neden geri donuyor olabilir?

bu arada mkvde birden fazla dil veya altyazi varsa bunlari gorebilecek bir ayar var mi?
  • gecenlerde lg 42 pw 450 model bir tv aldım ,çok memnunun eyvallahta 3 d film izlemek istedim ama 1080p olanı açmadı sorduğumda cihaz lazmımış dendi bunu cihaza gerek duymadan yapabilirmiyim 1080p formatında mkv uzantılı filmileri izlemek için
  • 37lh3000 için sitesindeki "http://www.lg.com/uk/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=37LH3000&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#" firmware indiriyorum. Doğru mu yapıyorum acaba. 12 MB bir dosya
  • Upgrade olayını tavsiye etmiyorum yeni bir versiyona update olayına bir sözüm yok zaten LG bu yeni sürümleri kendisi çıkartıyor.Fakat eski sürüme upgrade etmek yani örneğin tvnizin üzerinde 3.23 olupta daha eski bir sürüme yüklediğinizde 3.15 3.10 gibi,LG servisleri ilerde tv nizde fabrika hatasından kaynaklı bir hata oluştuğunda size bu yaptığınız işlemi öne sürerek hata sizden kaynaklanmıştır diyebilir.Çünkü tv ler seri numarasına göre çıkıyor siz tv nizi ilk aldığınızda kurulumunu yaptırırken seri numarasını isminize kaydettirerek açtırıyorsunuz ve o seri numarası tv nin scr si gibi LCD tvnin sürümünden tutunda herşeyini kayıt altında tutuyor ve merkezlere gönderilebilecek kadar büyük bir fabrika hatasında bile haklıyken haksız duruma düşebiliyorsunuz.En büyük açığıda zaten tv nizin orjinal formatındaki firmware silinmiyor.Elektronik işi biraz şans işidir ya tv'niz değiştirilmek zorunda kalırsa ilk aldığınızda veya 1 ay sonra bir arıza çıkarırsa?Tabi allah korusunda...Tv nin orjinalini bozmamak en güzeli bana göre.Yukarıda yazdığım olayı bi zahmet okursanız ve videoyu izlerseniz.Detaylı bir şekilde videoda herşeyi açıkladım firmware olayına girmeden nasıl tvnin usb den film izleme özelliği açıldığını anlattım videoda.Yada ben bulaşmam bu işlere derseniz 25 TL ücretle servisler bu özelliği açıyor.Saygılar kolay gelsin... ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: n95master

Arkadaşlar selam 42lf2500 cihazım var orjinalde v3.55 ile geliyordu doğal olarak kumandadan açamadım v3.15 i yükledim 3.15 e dönünce görüntü çok kötü oldu ama servis menüsünü açıp resim müzik ve video modunu açtım tekrar 3.55 e döndm görüntü düzeldi ve usb den tüm filimleri mkv dahil çalışır duruma getirdi. bugunde 3.75 versiyona yükselttim 2 tane dosya var 13mblık olanı yüklemeyin 19mb lık olan dosya uyuyor.

ben orijinal sitesinden indirdim, 12 mb
    openlgtv.org.ru sitesinden indirdim 19 mb.

Hocam sen 13mb lık dosyayı yüklemeyin, 19 luk dosya uyuyor demişsin. 13mb.lık dosya yüklemeye kalksam cihaza zararı olur mu?. yoksa uyumsuz deyip yükleme yapmıyor mu?

• bu tvler sony panel kullanıyormuş, doğrumudur ?
  • 32" lg5000 kullanıyorum. hangi sürümün yüklü olduğuna bakmak için kumandadan menü opsiyon bölümünün üzerine gelip 7 defa fav tuşuna bastığım halde hiçbirşey çıkmıyor karşıma. sebebi ne olabilir yapabileceğim başka birşey varmı ?
  • ok+ok ve menü+menü tuşlarıyla ayarlara girebiliyorum, ama ayarlarda tool options 3 bölümü yok.
    sürüm olarakta 3.42 görünüyor.

3.15 i usb ile bağladım ama açılmıyor fav tuşuda olmayınca buraya yazayım dedim
    3.15 e güncelleyip daha sonra son sürüm olan 3.75 e çıkarsam bir sorun olurmu 32lg5000 modelinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat07_1905

ok+ok ve menü+menü tuşlarıyla ayarlara girebiliyorum, ama ayarlarda tool options 3 bölümü yok.
    sürüm olarakta 3.42 görünüyor.

3.15 i usb ile bağladım ama açılmıyor fav tuşuda olmayınca buraya yazayım dedim
    3.15 e güncelleyip daha sonra son sürüm olan 3.75 e çıkarsam bir sorun olurmu 32lg5000 modelinde.

LG nin LG serilerinde bu iş olmaz. şayet LH LF ve LU serisine sahipseniz sürüm indirme-yükseltme yapabilirisiniz..
  • arkadaşlar m2262d 3.15 firmware sürümünü bulamadım bi hayırsever vatandaş gönderse ve ya linkini verse sevinirim...
  • Merhaba 32lf2500, 32ld550 ve 42pQ2000(bu modele hack yapılıyor mu ?) modellerıne psiloc irremote programıyla hack yapmak ıstıyorum bazı sıtelerde modele gore kod ındırmem gerektıgı yazıyor.Bahsi geçen modellerin kodları konusunda yardımcı olurmusunuz?
  • arkadaşlar lg 47lw3550 led tv aldım,geçen mvk formatında filim indirdim netten,bilgisayarda oynattım altyazıyı gösteriyordu,fakat tvde mvk formatını açtı ama alt yazılar gözükmedi video oynatma seçeneğinden altyazıyı da aç dedim ama alt yazı çıkmıyor arkadaşlar?Sebebini bilen varmı? alt yazıyı göstermekdikten sonra mvk formatını açsa neye yarar.Acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineci68 -- 21 Ocak 2012; 5:11:04 >
  • Arkadaşım 34.sayfada paylaştığım videoda bunada açıklık getirdim videonun sonlarına doğru.Bilgisayarda açılıpta tv de açılmıyorsa muhtemelen isimleri aynı değildir.Bilgisayarda videonun ismini kopyalayıp aynen altyazının ismine yapıştıracaksın iki dosyanında isminin aynı olması lazım böyle bi dene istersen olacaktır.
  • altyazı ile video dosyasının ismi aynı ve aynı klasör içinde olması gerekiyor, o zaman açılır.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.