Şimdi Ara

LG KM900 Arena Mı Samsung S8003 Jet Mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 6630'um yerine artık yeni bir telefon arıyorum

Özellikler şunlar ;

Wi-fi çekim gücü telefonla alaklı mıdır ? En iyisi hangisidir ?
    Hangisinin Kamerası Daha İyi ? Profesyonel olmasa da fiyatı hakeden bir kamera
    Fazla olmasa da müzik dinleyip fotoğraf çekip şehir dışında olduğum zamanlar ebuddy vs programlarla facebook ve msn'de olurum.Batarya çok önemli benim için

LG

-> 5 MP, 2592х1944 pixels, Schneider-Kreuznach optik, Autofocus, LED Flaş 720x480@30fps, VGA@30fps, QVGA time-lapse ağır çekim video kaydetme
    -> LG'nin ki Pil Türü: Li-ion Pil Gücü: 1000 mAh
    -> TFT ekran, 16M Renk 480 x 800 pixels, 3.0 inches
    -> Wi-Fi 802.11b/g

Samsung :

-> 5 MP, 2592 x 1944 pixels, Autofocus, LED Flaş Geo-tagging, yüz, gülücük ve göz kırpma tanıma, Geniş Dinamik ekran D1(720x480)@30fps, QVGA ağır çekim video kaydı
    -> Samsung'un ki -1100 mAh batarya ve uzun bekleme süresi
    -> AMOLED ekran, 16M Renk 480 x 800 pixels, 3.1 inches
    -> Wi-Fi 802.11 b/g
    ->

Evet arkadaşlar benim için gerekli özellikleri yazdım iki telefondan birini seçmem gerek . Teşekkürler

Soldaki 2 telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 7 Nisan 2010; 19:11:55 >

• arena bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

arena bence

bir de sebebini yazsanız
  • arena tek ledli samsung çift ledli kamera senin için önemliyse samsungun bataryası daha iyi duruyo samsungun ekran daha büyük karar senin tabi samsungu savunmuyorum eletronik şans işi birazda samsungunda eksik yönü çok sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Nisan 2010; 12:42:54 >
  • bende senin gibi iki telefon arasında kalmıştım geçen hafta samsung jet vatandan 700 tl ye 8 taksit aldım,indirim vardı.şunu söyleyebilirim samsung jet öncelikle amoled ekrandan lg arenaya fark atar,çok fark var çünkü,samsung jetin renkleri çok canlı ekran çok iyi dokuntmatik te iyi ,zaten telefonda 800 mhz işlemci var,samsung jet görüntü olarakta lg arenaya göre çok kalite,şık duruyor.Telefonu çok inceleme fırsatım olmadı fakt aldığıma çok memnunum.
  • @cumur

teşekkürler dostum fiyat olarak Samsung daha avantajlı gibi duruyor zten

@levent8238

incelemenizi ve düşüncelerinizi buraya yazarsanız çok mutlu olurum
  • Jet'in aynısı amoled ekrana sahip S8300 Ultratouch ve KM900 Arena'nın aynısı ekrana sahip bir GD900 kullandım.

Samsung'un amoled dokunmatik ekranı LG'nin multitouch dokunmatik ekranının yanına yaklaşamaz; görüntü kalitesi arasında bir fark olmasa da dokunmatiği ÇOK farkediyor. Samsung'umu bu yüzden sattım ben; resmen 5800'ın rezistif ekranı gibi.
    Kameraları başabaştır, ledlerin ne kadar fark yaratacağı şüpheli.
    Samsung'larda halen sms melodisi ayarlayamama gibi bir sorun var LG'de bu artık yok.
    Samsung'un internet tarayıcısı muhtemelen biraz daha hızlıdır ancak Arena'da multitouch kabiliyeti var.
    Samsung Jet'in bataryası %20-%30 daha uzun gidiyor.
    Samsung Jet'de navigasyon programı var, Arena için donanimhaber km900 forumundan navigasyon programı indirip kurmanız gerekir. Ben s8300'ümün navigasyonundan (route66 yüklüydü) çok memnundum.

Tavsiyem bir mediamarkt, bir electroworld bulup iki cihazı da deneyin. İkisinin de "neredeyse aynısını" kullanmış biri olarak kesinlikle arena diyorum. S8300'ümü satıp GD900'e geçtiğim için çok memnunum; dokunmatiği tam bir fiyaskoydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman söylediğim şeyi yine söyleyeceğim. Samsung ve LG'nin benzer özellikli cihazları arasında kaldıysanız. Her zaman LG

Yalnız siz isteklerinizde belirtmemişsiniz ama GPS ile ilgili bir ayrıntı var. Her iki telefonda Java plarformunu destekler dolayısıyla ikisine de çok fazla, kaliteli oyun/uygulama yükleyemezsiniz. Dolayısıyla etkili kullanılabilecek bir GPS programı da yükleyemezsiniz. Fakat Samsung telefonlar direk olarak "Route 66" isimli navigasyon programı entegre edilmiş halde geliyor.
    LG'de ise böyle bir şey yok. Kısacası LG'deki GPS alıcısını sadece fotoğraflara coğrafi etiket koymak için kullanabilirsiniz. Adım adım, off-line yol takip edebileceğiniz bir program bulamazsınız.Bu ayrıntıyı da göz önünde bulundurun.

• @tarzanabi

Açıkcası bu ilk dokunmatik deneyimim olacak . Multi-tocuh'u wifi , mesajlaşma galeride gezinme ve ebudyy gıbı programlarda nasıl kullanabılırım
    Sms melodisi sorun değil benim için
    Hazır webtarayıcısını değil de Skyfire Opera gibi tarayıcıları kullanırım eğer imkan varsa
    Bulunduğum yerde ne yazık ki böyle büyük marketler yok ancak Teknosa ve Gold var onlarda da sanırım yoktur

@__KadirşinaS__

Jet konusunda baya mesajınızı gördüm hocam .

Aslında öğrenciyim GPS pek önemli değil benim için fotoğraf çekme kabiliyeti ve modları GPS'ten daha önemli
  • @Hoxley;
    Multitouch özellikle internet tarayıcısında ve galeride işine yarıyor zaten. iki parmağınızla ekrandaki nesneye dokunup parmaklarınızı birbirine yaklaştırırsanız görüntüyü-sayfayı küçültür; tam tersi parmaklarınızı ekranın dışına birbirinin zıt yönünde hareket ettirirseniz görüntü-sayfa büyür. youtube'da multitouch yazıp ne demek istediğimi görebilirsiniz.
    Bu özellik arena'da kendiliğinden mevcut. Ancak sonradan yüklenen programlarda kullanılamıyor maalesef; sonradan yükleyeceğiniz opera veya ebuddy gibi programlarda tek dokunmatik olacaktır. Kendi internet tarayıcısı ise bunu iyi bir şekilde kullanıyor, ben memnunum.
  • @tarzanabi

dediğiniz özellikler eğer sonradan geçerli olmayacaksa pek işime yaramayacak . Sanırım JET'i alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

@tarzanabi

dediğiniz özellikler eğer sonradan geçerli olmayacaksa pek işime yaramayacak . Sanırım JET'i alacağım

Hiçbirşeyi karşılaştırmaya gerek kalmadan sadece Arenanın kapasitif ekranlı olması dahi tercih edilmesi için fazlasıyla kafidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

@tarzanabi

Hiçbirşeyi karşılaştırmaya gerek kalmadan sadece Arenanın kapasitif ekranlı olması dahi tercih edilmesi için fazlasıyla kafidir.

Kapasitiv ekran ne gibi özellikler kadar . Teşekkürler
  • tarzanabi : öncelikle yorumuna saygı duyuyorum ama şunu belirteyim s8000 jet kullandıgım için sen s8300 ü kıyaslama yapıyorsun bilemem s8300 ü ama s8000 jet in üstüne dokunmatik tanımam diyorum zaten samsung un touchWİZ teknolıjısını artık 2008 yılının ilk çeğreğiden itibaren ilk kez f480 model telefonuna kullanmıştı neredeyse bütün tellerine touchWiz teknolojısını kullanıyor ve s8000 jet te touchWİZ UI teknolojısı mevcut ve elini deydirmen yeterli oluyor nokia gibi basmana gerek kalmıyor ben nokia n8 ile kıyasladım dokunmatiğini bi an n8 i yıllanmış tel sandım

hem son bişey lg SAMSUNG la asla yarışamaz diyorum noktayı koyuyorum .
  • @patron_35_38,
    sanıyorum arkadaş çoktan seçimini yapıp cihazlardan birini almıştır; eskide kalmış bir konu :)
    o arada ben de nişanlıma bir km900 arena aldım, çok teknoloji delisi olmadığı için gayet memnun. Ancak GD900 başlığında da anlattığım üzere java'nın devri çoktan bitti, LG de Samsung da artık yoğunlukla Android platformunda ürünler çıkarıyorlar.
    Kendim GD900'ü satıp Nokia N8 aldım, harika bir telefon. Ancak Jet de, Arena da halen çok iş görecek kaliteli telefonlar.
  • saygı duyuyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.