Şimdi Ara

LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA3 klima evime 15 gün önce takıldı klima alacaklara yardımcı olabilmek adına artı ve eksilerini paylaşmak istedim.Klimayı ısısan ege iklimlendirme izmir bornova dan aldım burada bulunan klima ustası günay kardeşime özellikle çok teşekkür ederim.Forumda mbirol ustaya çok teşekkür ederim .Klimayı 2250 peşin fiyata aldım.
    Deluxe serisi klimayı alacaktım tam günay kardeşim abi senin evde doğal gaz var ısıtmaya gerek yok dedi ve bu cihazı tavsiye etti tavsiye ederken artısını ve eksisini özellikle belirtti.Kendisi daha önce apartmanda iki daireyede daikin ftx50gv takmıştı.Daikin güzel makina fakat çok pahalı olduğunu belirtti.Ve kalitesini kesinlikle konuşmadı bile.
    Econo serisi klimalarda kompresörlerin tek milli olduğunu prestige ve deluxe serilerinde twin rotary kompresör kullanıldığı söyledi bunların ne gibi fark yarattığını sorduğumda dış ünitede ses olarak fark yaratacağını belirtti econo serisi biraz daha sesli çalışır diye belirtti. Econonun kompresör gücü 45w deluxe twin rotary modelinin 90w olduğunu anlattı.
    --Dış ünite daikin ile kıyas yapıldığında ses seviyesi daikin dan yüksek toshiba ile aynı mitubishi den yüksek ve cam altında oturacakları veya yatacakları odaya yakın taktıracak olanlara tavsiye etmem
    --Dış ünite ve iç ünite yapım yeri kore
    --Dış ünite ebat olarak küçük güç olarak max 17000 btu
    --Bu ürünlerin sağlam olduğunu hatta bazı avrupa ülkelerinde 5 yıl garanti verdiklerini belirttihttp://www.lg.com/bg/microsite/5-godini-garancija-inverter-v/index
    --Soğutma amaçlı kullanacaklar için ideal
    --Dış ünite ufak olduğundan nemlenme olayı çabuk oluyor ve odada nem kokusu oluyor fakat nem alma fonksiyonu ile bunun üstesinden hemen geliniyor.Nem alma sadece soğuk modda oluyor
    --İç ünite biraz büyük flaplar aşağı yukarı otamatik oynuyor sağ sol olayı manule el ile ayarlanıyor
    --İç ünite fan modu 4 adet düşük orta yükek ve otomatik düşük fan modu sesiz daikin ile aynı. Orta ve yüksek modlar biraz sesli
    --Elektrik sarfiyatı konusunda deneme imkanı olmadı ama konfor demek para demek o yüzden birşey diyemiyecem.
    --Dış ünitede kauçuk koyulmasını özellikle tavsiye etti
    -- Klima iç ünite plastik malzemesi kaliteli
    --Salon ve iki odayı hol ile beraber soğutma amaçlı kullanıyorum şahane diyebilrim ama soğutma olarak en düşük fan modunda daikin ile karşılaştırdığımda aynı noktaya soğuk havanın varması ve soğutması daikin daha kuvetli onunda sebebi kullanılan fan ve petek ile alakalıymış daikin dış ünitesi büyük.
    --Daikin ftx50gv 3800 lg econo inverter 2300 deluxe inverter 2950 sonuç ortada klima alacakların yalnış yönlendirmemek için her türlü sorusunu yanıtlarım. LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ?

LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ? LG KLİMA ECONO IVERTER 18000 BTU ASNW186CSA0 KULLANANLAR KULÜBÜ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almiranda -- 1 Ağustos 2013; 13:46:21 >

• Arkadaşım yazınızı LG ile ilğili konu var,yazınızı oraya taşırsanız ,daha derli toplu bir bilgi kaynagı olur.
  • 2200 tl ye bu klima alınır mı ?
  • bu klimayı nerede ne amcla kullanacagın onemli sogutma icin evet ısınma icin zayıf ben izmirde sogutma amaclı aldım evimde dogalgaz var izmir eksin altında kolay kolay soguk yapmaz o yuzden izmir ve sıcak iller icin ideal sogutma icin muhtesem
  • Bende bir klima alocam ama lg mi alsam me mi alsam ne alsam bilemedim. Lg nin yeni klimalari cikicak demisdi bana bayii ama cikan bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.