Şimdi Ara

LG IPS Panel ile ilgili.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gradient ayarı ve contrast ayarı ile bir nebze değişiyor hocam. AMD'ye özel ayarları bilmiyorum ama temel olarak böyle.
  • Bende LG 27UD58-B modeli var.Videoyu izledim; aynı halkalar benim ekranda da belirdi.Oynadığım oyunun menüsünde de bu duruma rastlamıştım ama günlük kullanımda çok ortaya çıkan bir sorun değil.
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Merhaba gradient ayarını nasıl yapabiliriz. Nerden bu ayarlara girebilirim. Sağol.
  • Rainf R kullanıcısına yanıt
    Maalesef AMD kartların ayar menülerini bilmiyorum hocam. nVidia kullanıcısıyım.
  • Merhaba yazınızı okudum. Monitörlerde color banding azaltmak için ne yapılabilir. Windows şifre ekranında belli oluyor demişsiniz daha sonra nvdia ayarlarının faydalı olduğunu yazmışsınız. Bu ayarlar amd tarafında nasıl olabilir. Bunu yok etmek belki mümkün görünmüyor ama en azından bazı ayarlarla azaltabiliriz diye düşünüyorum. Ekran kartı veya başka bir yerlerde ayarlar olmalı en azından faydası olabilir. Siz nvdia ayarları ile nasıl azalttınız. Bununla ilgili düşünceleriniz nedir. Sağolun.
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lg de dfc ayarı var dijital kontrast ayarı onu açmadıysan aç. Faydası oluyor ince bir ayar yapıyor görüntü,yazılar güzelleşiyor. Bu arada monitörün sürücüsünü yüklemenin bir faydası oluyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainf -- 19 Nisan 2019; 18:37:32 >
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lg Ips monitörde bir haber spor kanalları filan izlerken altta kayan yazılar böyle bulanık gibi oluyor. Yazılar net bir şekilde kaymıyor. Aynı kanala televizyonda bakıyorum orda net bir şekilde yazılar kayıyor. Senin monitörde nasıl acaba bu normalmidir. Sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainf -- 21 Nisan 2019; 2:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainf

Merhaba Lg de dfc ayarı var dijital kontrast ayarı onu açmadıysan aç. Faydası oluyor ince bir ayar yapıyor görüntü,yazılar güzelleşiyor. Bu arada monitörün sürücüsünü yüklemenin bir faydası oluyormu.
    DFC en baştan beri açık.Yazılım yüklü, kullanacağın amaca göre değişir ama tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainf

Merhaba Lg Ips monitörde bir haber spor kanalları filan izlerken altta kayan yazılar böyle bulanık gibi oluyor. Yazılar net bir şekilde kaymıyor. Aynı kanala televizyonda bakıyorum orda net bir şekilde yazılar kayıyor. Senin monitörde nasıl acaba bu normalmidir. Sağol.
    Bu biraz codec ayarlarınla da alakalı.K-Lite Codec Pack ( Mega ) yüklü değilse yükle; doğru ayarlarla sıkıntı yaşamazsın.
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Merhaba bir oyunda Pes 2018 futbol oynarken monitör kapanma süresi ayarlandığı için kapanıyor. Daha sonra mouse dokununca açılıyor. Ancak bu monitör açılıp oyunun ekranı gelince oyunda anlık bir takılma oluyor. Daha sonra normal bir sorun takılma filan yok. Bu monitörün açılıp oyunun görüntüsü geldiğinde kısa süren bu takılma neden olabilir. Monitör 75 hz ayarlı. Ekran kartı sapphire amd radeon rx590 sağol.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.