Şimdi Ara

LG HT904TA (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu anlamanın en güzel yolu mağazalara gidip test etmek.
  • ses sistemini kurdum...fakat şöyle bi sorum olacak...Ben LG 42LE5500 lcd tvye harici hdd yi usb den giriş yapıp filmleri oynatıyorum...optik kabloyla tv ile ses sistemini birbirine bağladım...ses sisteminin receiverinin ekranında ilk önce dolby digital sesli filmleri izlerken DD sembolü yanmazken sonraları herhalde biyerleri kurcaladım yanmaya başladı yani film Dolby Digital ise ses sisteminden 5+1 olarak dijital sesi alıyorum fakat bazı Bluray rip filmlerinde dolby digital olmasına rağmen ışıkta yanmasına rağmen 2+1 ses alınıyor...Acaba dolby stereo olarak mı riplenmiş bu filmler yoksa ses sisteminde mi sorun var merak ediyorum...??
  • ben çok anlamıyorum bu aletten ama game eq yada matrix moduna alınca genelde 5+1 çalışıyor
    nasıl makina?
    memnunmusun:)
  • Sorunu araştırdım izlmemiş olduğum film Match Point di mkv 4.36 GB AC3 kodekli yani dolby digital ama 2.0 stereo muş :))) Sorun çözüldü yani dediğin gibi stereo filmleri Prologic II Matrix modunda izliyorum baya güzel oluyo...Elimde 1 TB hd film ve hd klip arşivi var dün kuruldu ve test ediyorum...ürün müthiş sesi 7 den fazla açamıyorum :) apartmanda kiracıyım yeni ewlendim ses sistemi yüzünden kovulursak hanım yakar çıramı :)))

LG tv ile tek kumanda özelliği çok işime yarıyor...Uydu alıcısına da bağladım...çift çanak var apartmanda turksat yayınları pek tatmin etmesede hotbird deki müzik kanalları gerçekten kendini belli ediyo...Tv ile optik üzerinden bağladım Dolby Digital sesleri iletiyo tv fakat DTS kodekli birçok filmim var onlardan ses alamıyorum...bunun için en yakın zamanda WD HD medya player almayı düşünüyorum...

Kısacası çok şık ve kullanışlı bi ürün tek eksisi menüsü çok basit paintte yapılmış gibi:)) bu kadar iyi performanslı bi ürüne yakıştıramadım doğrusu...

He bi de şu var DTS albüm indirdim metallica ve eagles in...Cihaz kendi USB girişinden de görmedi tv ye bağladım HDD den de görmedi...Bu konu içersinde böyle bi sorun yaşamış diğer arkadaşlar heralde DTS li müzikleri AUDIO CD ye yazdırarak sorunu gidermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam...

• emre kardeşim memnun kalmana sewindim cihazdan, bende kartın kesim tarihi bugündü, malum yeni evlendik ödemeler filan herseyi hesap etmek zorundayız.. vatan ın sitesine bi girdimi hüsran fiyat 750 olmuş, canım sıkıldı.. napalım biraz daha bekliycez anlaşılan..
  • emre usb den video okuyor mu?
    okursa en iyi hangi formatları okur?
  • walla bizde ewlendik ama 650 den almış olduk neyse artık 650 lirada böyle bi sistem için gayet cazip bi fiyattı...

Ya bu cihazın USB sinden fazla birşey beklemeyin derim ben...LG led lcd tv aldım DTS li formatlar hariç hepsini açmasına rağmen onunda USB sinden fazla yararlanmak istemiyorum...Bugün açsa yarın değişik formatlar kodekler çıkacağı için eninde sonunda işlevini yitirecek belki de...Usb sinden mp3,avi,jpeg dosyalarını açtı fakat belli bi sınırı var galiba kapasite olarak çok büyük dosyaları okumuyo diye yorumlar vardı bu konuda...Alacağın WD HD medya player vb harici medya oynatıcılarla butun sorunu çözersin...
  • Açıkçası çok güzel bir ürün ama ben daha önce LG HT 805 SH aldım başıma gelmeyen kalmadı. Ürün on gün sonra bozuldu ürünü geri verdim hem lg genel merkezi hem de
    aldığım sitewww.pratikev.com bir ton sıkıntı çıkardı. Şimdi olay hakem heyetinde bakalım nolacak. O yüzden artık LG den korkar oldum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih206

evlilikte keramet var dostum :))

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-ht904ta-ht904ta-ev-sinema-sistemi,1000w/productdetails.aspx?I_ID=40126

599

bu sitede günlük mü değişiyo fiyat shmdi baktım 719 tl diyor, anlamadım..
  • Walla bu vatan bilgisayarın fiyatlarına anlam veremiyorum ya...dün bi telsiz telefon baktım %25 world kart indirimiyle 60 TL iken bugun %10 indirimle 53 olmuş nasıl iş anlamadım walla...indirim anlayışları günübirlik değişiyo galiba :))

LG ses sistemine baktım dün 600 iken bugun internet mağazasında kalmamış görünüyor ve doğal olarak mağaza fiyatı olan 720 TL fiyatı var...
  • MEHABA LÜTFEN BANA YARDIMC OLURSANIZ COK SEWINRM BENDE LG 904 TA ALICAM 2 GUN SONSA INSALLAH YANLIZ BENIM MERAQ ETTIGIM BI SORUN VAR MESELA FILM İZLEMEK ICIN TV YE BAGLAMAMIZ GEREKIYO AMA BENIM EWIMDEKI TW SCART GIRISLI NASIL OLUCAK YANI LG 904 TA DA SCART GIRISI YOK SANIRIM.... LÜTFEN zafer-sonmez@hotmail.com a da e mail atabılrsınz...lütfen cvp beklıyrm....
  • MEHABA LÜTFEN BANA YARDIMC OLURSANIZ COK SEWINRM BENDE LG 904 TA ALICAM 2 GUN SONSA INSALLAH YANLIZ BENIM MERAQ ETTIGIM BI SORUN VAR MESELA FILM İZLEMEK ICIN TV YE BAGLAMAMIZ GEREKIYO AMA BENIM EWIMDEKI TW SCART GIRISLI NASIL OLUCAK YANI LG 904 TA DA SCART GIRISI YOK SANIRIM.... LÜTFEN zafer-sonmez@hotmail.com a da e mail atabılrsınz...lütfen cvp beklıyrm.... ve bırde hangı muzik dosyalarını oynatıyoo yanı usb ye attıgım muzıklerı 5+1 den dınleyemıycekmıyz sımdı yardımcı oldugun için cok tesekurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: victory__88

MEHABA LÜTFEN BANA YARDIMC OLURSANIZ COK SEWINRM BENDE LG 904 TA ALICAM 2 GUN SONSA INSALLAH YANLIZ BENIM MERAQ ETTIGIM BI SORUN VAR MESELA FILM İZLEMEK ICIN TV YE BAGLAMAMIZ GEREKIYO AMA BENIM EWIMDEKI TW SCART GIRISLI NASIL OLUCAK YANI LG 904 TA DA SCART GIRISI YOK SANIRIM.... LÜTFEN zafer-sonmez@hotmail.com a da e mail atabılrsınz...lütfen cvp beklıyrm.... ve bırde hangı muzik dosyalarını oynatıyoo yanı usb ye attıgım muzıklerı 5+1 den dınleyemıycekmıyz sımdı yardımcı oldugun için cok tesekurler...

Bende bu ses sisteminden var skart girişi mevcut başka bi yöntem olarak bağlantıyı Bir ucu Sarı-Kırmızı-Beyaz kablo olan diğer ucu skart olan kablo ile yapabilirsiniz herhalde bende denemedim ama bu şekilde bi bağlantı olabilir renkli uçları LG ses sisteminin amfisine skartı da tv ye bağlarsanız büyük ihtimal olacaktır....Ama dediğim gibi skart girişi olduğundan skart kablosuyla bağlantıyı yapabilirsiniz....USB ye attığın müzikleri (USB Fat32 formatlı olması gerekiyor) cihazın USB girişine bağladığında dinleyebilirsin. mp3 formatlı müzikler stereo olduğu için ses sisteminin kumandasında ekolayzır seçenekleri bulunan tuştan game EQ veya Prologic2 Matrix seçeneğiyle 5+1 olarak dinleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebagiran -- 23 Aralık 2010; 9:30:33 >

• yardımı oldugunz için cok yesekur edrım ama benım bu ses sıstemını almamın tek sebebı sınema ızlemek deyıl muık dınlemek v3e ses sıstemı olarak kullanmak yanı o zamn ben ıstedıgm her muzıgı dınleyemıyceksem ve sureklı USB Fat32 formatlı muzıklermı bulmam gerekecek ve bu formatı nerden bulcam nasıl ındırcem bu arada bu cıgazdan ses ilgılendıgnz içinde cok teskurler.... verimi alabılıyosunz deyıl yanı sızce yeterlımı lütfen cvp bekloyrm ilgılendıgınz için cok tesekurler....
  • bana ulasabılırmsnz lütfen bı cagrı yeter ben hemen donerm dize lütfen beklıyrm 05412280808 lg904ta hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victory__88 -- 23 Aralık 2010; 22:55:14 >
  • FAT32 müzik formatı değil yanlış anlaşılmış galiba...O kullandığınız flash bellek formatıdır...Genellikle Flash lar FAT32 olduğundan problem çıkmıyor...Eğer harici harddisk kullanacaksanız o harddiskin formatı FAT32 olmalıdır...Hariciler genelde NTFS formatlı oluyor o zamanda LG ses sistemine bağladığınızda okumuyor... mp3 leri okumasında bi sıkıntı yok flash belleğe atarsınız dinleyeceğiniz müzikleri USB den bağladığınızda görecektir...
  • Arkadaşlar,

Geçen haftasonu bu ses sisteminden aldım. Satıcı arkadaşın bu cihazda "HDMI giriş ve çıkış mevcut" demesi beni cezbetti açıkçası. Laptop'umu HDMI ile cihaza bağlar, cihazdan da HDMI ile çıkış alıp LCD TV'ye bağlarım dedim. Böylece görüntüyü LCD TV'ye, sesi de 5+1 hoparlörlere vermiş olacaktım. Hatta bunun için bir sürü 1080p AC3 DTS filmler edindim. Ama gel gör ki öyle olmadı, yapamadım :(

Laptop modeli Lenovo Y530. Laptopu kaptığım gibi ses sistemini aldığım MediaMarkt'a gittim. Oradaki arkadaş sağolsun küçük bir LCD TV getirdi. Laptop'tan LCD TV'ye doğrudan bağlantı yapınca hem ses hem de görüntüyü aktarmayı başardık. Laptop ekranında, Nvidia ekran yönetimi program menüsünde zaten LCD TV markasını tanıyor, hem dizüstü bilgisayar hem de LCD TV'ye görüntü verdiğini ekrandaki menüden görebiliyorduk.

İkinci adımda laptoptan HDMI kablosu ile ses sistemine giriş verdik. Ses sisteminde "HDMI IN" fonksiyonunu seçtik. Daha sonra başka bir HDMI kablo ile ses sisteminden LCD TV'ye görüntü vermeyi denedik ama olmadı. LCD TV'de "no signal" yazdı. Laptop ekranı da karardı,görüntü gitti. Görüntü vermedi :( Ama HDMI kabloyu çıkarınca bir anlık beliren Nvidia ekran yönetimi programı görüntüsünde menüde "LG home theater system" yazdığını fark ettik. Yani yazılım cihazı tanıyordu, ama nedense görüntü iletimi başarısızdı

Üçüncü adımda, başka bir laptop getirerek HDMI giriş ve çıkış yapılan bağlantı şeklini denedik ve oldu !!! Sağolsun arkadaşlar çok uğraştılar ve sonunda oy birliği ile sorunun benim laptopta olduğuna karar verdik. Ekran çözünürlüğünü vs değiştirdik ama nafile

Bu durumda ne yapmak lazım arkadaşlar. Başka laptop almak lazım demeyin ne olursunuz :) Daha ekonomik çözüm ne önerirsiniz?

• ozdemirli wd medya player 200 tl işini görür
  • az önce ürünü internette şöyle bir araştırdım, inceledim. Ürün fiyatı ve kabiliyetleri güzelmiş gerçekten de...
    bir sitede MKV desteklemez görünürken başka bir sitede ise MKV oynatır demiş.
    Bir de bu ürünü de LG ses sistemine bağlayınca görüntü ile ilgili aynı sorun oluşmama garantisi yok. En iyisi mağazada inceleyip bir bağlantı denemesi yapıp öyle karar vermek. Veya bu forumda bu aleti LG ses sistemine HDMI kablo ile bağlayan var ise deneyimlerini bilmek isteriz.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.