Şimdi Ara

LG HT904TA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlara verdikleri cevaplardan dolayı teşekkür ediyorum.

Divx derken, ben de 700mb'lık düşük kalite divxleri zaten divxten bile saymıyorum. İzleyeceğim en kötü rip, hemen hemen orjinal dvd kalitesindeki unseen ripleridir. Ama büyük çoğunlukla brrip izliyorum ki kesinlikle dvd'den kalite olarak bariz üstünler...

Altyazı hususunda eğer istek olursa, müsait zamanda o siyah bantlara nasıl altyazı gömüleceğini en etkin ve basit yoldan anlatabilirim.

Benim gibi yeni alan veya alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

HB den nasıl alacaz arkadaşlar bunu 630 tl ye,stoka 4 aralıkta girecek yazıyor ve worlde özel 809 tl yazıyor.bi yardımcı olun hemen sipariş vereyim bunu yaw.630 lira çok iyi fiyat ama halen aynı indirim devam ediyormu?

ewet world carda özel %10 indirim vardı o bitti demekki 630 lira olmaz! benim hb hesabımda fırsatlarım bolumunde urun ındırımlı olarak gorunuyor eğer istersen kullanıcı adımı şifremi vereyım 699 dan sipariş verebılırsın ayrıca 02.12.2009 yani yarın bu indirim fırsatım için son gun ben ilk başta benım hesabımda gorunmedıgı ıcın arkadasın hesabı uzerınden sıparıs verdım (630tl) daha sonra bana da tanımlamışlar kullanmadım

kahretsin dün mesaj atmıştım fırsatlarıma tanımlarsanız alacam diye,bugün tanımlamışlar fakat bu kezde world taksit kampanyaları bitmiş canım sıkıldı yaw...acaba wolrd içinde mesaj atsam yaparlarmı bi deniyeyim

• Bende geçen hafta ön sipariş verdim.Ps3'e optikten bağlayıp bluray film ,dvd ve oyun için kullanıcam.Belki ocakta digiplus'a geçicem dizimax dolby sesle yayına başlamış.Movımax'te geçecekmiş.
  • ya arakadaşlar ürünü fırsatlarım bölümüne aktarttım ama bu kezde wolrd kampanyasımı bitti anlamadım gittti.arkadaşın biri en son işlemde 6 taksit seçerseniz fiyat 629 a iniyor demiş ama,cesaret edemedim işlemi tamamlamaya.yeni alan var mı ve kaça aldı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

ya arakadaşlar ürünü fırsatlarım bölümüne aktarttım ama bu kezde wolrd kampanyasımı bitti anlamadım gittti.arkadaşın biri en son işlemde 6 taksit seçerseniz fiyat 629 a iniyor demiş ama,cesaret edemedim işlemi tamamlamaya.yeni alan var mı ve kaça aldı acaba?

arkadaşım iyice okumuyosun sonra heyecan yapıyorsun,

o kampanya 30 kasım 2009 son gündü, yani o kampanya bitti, nasıl alırsan al fırsatlarımda gozukuyorsa 699 a alırsın, yada finansbank go kart ın varsa onunda % 25 parapuan kampanyası var ama 100 tl oluyor max. sanırım

yani finansbank go kart ve fırsatlarımda indirimde gorebılıyorsan urunu, 599 tl ye alabılırsın, ama parapuan olayını arastır sonra sakata gelme ;)

iyi geceler...
  • Arkadaşlar bir aksilik olmazsa hafta sonu ürün gelecek.Ben şimdi digiturk'ü ps3'ü ,teledünya'yı ve plazma'yı bağlayıp kullanıcam.Ps3 için optik kablo aldım zaten teledünya ve ps3 ü tv ye 2 tane hdmı kablo ile bağladığımdan hdmı kablom var..Başka bir kabloya ihtiyacım olucak mı?Birde ps3 ten 5+1 ses almak için ps3'te nasıl bir ayar yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa hafta sonu ürün gelecek.Ben şimdi digiturk'ü ps3'ü ,teledünya'yı ve plazma'yı bağlayıp kullanıcam.Ps3 için optik kablo aldım zaten teledünya ve ps3 ü tv ye 2 tane hdmı kablo ile bağladığımdan hdmı kablom var..Başka bir kabloya ihtiyacım olucak mı?Birde ps3 ten 5+1 ses almak için ps3'te nasıl bir ayar yapıcam.

sana tavsiyem şu yönde oalcaktır sıcak fırsatlar bolumunda ttaf kablo diye bi fırma var oradan 1in3out optık cogaltıcı alıcaksın orada optık kablolarda kalıtelı ve ucuz kablolarını oradan da alabılırsın,

ps3 u optık cıkısından bu dedıgım 1ın3 cogaltıcıya baglarsın teledunya da optık cıkıs var ıse bunuda ona baglarsın , yada 2 aletın var ıse 1 isini (ps3 u ) optık ten digerini de hdmi den cihaza baglarsın, ama optık giriş ses sisteminde 1 adet oldugu ıcın ilerde optık cıkıslı alet alma ıhtımalın var ıse bu cogaltıcı ısıne yarayacaktır,

plazmayı da baglarsın ses sistemine ama gerek yok cunkı dts sesleri filan iletmez plazman buyuk ıhtımalle ;)

sen aletlerınde hangı cıkıslar var onları yaz ona gore tavsıyede bulunayım,

birde ps3 ayarları da cok kolay optık cıkıs ayarlarını 5.1 seciceksın dts seciceksın o kadar ;)

• Sağok kardeşim.Optik kabloyu ttaf'tan aldım geçen hafta.Şimdi girişleri kontrol edip yazıcam...
  • Teledünya Hd : Hdmı , S/PDIF , S-video , Yuv (component) ve audio-video çıkışı (kırmızı beyaz sarı )
    Plazma : Hdmı(4 adet) , Dıgıtal audıo out ,Yuv , scart(2 adet).
    Digiturk : Scart (2 adet) , modem , Audio-video.

Teledünyada ki S/PDIF nedir bilmiyorum.Optik giriş büyüklüğünde ama biraz farklı.

Şimdi bende dediğim gibi ttaf'tan aldığım optik kablo ile 3 adet altın uçlu hdmı kablo , 1 adet altın uçlu yuv kablo var.Tabi scart ve audio video kablo ile s video da var ama zorunlu olmadıkça kullanmıyorum (digiturk scart hariç)
  • quote:

Teledünya Hd : Hdmı , S/PDIF , S-video , Yuv (component) ve audio-video çıkışı (kırmızı beyaz sarı )
    Plazma : Hdmı(4 adet) , Dıgıtal audıo out ,Yuv , scart(2 adet).
    Digiturk : Scart (2 adet) , modem , Audio-video.

Teledünyada ki S/PDIF nedir bilmiyorum.Optik giriş büyüklüğünde ama biraz farklı.

Şimdi bende dediğim gibi ttaf'tan aldığım optik kablo ile 3 adet altın uçlu hdmı kablo , 1 adet altın uçlu yuv kablo var.Tabi scart ve audio video kablo ile s video da var ama zorunlu olmadıkça kullanmıyorum (digiturk scart hariç)

teledunyada ki de digital optık giriştir o zaman , eger digital koaksiyal yazıyorsa olmazz, ama optık kablonun girişleri aynı yaw kırmızı ısık gelmıyormu oradan bakıversene:D ayarlarından optık girişi ac teledunyanın ısıga bakmadann, yada hıc ugrasma hdmi den bagla gitsin,

hdmı den baglarsan optık girişide ps3 ıcın kullanırsın,

digiturku de audıo kablosu varya kırmızı beyaz ondan alıp onunla ses sistemıne bagla,

tv den bırsey baglamana gerek kalmaz, sonrada tv nın sesını artık sonuna kadar kapatabılırsın, herseyı ses sistemınden dinlersın:D

• teledunya arkasında optik çıkış olması lazım dikkat ettin mi? çünkü benimkinde war aletler farklı değilse nisan ayında almıştım! abi artık yarn kargolarlarsa cumartesı elime geçer bende cumartesı ıstanbulda olacağım zaten hadı hayırlısı merakla beklıyorum seni ht904ta
  • Teledünya'daki girişten ışık gelmiyordu.Karanlıkta bakmadım belki geliyordur..Yinede optik kabloyla da deniycem.
    Tekrar sağol.Dediğin gibi bağlıcam...
    Bir sorun olursa yine yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 4 Aralık 2009; 8:11:42 >
  • Şimdi bir forumda Picklock adlı arkadaş yazmış S/pdıf ne işe yarar?
    s/pdif çıkış digital ses bağlantısı amacı ile kyoto receiverının arkasında yer almakta, bu çıkışa bağlayacağın bir s/pdif kablo ile (ki bu kablo optik özellik taşımaktadır, receiver arkasında yer alan s/pdif yerindeki koruyucu soketi çıkarırsan burdan kırmızı bir ışığın geldiğini görsün, bu ışık demeti ile ses iletilmekte) eğer elinde varsa bir digital anfi arasında optik ses bağlantısı yapabilirsin, bu bağlantı ile dolby digital prologic yada türevlerinde yayın yapan kanalları digital anfinin desteklediği ölçüdeki formatlarda 5.1 düzeni içinde dinleme şansına sahip olursun..
    Tabi benim Teledünya'ının girişindeki de optik girişmiş yani.Koruyucu var benimkindede ondan kırmızı ışığı görmedim.Yani şimdi optik çoklayıcıda mı alsam.
  • Dün akşam DTS deneme videosu buldum ve ilk kez dvd playerın ekranında kırmızı DTS yazısı çıktı.Ses gerçekten mükemmel.Videonun süresi 8 saniye kadar ama bu yeterli oluyor.denemek isteyenler için;

http://ra***share.com/files/316067357/dts_digitalexperience.vob.html.

Ben buradan indirip flash diske attım ve flash diskten çalıştırdım.Bu sistemi olup DTS denememiş arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.Dosya 26 mb.

Bu videoyu laptopda oynatıp hdmi kablo ile ses sistemine aktardığımda kırmızı DTS ışığı yanmıyor.Bunun sebebini bilen var mı? Ayrıca böyle küçük boyutlu DTS'li videoları bulabileceğimiz bir site bilen var mı?

• quote:

Şimdi bir forumda Picklock adlı arkadaş yazmış S/pdıf ne işe yarar?
    s/pdif çıkış digital ses bağlantısı amacı ile kyoto receiverının arkasında yer almakta, bu çıkışa bağlayacağın bir s/pdif kablo ile (ki bu kablo optik özellik taşımaktadır, receiver arkasında yer alan s/pdif yerindeki koruyucu soketi çıkarırsan burdan kırmızı bir ışığın geldiğini görsün, bu ışık demeti ile ses iletilmekte) eğer elinde varsa bir digital anfi arasında optik ses bağlantısı yapabilirsin, bu bağlantı ile dolby digital prologic yada türevlerinde yayın yapan kanalları digital anfinin desteklediği ölçüdeki formatlarda 5.1 düzeni içinde dinleme şansına sahip olursun..
    Tabi benim Teledünya'ının girişindeki de optik girişmiş yani.Koruyucu var benimkindede ondan kırmızı ışığı görmedim.Yani şimdi optik çoklayıcıda mı alsam.

bende sadece ps3 var optık cıkıslı, ama ben ilerde nasılsa lazım olacak diye ttaf de indirimdeyken coklayıcı almıstımm, 15 tl den almıstım , ama şimdi ne kadar bilemiyorum, belki kampanya devam ediyordur bakın isterseniz,

bence o koruyucuyu cıkarmanıza gerek yok nasılsa hdmi vardır teledunya da , bunu direk ses sistemine baglarsınız goruntuyude seside ses sisteminde alabılırsınız ayrıca optık kablo kullanmanıza gerek yok optık girişe ps3 baglarsınız...

ürünü buldum ama fiyat pahalı , sanırım kampanya bitmiş takıp edın yada ıstek yapın belkı tekrar kampanya olur fiyatı : 35.32 TL
    http://www.ttaf-consumer.com/Toslink-Switch-3-Giris-1-Cikis-Manuel-91018,PR-1822.html

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 4 Aralık 2009; 12:54:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekaan

Dün akşam DTS deneme videosu buldum ve ilk kez dvd playerın ekranında kırmızı DTS yazısı çıktı.Ses gerçekten mükemmel.Videonun süresi 8 saniye kadar ama bu yeterli oluyor.denemek isteyenler için;

http://ra***share.com/files/316067357/dts_digitalexperience.vob.html.

Ben buradan indirip flash diske attım ve flash diskten çalıştırdım.Bu sistemi olup DTS denememiş arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.Dosya 26 mb.

Bu videoyu laptopda oynatıp hdmi kablo ile ses sistemine aktardığımda kırmızı DTS ışığı yanmıyor.Bunun sebebini bilen var mı? Ayrıca böyle küçük boyutlu DTS'li videoları bulabileceğimiz bir site bilen var mı?

evet usb den dts sesleri içeren video ları oynatabılırsınız,

laptop a gelınce ayarlarından dts sesleri aktif etmenız gerekıyor , ayarlarla alakalı yani durum, birde laptop taki hdmi cıkısınız dts ses desteklımı ona bakmanız gerekıyor, ilk once arastırın hdmi dan dts ses cıkısı varmı diye laptopunuzda,

daha sonrada ayarlamaları yapın dts yi aktif edin pc nizde,

bu arada hepsiburada dan alıpta kargosu yola cıkan arkadaş varmı acaba? yada urun eline ulaşan? benimki hala tedarık sürecinde şuan itibariyle...

• Yok kardeşim,bende beklemedeyim hatta mesaj yazdım hb'ya ama hala cevap veren yok....Önce tadarik süresi 24/11 gözüküyordu sonra özür dileriz 04/12'de yollayabiliriz dediler ,04/12 oldu bir ses yok,bende tarih yine mi ertelendi diye sordum ama cevap veren olmadı henüz....
  • Ses yok. P.tesi'ne kalacak gibi..
  • Benim siparisim de ayni sekilde tedarik surecinde yaziyor, ya siparis sayisi cok yuksek oldugu icin LG Turkiye hepsini tedarik edemedi su ana dek ya da kargolamayla ilgili sorun var; ne de olsa 7-8 ayri kutu seklinde gelecek bu ses sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

Benim siparisim de ayni sekilde tedarik surecinde yaziyor, ya siparis sayisi cok yuksek oldugu icin LG Turkiye hepsini tedarik edemedi su ana dek ya da kargolamayla ilgili sorun var; ne de olsa 7-8 ayri kutu seklinde gelecek bu ses sistemi

7-8 ayrı kutu yok arkadasım,

sadece tek kolıde ıcınde hepsı parcaların, en altta ayaklar, uzerınde ayakların altındakı yuvarlak yere tutunan parcai onun uzerınde sub. dvd player kablolar kumanda kullnma kılavuzu vs.

tani tek parca ben daha once aldım tek parcaydı,

evet belkı ogleden sonra ulasmıstır, yada lg dırek bizleremi kargolayacak acaba?

ben bırkac bırsey daha almıstım onları kısmı kargo ıle yollatayım madem bunu beklıcez sanırım,

ahh hepsiburada bunu hep yapıosn tedarik surecındekı urunlerdee

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.