Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Lg hs201 alalı yaklasık 1 hafta oldu
    Benım odam bıraz kucuk karsılıklı duvar mesafesi 2,5 m kadar duvara Yansıttıgımda 2,10 dan 1,50 goruntu aldım
    gayet iyi bır goruntusu.izleme mesafesi yine aynı hemen yatagımın yanında duryo Fan sesi filan diyolar valahi Ben hıc farketmiyom Fanı acıldıktan sonra hemen calısmaya baslıyor birde ben goruntu En yuksek seviyelerinde izliyorum
    beni rahatsız etmıyor Pc'nın cıkardı fan sesi daha fazla .

TvuPlayer'dan Lig Tv izliyorum (beleş olarak:) tabı salonda 330 cm mesafeden 2,20 goruntu 16:9 olarak. internetten beleş izleyince goruntu nasıl oldugunnu bılıyosunuz ama hs201 de duvara yanısttıgımda mütis bir goruntu olur mac esnasında Yukardan cekımde adamlar Güzel Gorunmuyor ama Yakın cekımde adamların sanki normal Tv de. goruntu alıyormusum gıbı goruluyor mutiş.PC de Sag Sarı renkte goruluyor Duvara yansıttıgımda goruntu yesil rengi alıyor ve cok canlı duruyor aksam Beşiktas macı var sanırım onda foto cekip eklıcem

Filmlerde divx--xvid-mp4 formatında kı filmler 180 cm den buyuk olmasın yoksa tat vermıyor fakat ben 150 cm goruntuyu Divx.xvid.mp4 2,5 metreden izliyorum cok guzel goruntu var.

HD filmleri 250 cm /16:9 olarak 3-4 metreden mutiş güzel izleniyor kendimi Sinemda gibi hisediyorum
    1080 olarak 3D Deniz Canavarı diye bir belegesel var mutlaka deneyin gozlugu takıyorum.Belgeselde dinezorlar ,balıklar evimin icnde geziyo mutis oluyor kendimi denizin icinde gıbı goruyorum .
    Filmlere Hiç Laf soylemeye bile gerek duymuyorum,Hızlı sahneler hıc bir sorun olmuyor.
    Bazıları gorutu donuyor diyolar onların kabloda veya cihazında sorun olmalı 1 hafta oldu alalı ve hafta ici saat 1 den gece 12 kadar hıc kapanmıyor. hafta sonu ise sabah 9'dan gece 3 kadar hıc kapatmadım bir kere bile donma vs bir sey olmadı

oyunlar PS1 var cocuklugumdan kalan halen calısıyor onu taktım onda cok güzel goruntu veriyor.
    kablusuz klavye ve mause var maus ıcın elimn altına sert bır cısım koyuyorum yatakta yatarken
    Online Oyunları oynuyorum.Oyunda hıc bır Kasma,Sonradan gelme (LAg ) olmuyo.ve normal pcden oynamaktan daha Zevklı oluyor

En Onemliside Bas agrısı yapmıyor.Bırde Zıfırı karanlık gerektırır filan diyolar Hıc gerek yoq .Tabı gunes varken izleyemezsin .Fakat salonda 2 tane Buyuk cam var Projeksonun sagına ve arkasına geliyor butun gun gunes vuruyor aksam 18:00 gıbı gunes gelmediginde perdeleri cekiyorum. Yagmurlu havada hava kararırya o cıvarlada bır karanlık oluyor icerde macları izledim hıc sorunsuz oluyor (180 cm daha buyuk zevk vermıyor)daha buyuk bir goruntu ıcın bıraz daha kararması gerekiyor havanın .

Not: piksel filan goruluyor diyenler bu cıhazı kullanmamıs olanlar .Normal Flv videosunu bile izliorum bilgisayarda goruntu nasılsa orda aynı goruluyor Buyüdukce Karelenme Filan olmuyr
    Bunları aksam vaktı Samsung U700 cep telefonum var Kamerası iyi degil ama resimlerden nasıl oldugu goruceksınız

Aksam ve Günduz, ısıkta cekilmis filmlerin Fotoları ,Beleş Mac goruntusnu (internetten) hepsini videoları ve resimlerini koyucam.Ekran goruntuleride (250 cm'den 150 cm goruntu ve 330cm 250cm goruntu REsimleri)

• ARKADASLAR VİDEO KOYUYORUM FAKAT GORUNTU PEK HOS DEGİL AMA YİNEDE SİZE YARDIMMI DOKUNA BILIR

VİDEOLARI SAMSUNG U700 CEP TELEFONU İLE CEKTİM 2 MP KAMERA

SOMON RENGİ DUVARA YANSITILMISTIR VİDEO XİVD

GÜNDÜZ CAM ACIK VE GUNUS VARKEN CEKİLMİS 220 CM DEN 150 CM GORUNTU
    http://www.youtube.com/watch?v=iYSGJ_Y5QOE

GÜNDÜZ CAM ACIKKEN CEKİLMİS XVİD VİDEO 220 CM DEN 150 CM GORUNTU.

http://www.youtube.com/watch?v=7ujwjKM2udw

GÜNDÜZ KIRMIZI PERDE İLE KARANLİK YAPILARAK CEKİLMİS 220 CM DEN 150 CM GORUNTU

http://www.youtube.com/watch?v=Vj6HT6LVadU

NOT VİDEO İZLEKEN PİKSEL GORUNUYOR GIBI GORUNUYOR O TAMMAMEN TELEFONDAN KAYNAKLANIYOR HIC BİR SEKILDE PİKSEL GORUNMUYOR

• Samsung U700 cep telefonu ile cekildi Goruntu biraz kotu fakat size yardımı dokuna bılır 2 mpiksel camera.
    HEPsi Dvdrip veya xvid
    HD filmler elime iyi bir cıhaz gecınce eklıcem

220'cm den 150 cm goruntu

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geart_007 -- 2 Mayıs 2010; 19:45:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geart_007

Samsung U700 cep telefonu ile cekildi Goruntu biraz kotu fakat size yardımı dokuna bılır 2 mpiksel camera.
    HEPsi Dvdrip veya xvid
    HD filmler elime iyi bir cıhaz gecınce eklıcem

220'cm den 150 cm goruntu

geart_007, eline sağlık, bağayı uğraş vermişsin. şimdiye kadar bu kadar foto upload görmemiştim bu forumda.

"220'cm den 150 cm goruntu" duvar ile cihaz arası 2.20 mt, yansıyan görüntünün eni 1.5 mt demek değil mi? öyle ise boyu kaç mt?

tekrar eline sağlık. iyi seyirler.
  • quote:

geart_007, eline sağlık, bağayı uğraş vermişsin. şimdiye kadar bu kadar foto upload görmemiştim bu forumda.

"220'cm den 150 cm goruntu" duvar ile cihaz arası 2.20 mt, yansıyan görüntünün eni 1.5 mt demek değil mi? öyle ise boyu kaç mt?

2,20 m'den yansıtılınca

-4:3 olunca 152x120 cm Enine 152 boyuna 120 cm

-16:9 olunca 152x90 oluyor

• quote:

quote:

2,20 m'den yansıtılınca

-4:3 olunca 152x120 cm Enine 152 boyuna 120 cm

-16:9 olunca 152x90 oluyor

teşekkür ederim detaylı açıklama için.

152 cm genişlik için de değmez gibi geliyor bu masraf. muhtemelen daha uzak mesafeler için de görüntüyü bozuyordur.

• teşekkür ederim detaylı açıklama için.

152 cm genişlik için de değmez gibi geliyor bu masraf. muhtemelen daha uzak mesafeler için de görüntüyü bozuyordur.

152cm lik bu kalitedeki görüntüyü daha ucuza nereden bulabiliriz onu da söyleyin tam olsun
  • quote:

16:9 olarak
    3,50 m den 2,60 goruntu ile dvix xvid hıc bır goruntu kaybı olmuyor,Piksel filan gorunmuyor 19'' pc den nasıl goruyosan 2,60 m goruntude öyle goruluyor.

4:3 yapınca tavana kadar buyuyor ama en guzl 16:9 izleniyor benim oyle hosuma gidiyor sinemda gıbı oluyor

2-3-4-5 m bıle hıc bır goruntu piksel buyumesi filan olmuyor en fazla 4,5 m kadar deneyebıldım hıc bır sorun yasamadım.
    Diyer projeksonlarda piksel buyumesi oluyor mu bılmıyorum ama bunda olmuyor Led lamba olmasından dolayı olabılır

ben sureklı dvdrip filmler izliken 3,30 m koyuyorum 2,30 fılan goruntu alıyorum benim duvarın kıyılarında bıraz cıkıntı 3,30 koydugumda tam ortasına yerlesiyor 4 m izliyorum hıc bır sorun olmuyor
    tabı en guzel 720p filmler mutis güzel oluyor
    dunyanın merkesine yolculugu 3D olarak butun duvara goruntuyu vererek izledim orda cocuk canavar balıklara vuruyor sana dogru geliyor mutis oluyor Yagmur yagması filan mukemmel herkese tavsiyem Dunyanın merkezine yolculuk 3D 720p olarak izleyin

• HS-201: 480,000 piksel
    HS-201: 360,000 piksel 16:09
    HX-300G: 786,000 piksel
    HX-300G: 590,000 piksel 16:09

1280x720 ekran: 922,000 piksel
  • quote:

quote:

16:9 olarak
    3,50 m den 2,60 goruntu ile dvix xvid hıc bır goruntu kaybı olmuyor,Piksel filan gorunmuyor 19'' pc den nasıl goruyosan 2,60 m goruntude öyle goruluyor.

4:3 yapınca tavana kadar buyuyor ama en guzl 16:9 izleniyor benim oyle hosuma gidiyor sinemda gıbı oluyor

2-3-4-5 m bıle hıc bır goruntu piksel buyumesi filan olmuyor en fazla 4,5 m kadar deneyebıldım hıc bır sorun yasamadım.
    Diyer projeksonlarda piksel buyumesi oluyor mu bılmıyorum ama bunda olmuyor Led lamba olmasından dolayı olabılır

ben sureklı dvdrip filmler izliken 3,30 m koyuyorum 2,30 fılan goruntu alıyorum benim duvarın kıyılarında bıraz cıkıntı 3,30 koydugumda tam ortasına yerlesiyor 4 m izliyorum hıc bır sorun olmuyor
    tabı en guzel 720p filmler mutis güzel oluyor
    dunyanın merkesine yolculugu 3D olarak butun duvara goruntuyu vererek izledim orda cocuk canavar balıklara vuruyor sana dogru geliyor mutis oluyor Yagmur yagması filan mukemmel herkese tavsiyem Dunyanın merkezine yolculuk 3D 720p olarak izleyin

allah allah. devasa bişey sözylediğin boyutlar! eğer o boyutlarda bozulma olmuyorsa olmazsa olmaz bir cihaz bu.

• 3 m'den 2,10 m goruntu Film ''Zaman yolcusunun Karısı'' Xivd''
    2 Mpiksel telefon kamerası ile cektım

Piksel buyumesi oluyo diyen arkadaslar ıcın cektım ... yarın 4,5 m alınan goruntuyu koyucam

15-20 cm uzaklıktan cektım Somon Rengi Duvara yansılıtımıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: cem16

ürünü satıyorum ilgilenen olursa pm atsın daha iki aylık 90 saat kullanılmış elden teslim edililebir bursa için.Aletten gayet memnunum satış sebebim bisiklet alıcam 600 liraya takasta olabilir sedona bisikletle üstüne + nakit.... son fiyat 900 lira tertemiz cihaz vatan pc den aldım herbişeyi mevcut.

http://www.sahibinden.com/lg_hs_201_2_aylik_90_saat_kullanildi_-45WQQaXQQ25160687WQQpXQQdisplayitem

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 11 Mayıs 2010; 0:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro

Bu projektörde yansıtılan duvarın rengine göre kendini ayarlama özelliği varmıki ?

Bütün topiği okudum ama bu soruya cevap verilmiş mi ,göremedim.Cihazın böyle bir özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanyr

quote:

Orijinalden alıntı: cro

Bu projektörde yansıtılan duvarın rengine göre kendini ayarlama özelliği varmıki ?

Bütün topiği okudum ama bu soruya cevap verilmiş mi ,göremedim.Cihazın böyle bir özelliği var mı?

valla ben açık mavi saten boyalı duvara yansıtıyorum, renklerde bozulma falan göremedim. hatta yanındaki 82 ekran lcdnin renk tonu ile aynı tonda alıyorum renkleri (mavi, kırmızı, sarı gibi renkler oldukça canlı).

bu arada cihazı almayı düşünenler hiç düşünmeden alsınlar cihazı. fiyatına göre inanılmaz performansı var cihazın. uydudaki ve kablo tvdeki kanalların çoğunun 576i yatay çözünürlükte yayın yaptıgını düşünürsek görüntü kalitesi süper (hdmi kablo ile denedim). sinema keyfini rahatlıkla yakalıyorsunuz. divx (normal divx + full hd rip divx) de aynı şekilde süper. 2 mt ve daha yakından bakınca pikseller hafif belli oluyor. ama 3 mt ve daha uzaktan piksel falan görünmüyor. (söylediğim olay; duvar ile cihaz arasında yaklaşık 2,2 metre varken, görüntü genişliği 1,9 mt, uzunluğu 1,6 mt oldugu durumda denenmiştir.) hafif loş ortamda dahi görüntü güzel, karanlıkta zaten söylememe görek yok, muhteşem.

• merhaba arkadaşlar projeksiyona hd uydu bağlamak ile ilgi soru sormak istiyorum.
    Biliyorsunuz, projeksiyonun 1 tane hdmı girişi, 1 rgb (pc girişide deniyor) 1 s-video girişi var. projeksiyonun hdmı girişini pc için kullanıyorum.
    Hd uydunun Y/pb'pr çıkışını, projeksiyonun rgb girişine bağlasam kalite kaybı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunageldim

merhaba arkadaşlar projeksiyona hd uydu bağlamak ile ilgi soru sormak istiyorum.
    Biliyorsunuz, projeksiyonun 1 tane hdmı girişi, 1 rgb (pc girişide deniyor) 1 s-video girişi var. projeksiyonun hdmı girişini pc için kullanıyorum.
    Hd uydunun Y/pb'pr çıkışını, projeksiyonun rgb girişine bağlasam kalite kaybı olur mu?

rgb girişi analog giriş olarak geçmesine rağmen composite veya s-video dan çok daha kaliteli görüntü verir. kaldı ki uydudaki kanalların tamamına yakınının 576 piksel yatay çözünürlükte (projektörün yatay çözünürlüğü bildiginiz gibi 600 piksel) yayın yaptıgını düşünürsek herhangi bir kalite kaybı yaşamazsınız. full hd projeksiyon cihazınız olsaydı yayın kalitesi bozulurdu ama bu projektörle harika görüntüler alırsınız.

• atlanta hd box'u hdmı to hdmı kablo ile hs201'e bağladım. görüntü kalitesi renkler çok farketti. hele yabancı kanalların hd yayınları daha bi HD sanki

hs201'den daha yüksek bir performans almak isteyenlerin dikkatine. Herkese keyifli seyirler. (ulan bi de şu dünya kupasına gidebilseydik
  • arkadaşlar evimde sinema sistemi kurmak istiyorum salonumun konumu gereği 180x180 ebadında perdeyle ancak güzel bir sonuç alabileceğimi sanıyorum,çünkü izleme mesafesi 4 metre.size sorum şu olacak,Lg nin 201 modelini alsam işimi görürmü yoksa fiyatların biraz daha düşmesini bekleyip 300 modelini mi alayım,300 modelinde çözünürlük 1024x768 galiba,çözünürlüğün yüksek olması bu mesafeden benim için ekstra bir özellik sağlar mı yoksa 201 modeli aynı işi görürmü,teşekkürler
  • quote:

oyunageldim
    atlanta hd box'u hdmı to hdmı kablo ile hs201'e bağladım. görüntü kalitesi renkler çok farketti. hele yabancı kanalların hd yayınları daha bi HD sanki

hs201'den daha yüksek bir performans almak isteyenlerin dikkatine. Herkese keyifli seyirler. (ulan bi de şu dünya kupasına gidebilseydik

oyunageldim dostum bende de atlanta hd box var..bu receiver ile hs201 de görüntü kalitesini görebilmem için resim ekleyebilirmisin..Ona göre ben de Hs201 alabilirim...

Şimdiden teşekkürler dostum....
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.