Şimdi Ara

LG HS201 LED PROJEKSIYON -731 TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-lg-hs201-lg-hs201-led-projektor-2000:1-kontrast,-hdmi,-usb,-30.000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=41476

Bir kaç hafta önce Bimeks ten 850 ye aldığım bu projeksiyon
    Vatan stoklarına glrmiş ve fiyatı 731 TL.

WorldCard 6 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme 447 $+KDV 731 TL
    %8 İndirim
    WorldCard 6 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme 411 $+KDV 794 TL
    %5 İndirim
    WorldCard 12 Taksit, Axess 10 Taksit, CardFinans 6 Taksit, Bonus 5 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 5 Taksit, AsyaCard 5 Taksit 425 $+KDV 820 TL
    CardFinans 10 Taksit, Bonus 10 Taksit, Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit, Türkiye Finans 10 Taksit 447 $+KDV 863 TL

Cihazın Native pixel sayısı 800x600 pixel.
    200 Ansi Lümen (Düşük gelebilir ama kısa mesafede mükemmel parlaklığı var.
    HDMI,VGA,KOMPOZİT, USB MEDIA OYNATICI ÖZELLİĞİ.

PC den HDMI üzerinden 75hz de 800*600 , 60hz 1024*768 4:3 oran seçilebiliyor.
    HD ready ve laptop çözünürlükleri de açıyor.

Dikey olarak Keystone mevcut.

Kutu içinden Vga kablo,+ vga to komponent ara kablo çıkıyor.
    2.20 metre mesafeden 4:3 oran diagonal olarak aldığım gürüntü büyüklüğü 190cm.
    16:9 a geçildiğinde üstten ve alttan ışık normal-ekonomik modda hiç gözükmüyor.
    Cihaz da fokus ayarı mevcut.ve gerçekten
    LG HX301 1024*768 1400
    TW-450 HD ready ciha 1500 TL
    CASIO XJ A230-235-245 HD READY 2000 TL.

Gönül ister ki hd ready olsa tadından yenmez ama 1500 tl vermek gerekiyor.

Cihazın kısaca + ları.

+ RAINBOW Gökkuşağı Efekti YOK görebilen ancak %5i ni görür hatta bunu yazarken sağa sola bakıyorum hızlıca yok.
    Elbette ışık kaynağına bakınca mavi kırmızı yeşil renkleri görüyorsunuz ama bunu perdeye yansıması SIFIR.
    + HDMI
    +USB MEDIA OYNATICI
    +LAMBA ÖMRÜ
    +HD READY DESTEĞİ (P)
    +MASAÜSTÜ ÇÖZÜNÜRLÜKLERE UYUMLU OLMASI.
    +16:9 da artakalan kısımda ışık gözükmemesi
    +FİYATI
    +2.20METRE MESAFEDEN 2 METRE YE YAKIN 4:3 GÖRÜNTÜ

EKSİLERİ

-SUNUM MODUNDA FAN SESİ RAHATSIZ EDİCİ AMA NORMAL MOD YETERLİ
    -LED OLDUĞUNDAN ISNIYOR
    -YATAY KEYSTONE YOK
    -PIP PAP GİBİ ÖZELLİKLER YOK.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 10 Temmuz 2011; 22:16:39 >

• bir hafta önce veya 2 hafta da olabilir vatanda 616 TL'ye satıldığını gördüm ancak almamıştım...
  • bende 641 liraya görmüştüm, aslında bir üst modeli hx300 almayı düşünüyorum, ama oda 1300 altında görmedim.650 tl ye almak mantıklı bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

bir hafta önce veya 2 hafta da olabilir vatanda 616 TL'ye satıldığını gördüm ancak almamıştım...

çok iyi fiyattan satılmış.
  • Basket, futbol maclarda performansı nasıl ? Hareketli goruntulerde rahatsızlık yaratıyor mu ? Malum eylulde Avrupa Basket Sampiyonası var, soyle buyuk buyuk izlemek keyifli olabilir.
  • acaba film izlemek için uygun mudur? yoksa daha iyi birşey mi almak lazım. fiyat performansı nasıl kısaca.
  • quote:

bir hafta önce veya 2 hafta da olabilir vatanda 616 TL'ye satıldığını gördüm ancak almamıştım...

o fiyata tekrar düşer mi acaba beklesek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Basket, futbol maclarda performansı nasıl ? Hareketli goruntulerde rahatsızlık yaratıyor mu ? Malum eylulde Avrupa Basket Sampiyonası var, soyle buyuk buyuk izlemek keyifli olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: tori

acaba film izlemek için uygun mudur? yoksa daha iyi birşey mi almak lazım. fiyat performansı nasıl kısaca.

TV-FiLM lerde hareketli görüntülerde hiçbir sorun yok.En azından FULL HD LCD de (tn panel) bile olan ghosting iz bırakma flulaşma yok.
    HD filmler SD ye göre çok daha güzel gözüküyor.

Oyuna gelince çok hızlıo sahnelerde eğer dibinden bakıyorsanız (2m) çok nadir de olsa flulaşma var ama bunu farketmek çok zor.

Dahası akrabam da 1024*768 Benq 2500 ansi m720p projeksiyon da Rainbow Gökkuşağı efekti çokça fazla idi hemeher film web oyunda bu sorun vardı.

LG HS 201 de DLP olmasına karşın Rainbow efekti görmedim halada görmüyorum.

--------------------------------------------------------------------

Film için uygunmudur sorusuna cevap vermeden önce DVD-HD DVDRIP izleyecekseniz fazlası ile memnun kalacaksnız.
    Ama dvdrip siz divx sinema çekimi vs. filmlerde istediğiniz verimi sadece bu modelde değil birçok benzeri cihaz dada alamazsınız.

• ben ilk çıktığı ay 1071 tl yealdım
    aldığım günden beri bir kusur aradım bir hata aradım
    ama halen bulamadım :)
    kesinlikle alın derim.
    film severler için birebir
    bir de yanına phlipsin mkv paleyerını alınca tam ekip oldular :D
  • dayanamadım sipariş verdim world sanal kart ile ancak siparişten sonra şöyle bi mail geldi ;

Sayın, .........

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz ......... nolu siparişinize ait güvenlik onayını, aşağıda örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek enkısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.

İlgili evrağı sipariş tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde secure@vatanbilgisayar.com veya 0212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

ilginiz için teşekkür ederiz.

Not: Siparişlerinizin en kısa sürede işleme alınabilmesi için sipariş anında 3D şifrenizi kullanmanızı öneriyoruz.

BEN ŞİMDİ FAKSLA FALAN UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM SİPARİŞİ İPTAL ETTİRİP BU FİYATI KAÇIRMADAN 3D ŞİFRE İLE NASIL SİPARİŞ VERECEM?

• aklıma şöyle bişey geldi; gelen mailde 2 iş günü içerisinde belgeyi fakslamazsam siparişimin iptal edileceği yazıyor, o zaman nasıl olsa iptal edilecek ben şimdi tekrar 3d şifre ile sipariş vereyim ammaa bu sefer de 2 tane göndermesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Size gelen mesajda 2 gün içerisinde güvenlik onayını gerektiren form belgeleri faxla göndermesseniz sipariş iptal olur demiş zaten. Ayrıca sağ üst köşeden iletişim formu doldurarak ilk siparişinizi iptal etmek istediğninizi belirten mesaj yollayın ve bitmeden (bence 650 TL'ye düşer yakında) yeniden ürünü sepete atıp 3d ile ödeme yapabilirisniz.

teşekkürler aynı şeyi düşünmüşüz fakat 650ye düşmesini de bekleyemeyeceğim sanırım
  • çözünürlüğü bu kadar düşük bir projeksiyon full hd bluray filmler için nasıl uygun oluyor anlamıyorum? almayı çok düşündüm Allah rızası için 1920*1080 bluray film izleyen biri yardımcı olsun:) DEV gibi bir ekranda çamur gibi bir görüntü bile olsa ekranın DEV liğinden çok güzel denilmiyordur inşallah.
  • çözünürlügü 800*600 native denmiş ancak hdmı dan pc baglandgında 1024*768 oluyorsa hdready yani 720p filmleri direk açabiliyor olması lazım. bu şartlarda ise söylendigi gibi 30.000 saati bulan lamba ömrü ve yansıtma boyutunu da ekleyince o fiyata gayet alınabilir demek oluyor.

ancak bu 800*600 ve bir tık üstü çözünürlük için daha detaylı kullanıcı bilgisi gelmesi gerekir.

projeksiyonda , : lamba ömrü, ses seviyesi, çözünürlügün olabildigince yüksek olması, yüksek kontras seviyesi,ve baglanabilirlik başlıca unsurlar. bunların büyük bölümünü en uygun fiyata saglayan cihaz en alınabilir cihaz demektir. ben 2.5 yıldır 720p dlp cihaz kullanmaktayım ve verdigim paranın hakkını aldıgımı düşünüyorum. ses seviyem gece geç saatlerde biraz daha yogunlaştıgı için bir tek ondan muzdaribim.

• ben fiyat performans tan ziyade bluray film ler tam izlenir mi ondan yanayım
  • quote:

Keşke o zaman haberim olsaydı. Bizim ufaklıklara çizgi film sineması olurdu
  • düzgün görüntü alınabilmesi için odanın çok karanlık olması gerekiyormuş. bende zamanında çok araştırdım bu ürünü hatta 616 tl den almayı bile düşündüm çözünürlük ve lamba şiddeti beni vazgeçirdi. yine de 600 tl civarı için gayet iyi bir ürün
  • Cidden 616 ya süper ürünmüş. Tekrar o fiyatlara düşerse haber verirseniz süper olur.
  • Merhabalar,
    Yeni modelimiz PRO X08 bugünden itibaren satıştadır. 1024 x768 doğal çözünürlüğü olan Türkiyedeki tek LED LCOS projeksiyondur. SD karttan ve flash belleğinizden direkt sunum yapabilir, film izleyebilirsiniz. TVnize, reciverınıza bağlanabilirsiniz. PS inize bağlayıp oyun oynayabilirsiniz. Teknoloji harikası bu ürün Donanım haber üyelerine verdiğimiz söz üzerine 11-26 temmuz 2011 tarihleri arasında satış fiyatı KDV dahil 875 TL olan ürünümüz KDV dahil 750 TL ye satılacaktır. Bu kampanya sadece Donanım form üyelerine yöneliktir.
    1- Her üye ancak bir ürün alabilir..
    2- Üyelik tarihi 11 temmuz ve sonrası olan üyeler bu kampayadan faydalanamazlar.
    3- Kampanya stoklarla sınırlıdır. ( 50 adet)
    4- Form üyesi öğretmen arkadaşlar KDV muafiyet belgesi getirmek şartıyla KDV istisnasından faydalanabilir.
    5- Fiyat KDV dahil 750 TL peşindir.

www.promacto.com
    0212- 210 45 21-22

• quote:

Orijinalden alıntı: projeksiyon ekspertizi

Merhabalar,
    Yeni modelimiz PRO X08 bugünden itibaren satıştadır. 1024 x768 doğal çözünürlüğü olan Türkiyedeki tek LED LCOS projeksiyondur. SD karttan ve flash belleğinizden direkt sunum yapabilir, film izleyebilirsiniz. TVnize, reciverınıza bağlanabilirsiniz. PS inize bağlayıp oyun oynayabilirsiniz. Teknoloji harikası bu ürün Donanım haber üyelerine verdiğimiz söz üzerine 11-26 temmuz 2011 tarihleri arasında satış fiyatı KDV dahil 875 TL olan ürünümüz KDV dahil 750 TL ye satılacaktır. Bu kampanya sadece Donanım form üyelerine yöneliktir.
    1- Her üye ancak bir ürün alabilir..
    2- Üyelik tarihi 11 temmuz ve sonrası olan üyeler bu kampayadan faydalanamazlar.
    3- Kampanya stoklarla sınırlıdır. ( 50 adet)
    4- Form üyesi öğretmen arkadaşlar KDV muafiyet belgesi getirmek şartıyla KDV istisnasından faydalanabilir.
    5- Fiyat KDV dahil 750 TL peşindir.

www.promacto.com
    0212- 210 45 21-22

konu hakkında bilgisi olan arkadaşların şu cihaz hakkındaki yorumları nedir? alınabilir bir cihazmı acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.