Şimdi Ara

LG Home sinemadan Pioneer VSX322'ye gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, konunun uzmani arkadaslarin yorumlarina ihtiyacim var.

    Birkac yildir LG HT462 2.1 ev sinema sistemi kullaniyordum. Su anki baglanti su sekilde, LG kutusu uzerinde 2.1 speaker, Playstation ve Sky (Digiturk gibi digital yayin kutusu) hepsi birer HDMI uzerinden Samsung LCD'ye bagli. Ayrica Samsung LCD ile LG kutusu optical uzerinden bagli. Simdiye kadar sistem guzel calisiyordu. Maalesef bir sure once LG uzerindeki optical portu bozuldu ben de mecburen TV'nin kulaklik girisiyle LG'yi Aux uzerinden ses kablosuyla bagladim ancak maalesef bu sekilde ses seviyesi inanilmaz dusuk oldu.

    Ben de alternatif olarak guzel bir ses sistemi, amplifier almaya kadar verdim. Biraz arastirmayla biraz da gaza gelip Pioneer VSX322 siparisi verdim, 1-2 gune gelecek. Amacim LG kutusunu kaldirip bunu koymak ve TV, Sky, PS3'u HDMI uzerinden, mevcut LG hoparlorleri de dogrudan bu kutuya baglamakti. Maalesef sonradan bu Pioneer kutusunun aktif subwoofer destegi oldugunu, ve LG'nin subwooferi pasif oldugu icin onu kullanamayacagimi ogrendim. Bu durumda yalnizca LG'nin hoparlorlerini baglayabilecegim.

    Sorum su, subwoofer olmayacagi icin, sizce bu hoparlorlerden bass sesleri alabilir miyim yoksa ses kalitesi cok mu kotu olacak? Bu sekilde verim verir mi? LG'nin hoparlorleri cok guzel tower speaker onun icin onlari degistirmek istemiyorum.

    Alternatif ne olabilir? Ornegin Pioneer uzerinde ARC destegi var, hersey bu kutuya HDMI uzerinden bagli olacak. LG kutusunu kaldirmasam ve 2.1 uzerinde bagli kalsa, onu da HDMI'dan Pioneer'a baglasam, ARC destegi sayesinde Sky'dan gelen sesi hoparlorlerden alabilir miyim?

    Uzman destegine ihtiyacim var, tonla para verdim Pioneer'a elimde patlayacak diye korkuyorum. Simdiden tesekkurler.







  • Bilgi sahibi kimse yok mu?
  • Kendi sorumu kendim cevaplayayim, LG kolonlar guzel calisiyor, aktif subwoofer olarak da Yamaha FSW050 aldim, gayet guzel bir ev sistemi oldu.
  • Guzel olmus gule gule kullanin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.