Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

wireless la muzik resim film menusune girdiğimde laptop umu ağda görüyor fakat içine giremiyorum medya sunucusuna erişim engellendi yaziyor..

media player la ilgili bişeylermi yapmam lazım acil yardımm..teşekkürler..

leptopun windovsda erişilebilirliği açtınmı paylaşıma izin verdinmi bunları kontrol et

Aynen laptop'u gördü en azından divx film gayet güzel gösterdi ancak altyazı göstermedi. Altyazı seçeneğini seçtirmiyor.
    Çok uğraştım başaramadım neden acaba.
    Yine yardımınıza ihtiyacım var!
    Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: gevis

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

wireless la muzik resim film menusune girdiğimde laptop umu ağda görüyor fakat içine giremiyorum medya sunucusuna erişim engellendi yaziyor..

media player la ilgili bişeylermi yapmam lazım acil yardımm..teşekkürler..

leptopun windovsda erişilebilirliği açtınmı paylaşıma izin verdinmi bunları kontrol et

Aynen laptop'u gördü en azından divx film gayet güzel gösterdi ancak altyazı göstermedi. Altyazı seçeneğini seçtirmiyor.
    Çok uğraştım başaramadım neden acaba.
    Yine yardımınıza ihtiyacım var!
    Teşekkürler...

nero medihome4 te seçeneklere bak altyazı seç kutucuk tık flan varmı biyeri işaretlemen gerekiyor

• selamlar yeni sürün çikmiş herkese hayirli olsun...
  • selamlar

LG HB906ta modelini zevkle kullaniyorum

.bazi avileri açiyor bazilarini açmiyor çözemedim.en iyisi açmiyan avileri başka formatlara çevirip denemek gibi.

son güncellemeyle çözülmedi acaba bu tip güncellemelerle çözüm olurmu açilmayan format filmleri izlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Ses sistemini yeni alanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanırım.Digiturk ile 906 nın baglantısını
    yapamadım bir turlu.Ses var görüntü yok..

Digiturk de scart var ve bu koaksiyel ile plazmaya baglı,plazma da hdmi ile ses sistemine...
    Bunun yanında wd media player da bir problem olmadı hdmi ve optik kablo ile bagladım ama
    digiturk de yardım istiyorum arkadaşlar...

RCA kablo (kırmızı beyaz sarı )ile Digiturk cihazından LG ye bağlantı yap, LG den çıkışlardan AUX seçersen ses alırsın. Optik ses çıkışı varsa receiver da o daha iyi olur tabi.
  • quote:

selamlar

.bazi avileri açiyor bazilarini açmiyor çözemedim.en iyisi açmiyan avileri başka formatlara çevirip denemek gibi.

son güncellemeyle çözülmedi acaba bu tip güncellemelerle çözüm olurmu açilmayan format filmleri izlemek.

Allah allah daha dün güncelleme arattım bulunamadı dedi, Çalıştırmadığı filmleri emin ol PC de izlerken bile takılmalar oluyor. Ben çalıştırmadığı filmin farklı bi versiyonunu indiriyorum çalıştırıyor. Çalışmayan formatlarıda bir daha indirmiyorum.
    Menülerin yavaşlığını giderseler daha yararlı bi update olmuş olur bence, bazen çok canımı sıkıyor bu yavaşlık

• Benim üçlemeyi nasıl bağladığı anlatayım

1-Optik ses çıkışı olmayan bir LCD :)
    2- PS3
    3- Dreambox hd800 se Receiver
    4-LG HB906TA

PS3 ü HDMI kablosuyla LG ye HDMI out çıkışına bağladım (Bu şekilde LG nin kesinlikle açık olması gerekiyor Ses ve görüntü bunun üzerinde çalışıyor)
    Dreambox Uydu alıcısını HDMI üzerinden direk TV ye bağladım ve aynı zamanda Dreambox LG arasında optik ses kablosu bağladım (Bu sürekli TV nin hoparlörlerinde ses almamı sağlıyor, istersem TV nin sesini kısıp LG yi açıp optik çıkışı ayarladığımda LG den ses alıyorum)
  • quote:

selamlar

Arkadaşım, açmadığı avilerin kodeklerine PC den bak.Divx3, divx4, divx5 vb. gibiyse açmayabilir.Muhtemelen sadece divx veya xvid olanları açıyordur.Bende de Sony ses sistemi var, aynı durumu bende yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

selamlar

Arkadaşım, açmadığı avilerin kodeklerine PC den bak.Divx3, divx4, divx5 vb. gibiyse açmayabilir.Muhtemelen sadece divx veya xvid olanları açıyordur.Bende de Sony ses sistemi var, aynı durumu bende yaşadım.

Sendeki sistemin modeli nedir memnunmusun? LG almadan önce sony lere de çok bakmıştım. e870 modelini ön hoparlörler kule tipi olmadığı için vazgeçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Ses sistemini yeni alanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanırım.Digiturk ile 906 nın baglantısını
    yapamadım bir turlu.Ses var görüntü yok..

Digiturk de scart var ve bu koaksiyel ile plazmaya baglı,plazma da hdmi ile ses sistemine...
    Bunun yanında wd media player da bir problem olmadı hdmi ve optik kablo ile bagladım ama
    digiturk de yardım istiyorum arkadaşlar...

RCA kablo (kırmızı beyaz sarı )ile Digiturk cihazından LG ye bağlantı yap, LG den çıkışlardan AUX seçersen ses alırsın. Optik ses çıkışı varsa receiver da o daha iyi olur tabi.

Teşekkürler cevap için yazdığım gün bir kablo alıp hallettim deneme yanılmayla.
    RCA kablonun da iyisini almaya çalıştım ama hiçbir zaman HDMI kalitesine
    ulaşmıyor tabiki.O yuzden ya dreambox tarzı bir uydu yada teledünya düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

quote:

selamlar

Sendeki sistemin modeli nedir memnunmusun? LG almadan önce sony lere de çok bakmıştım. e870 modelini ön hoparlörler kule tipi olmadığı için vazgeçmiştim.

Bendeki sistem Sony BDV-E980W. Fiyatı biraz pahalı ama performansı çok iyi.Bende ses sistemi olarak çok araştırma yaptım, bir ara Philips e yöneldim ama bana hitap eden model bulamadım.Yerleşim konumu itibariyle ön ve arka hoparlörlerin kule tip olması, ana üniteninde 3D Bluray playerli olması gerekiyordu.En sonunda Sony nin bu modelini almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 15 Kasım 2011; 8:38:27 >

• quote:

quote:

selamlar

selamlar..

açamadiğim avileri anyvideoconverter programiyla özelleştirlmiş avi yaptim ve durum düzeldi yeni formatla.

kitapçiğinda divx3 4 5 leri açabildiği yazmakda...ama demekki ince ayrintilibi kaç dosyayi açmiyacak.olsun problem değil 5 dakikda pc yle çeviriyorum formati durum düzeliyor.

ses sistemini tavsiye ederim alacak herkese 800 850 civari düştüğünde kesinlikle kaçirmayin.
    fiyat performans harika ..

• bu hdmi kablo olayi kafama ii ce takildi. elimdede orjınali olmadiği için hala bimeks yollamadi. araştiyorum hb906ta veya 906sb modelindeki HDMİ kablo tam olarak nedir

1.4 hdmi kabolarla ilgili araştirma yapinca şu ortaya çikti.

http://www.chip.com.tr/konu/10-adimda-hdmi-1.4-3d-hdtv-ve-masraflar_15227_5.html

"
    Yeni kablo türleri tüketicilerin kafasını karıştırabilir. Farklı amaçlar için farklı HDMI 1.4 kablolar gerekecek. Standart HDMI kablosu Ethernet dahil gelecek ve 720p/1080i destekleyecek, High Speed HDMI kablosu ise 1080p, Deep Color ve 3D destekleyecek,"

böyle denmekte..

ozaman bizdeki kablolarin 3d desteği varsa yazdiği gibi ses te ve ethernet desteğiyle biz int. girebiliyorsak kesinlikle yeni nesil 1.4 hdmi olacak kablo.

belkide kullanirkenki yavaşlik net sayfaları arasindaki menulerde bundan kaynaklaniyordur.çünkü 1.3 kullaniyorum şuanda ewdeki kablom bu.

bu içinden çikan kablo olayi ve 1.3 1.4 kesinlikle önemli hale geliyor..

bu hdmi kablo olayi kafama ii ce takildi. elimdede orjınali olmadiği için hala bimeks yollamadi. araştiyorum hb906ta veya 906sb modelindeki HDMİ kablo tam olarak nedir

http://www.chip.com.tr/konu/10-adimda-hdmi-1.4-3d-hdtv-ve-masraflar_15227_5.html

"
    Yeni kablo türleri tüketicilerin kafasını karıştırabilir. Farklı amaçlar için farklı HDMI 1.4 kablolar gerekecek. Standart HDMI kablosu Ethernet dahil gelecek ve 720p/1080i destekleyecek, High Speed HDMI kablosu ise 1080p, Deep Color ve 3D destekleyecek,"

böyle denmekte..

ozaman bizdeki kablolarin 3d desteği varsa yazdiği gibi ses te ve ethernet desteğiyle biz int. girebiliyorsak kesinlikle yeni nesil 1.4 hdmi olacak kablo.

belkide kullanirkenki yavaşlik net sayfaları arasindaki menulerde bundan kaynaklaniyordur.çünkü 1.3 kullaniyorum şuanda ewdeki kablom bu.

• quote:

bu hdmi kablo olayi kafama ii ce takildi. elimdede orjınali olmadiği için hala bimeks yollamadi. araştiyorum hb906ta veya 906sb modelindeki HDMİ kablo tam olarak nedir

"

böyle denmekte..

"

böyle denmekte..

Ben icinden cikan kablo ile kullaniyorum menulerde yinede yavaslik oluyor. 3D goruntu izlemedim ama kablodan farkedecegini sanmiyorum.
    Düzeltme: Dün bi güncelleme yaptım menüler eskiye göre baya hızlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 28 Kasım 2011; 13:00:28 >

• arkadaşlar bende araştırıyorum ve bu ürünüalmayı düşnüyorum ancak benim TV'de optik ses çıkışı yok,ve sadece bir HDMI girişi var,araştırdığım kadarıylada bu üründe 2 HDMI girişi ve 1 Hdmı çıkışı var,HDMI çıkışını TV'ye bağlasam,HDMI girişlerinin birini ps3'e diğerinide HD receivera bağlasam hem ses hem de görüntü açısından verim alabilirmiyim yada p3 yada receivardan birini optik ses kablosu ile ses sistemine bağlasam nasıl olur?
  • Arkadaşlar ben bu sistemi kullanmadan önce pioneer (böylemiydi yazılışı) aktif subwooferli bir HT kullanıyordum. Açıkçası sistem geldiğinde ilk üzüntüyü sw un aktif sw olmadığını görünce epey üzüldüm sonra sesi dinledim üzüntüm daha da arttı.Baslar düşük geliyordu.Nedense bas sesi severim.
    Daha sonra ayarları kurcalarken frontları -5 e getirdim sw +6 yaptım ve rearları +2 yaptım sesi de natural plus'a getirip dts olarak "karaip korsanları" ve "captain america" yı seyrettim dehşet ses verdi.Gemi çatırtıları ve bina gacırtıları çevresel sesler inanılmaz etkili geldi.
    Pioneer'ı unutturdu valla.

Denerseniz yorumunuzu beklerim.

Tavsiye edeceğiniz bir ayar düzeniniz varsa öğrenmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecoli82

arkadaşlar bende araştırıyorum ve bu ürünüalmayı düşnüyorum ancak benim TV'de optik ses çıkışı yok,ve sadece bir HDMI girişi var,araştırdığım kadarıylada bu üründe 2 HDMI girişi ve 1 Hdmı çıkışı var,HDMI çıkışını TV'ye bağlasam,HDMI girişlerinin birini ps3'e diğerinide HD receivera bağlasam hem ses hem de görüntü açısından verim alabilirmiyim yada p3 yada receivardan birini optik ses kablosu ile ses sistemine bağlasam nasıl olur?

Ps3 u oynarken sesleri ses sisteminden almak istiyorsan tv deki hdmi kablosunu aiste bagla, ps3 u de ses sistemine bagla, eger baska cihazin daha varsa receiver gibi onuda sistemin diger girisine bagla cikislardan hangisini secersen onun goruntusu gelir tv'ye.
    Yoksa tek hdmicikisini surekli tak cikar yapmak zorunda kalirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gevis

Arkadaşlar ben bu sistemi kullanmadan önce pioneer (böylemiydi yazılışı) aktif subwooferli bir HT kullanıyordum. Açıkçası sistem geldiğinde ilk üzüntüyü sw un aktif sw olmadığını görünce epey üzüldüm sonra sesi dinledim üzüntüm daha da arttı.Baslar düşük geliyordu.Nedense bas sesi severim.
    Daha sonra ayarları kurcalarken frontları -5 e getirdim sw +6 yaptım ve rearları +2 yaptım sesi de natural plus'a getirip dts olarak "karaip korsanları" ve "captain america" yı seyrettim dehşet ses verdi.Gemi çatırtıları ve bina gacırtıları çevresel sesler inanılmaz etkili geldi.
    Pioneer'ı unutturdu valla.

Denerseniz yorumunuzu beklerim.

Tavsiye edeceğiniz bir ayar düzeniniz varsa öğrenmek isterim..

Ben cihazin ses kalitesinden cok memnunum
    Acikcasi. En kisik seviyelerde bile Cok net sesler Aliyorum gec saatlerde bile komsular rahatsiz olmadan sinema keyfi devam ediyor.

• selamlar

bazi 5.1 li filmlerde sadece müzik veya efekt sesi gelirken konuşma sesleri gelmiyor nedeni nedir acaba?
  • quote:

selamlar

bazi 5.1 li filmlerde sadece müzik veya efekt sesi gelirken konuşma sesleri gelmiyor nedeni nedir acaba?

Versiyonla alakali bisey bende de aynisi oldu guncelleme arat son surumde o sikinti gitti. Zaten 4-5 gun arayla iki surum yayinlandi. Mevcut surum bu bendeki H90372
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.