Şimdi Ara

LG GOOGLE NEXUS 5 için XTREMEGUARD Ekran Koruyucuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık LG Model #Google Nexus 5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XTREMEGUARD LG Nexus 5 Ekran Koruyucuları, Tam gövde koruyucusu ve ekran koruyucusu hepsi toplam: 23 TL

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xtremeguard-lg-nexus-5-on-ekran-ve-arka-koruyucu-136469737

Ürünler sıfırdır.
    Toplam gönderilecek ürün adedi: 1 x Tam gövde koruyucu (İçeriği: ön ve arka jelatinlerdir, kalın ve darbeye dayanıklıdır, Islak olarak kolayca uygulanır)
    1x Ön ekran koruyucu (İçeriği: ön ekran için jelatindir. Kuru olarak uygulanır)

Tam gövde koruyucu set ıslak olarak kolayca uygulanır. Tek olan ekran koruyucu ise kuru olarak uygulanır. Üç ürünün toplam fiyatıdır. Xtremeguard.com sitesinde ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
     LG GOOGLE NEXUS 5 için XTREMEGUARD Ekran Koruyucuları LG GOOGLE NEXUS 5 için XTREMEGUARD Ekran Koruyucuları
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 26 Kasım 2014; 20:33:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ekran için damperli cam, kasa olarak spigen slim armor kullanıyorum. Eğer ilanınızı daha önce görseydim kesin edinirdim. Nexus 5 kullanıcıları için tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.