Şimdi Ara

LG GN-M702HLHM yorum ve yer sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle LG'nin çift kapılı inox 546lt modeli olan GN-M702HLHM (http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-M702HLHM) ürününü ciddi ciddi düşünoyorum.
    Üstadların ilgili ürün hakkında olumlu/olumsuz görüşlerini merakla bekliyorum.

Diğer yandan bu ürün 78 cm derinliğinde ve benim de mutfak dolaplarını revize ederek kazanabileceğim genişlik max. 80-81 cm.. Kapı menteşelerinin olacağı taraf duvara tekabul ediyor.
    Kaygım;buzdolabını ole yada boyle buraya sıgdırırım :) Ancak buzdolabının hava alışverişi ve kapısı açıldıgında menteşelerinin ya da kapı kolunun ya da ön gövdesinin duvara çarpması/sürtmesi ..

Dolasıyla duvar tarafından en az ne kadar boşluk bırakmam gerekiyor?

• Kenarlarda 3-4 cm, üst kısımda ve arkada 5-10 cm hava boşluğu olması gerekir, aksi taktirde verimli çalışmaz. Ne kadar boşluk istediklerini servis ya da bayi ile görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 8 Temmuz 2015; 14:35:07 >
  • Bu buzdolabı hakkındaki yorumları bende merak ediyorum umarım bilgi sahibi arkadaşlar kısa zamanda cevaplarlar
  • selamlar,

bu buzdolabı hakkında ben de yanıt bekliyorum.
  • hedefimde şuanda. kullanıcı varsa yorum lütfen
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    endonezya üretimi güzel dolap alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

endonezya üretimi güzel dolap alınabilir

teşekkkür ederim. 40 db diyorlar hakkını verir mi acaba? daha doğruusu lg resmi site desibel değerleri yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy A32 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yeriniz müsaitse enden 86 cm size 90 cm lazım 762 modelini alın o kore yapımı ses konusunda süpriz olmaz onda, bu da yani 702 de güzel ama 762 daha garanti modeli.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M762HLHM bahsettiğiniz ürün bu ise uzun zamandır kafamdaki modeldi.

Hafta sonu eve tuttuğum eve gidip yapma şansım varmı ona bakacağım şu an için yerim 85 cm. Bakalım bir ayar çekebilecek miyim

Bu model sıkıntı olmaz sağlam diyorsunuz yani.

Çok sağolun
    incelemesi şu linkte
    http://forum.donanimhaber.com/m_75285454/tm.htm
    kafanıza takılan soruları incelemeyi yapan arkadaşa sorun muhtemelen cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 23 Temmuz 2015; 18:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M762HLHM bahsettiğiniz ürün bu ise uzun zamandır kafamdaki modeldi.

Hafta sonu eve tuttuğum eve gidip yapma şansım varmı ona bakacağım şu an için yerim 85 cm. Bakalım bir ayar çekebilecek miyim

Çok sağolun

hocam aynı durumdayım,
    tam 85 cm bosluk var, tozlugu filan kırdırarak sıgdırabilirim sanıyorum ama devamında kapıyı sonuna kadar açamama ve bu yuzden istedigimde rafları cıkaramama problemi de olabilir.

bu model ve vestel 620P arasında gidip geliyorum.
    vesteli cok daha ucuza alabiliyorum ve sığması konusu rahat. ayrıca vestelde buzdolabı argede calısan arkadaslardan sorunsuz olduguna dair ok aldım :)

ama LG de çok daha kaliteli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Çok sağolun

hocam aynı durumdayım,
    tam 85 cm bosluk var, tozlugu filan kırdırarak sıgdırabilirim sanıyorum ama devamında kapıyı sonuna kadar açamama ve bu yuzden istedigimde rafları cıkaramama problemi de olabilir.

bu model ve vestel 620P arasında gidip geliyorum.
    vesteli cok daha ucuza alabiliyorum ve sığması konusu rahat. ayrıca vestelde buzdolabı argede calısan arkadaslardan sorunsuz olduguna dair ok aldım :)

ama LG de çok daha kaliteli duruyor

hocam valla vestele olan antipatimden dolayı hiç bakmadım diyebilirim yani mağzanın önünden bile geçmedim :)

ben sökebilirsem veya sökemezsem kafamdaki model değişecek. Kombi tipi olanların içi geniş olsun dersek bboyu uzun geliyor ne yapacaz bilemedim :)

Kafamı karıştıran bir model daha buldum arçelik beko ortak üretim. bu iki markayı da sevmiyorum ama buzdolabında rahat ol diyorlar hep.

bu da 85 cm ama :( sizde bakın isterseniz CEIY 2487 aröçelik-9486 nexk beko. internette bilgi bulamadım.

Vestel de fiyat aldınız mı

• Arcelik 2476 cei ile ust taraf hacmi ayni

2476 75cm oldugu icin o 4 raf 2487 3 raf ama daha genis

2476Daki sebzelik tek oldugundan daha hacimli digerinde 3 tane var cok ufaliyor

2487nin alt kismi buyuk 160 litre felan

105 litre derin dondurucu yeter derseniz 2476 daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeli bugün teslim aldım, kutusunda duruyor, servis yarın gelecek kuruluma.

Siparişi vermeden buzdolabı için ayrılan yeri 80 cm olarak ölçtüm, nasıl olsa sığar diyerek sipariş verdim. Ama bugün ürünü kutusuyla mutfağa sokamayınca mutfak kapısının daha dar olduğunu farkettim. Aklıma bile gelmemişti siparişi vermeden kapıyı ölçmek. Umarım 73 cm derinlik dıştan dışa net değerdir ve kapıdan yanlamasına geçirebiliriz yarın, yoksa değiştirmek zorunda kalacağım çok beğenerek aldığım dolabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeskin -- 31 Temmuz 2015; 22:42:20 >
  • mkeskin M kullanıcısına yanıt
    Dolap kapisini sokuyorlar hocam olmazsa

Zaten lglerin kapilarida masallah 15cm var

Gecer yani dert etme

• konuyu hortlatayım ben de aldım kurulumu yapıldı gayet güzel ses yok denecek kadar az ve iç hacmi çok geniş tavsiye ederim. Standar buzdolabından buna geçince yarısı boş kaldı baya baya geniş zaten kurulumda gereklı acıklamaları yapıyorlar inşallah uzun ömürlü olur tek temennim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocek1433

konuyu hortlatayım ben de aldım kurulumu yapıldı gayet güzel ses yok denecek kadar az ve iç hacmi çok geniş tavsiye ederim. Standar buzdolabından buna geçince yarısı boş kaldı baya baya geniş zaten kurulumda gereklı acıklamaları yapıyorlar inşallah uzun ömürlü olur tek temennim bu

Hangi modeli aldınız ? GN-M702HLHM beyaz rengini istiyorum. Derinliği az, genişliği çok buzdolabı istiyorum. Kapı yönüde ilk kurulumda değişebiliyormuş, yönünü değiştireceğim. Sesi nasıl ? Elektrik faturalarında düşme oldu mu ? Bizde ki 8 senelik Bosch nofrost 537 kw yıllık enerji sarfiyatı. Aylık 75-TL elektrik faturası geliyor buzdolabının hacmi 500 Litre. Sesi duyuluyor mu ? Geceleri buz kırma sesi geliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cercan

Merhaba,

Öncelikle LG'nin çift kapılı inox 546lt modeli olan GN-M702HLHM (http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-M702HLHM) ürününü ciddi ciddi düşünoyorum.

Diğer yandan bu ürün 78 cm derinliğinde ve benim de mutfak dolaplarını revize ederek kazanabileceğim genişlik max. 80-81 cm.. Kapı menteşelerinin olacağı taraf duvara tekabul ediyor.
    Kaygım;buzdolabını ole yada boyle buraya sıgdırırım :) Ancak buzdolabının hava alışverişi ve kapısı açıldıgında menteşelerinin ya da kapı kolunun ya da ön gövdesinin duvara çarpması/sürtmesi ..

Hangi modeli aldınız ? GN-M702HLHM beyaz rengini istiyorum. Derinliği az, genişliği çok buzdolabı istiyorum. Kapı yönüde ilk kurulumda değişebiliyormuş, yönünü değiştireceğim. Sesi nasıl ? Elektrik faturalarında düşme oldu mu ? Bizde ki 8 senelik Bosch nofrost 537 kw yıllık enerji sarfiyatı. Aylık 75-TL elektrik faturası geliyor buzdolabının hacmi 500 Litre. Sesi duyuluyor mu ? Geceleri buz kırma sesi geliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Merhaba,

bosch yeni nesil no frostlardan aldım.
    Ancak deneme şansım olmadı, evime henüz yerleşemedim, artık doğru yorumları bir kaç aya yapabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Merhaba,

bosch yeni nesil no frostlardan aldım.
    Ancak deneme şansım olmadı, evime henüz yerleşemedim, artık doğru yorumları bir kaç aya yapabilirim.

Ben aslında lowfrost düşünüyordum az elektrik yaktığı için. Ancak onlarında 70 cm.den daha genişi yok araştırdığım kadarıyla. Yeni nesil nofrostların eski nesillerden farkı nedir acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.