Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.051
Cevap
78
Favori
549.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blaxeagle

Yapabiliyoruz. Her 18:9 çözünürlüğündeki ekranlar gibi bu telefonda da pinch (yakınlaştırma hareketi) yaparak tam ekran izleyebiliyoruz sadece alt ve üstteki görüntüden feragat ediyoruz o kadar.
    Anladim genel bir durum o zaman. Sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese, LG G7'yi şu anda almak mantıklı mı, hepsiburada'da 2800 TL civarında alınabiliyor, ilk olarak Samsung A50 bakmıştım daha sonra Oppo RX17 Neo'ya
    ısındım, şimdi de birisi LG G7 tavsiye etti, özellikleri tasarımı hoşuma gitti ama hiç bir yerde teşhir ürünü bulamadığımdan elime alıp inceleyemedim. Kamerası nasıldır yani Oppo RX17 Neo ile kıyaslayabilcek olan var mı, Samsung A50'den kamerası yüzünden vazgeçtim gibi çünkü. 6 GB RAM olmaması çok etkilemez beni sanırım çünkü öyle çok oyun oynayan biri değilim, en fazla oynayacağım oyun günde oynarsam 2 oyun PUBG olur yani, onun dışında dediğim gibi kamera önemli benim için. Diğer tüm özellikleriyle zaten Samsung'a da Oppo'ya da fark atıyor gibi ama işte 1 yıllık telefon olması düşündürdü biraz. Batarya da biraz düşükmüş diğer 2 telefona göre ama günün sonunda onları da şarj edicem sonuçta bunu da, ondan dolayı çok etkilemez diye düşünüyorum.

• SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    1 yıllık telefon ama işlemci snapdragon 845. 4gb ram fazlasıyla yetiyor. arka kamera gayet iyi. ön kamera mükemmel değil. kamerave batarya çok önemli diyorsan huawei modellerine bak.
    şahsi tercihim g7 olur. çünkü şu an bu fiyatta alınabilecek tek flagship ürün. üzüleceğin tek nokta pil olabilir. telefonla çok uğraşıyorsan bir günü çıkarmayabiliyor. 5-6 saat ekran süresi alıyorum. oyun, sosyal medya dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

Merhaba herkese, LG G7'yi şu anda almak mantıklı mı, hepsiburada'da 2800 TL civarında alınabiliyor, ilk olarak Samsung A50 bakmıştım daha sonra Oppo RX17 Neo'ya
    ısındım, şimdi de birisi LG G7 tavsiye etti, özellikleri tasarımı hoşuma gitti ama hiç bir yerde teşhir ürünü bulamadığımdan elime alıp inceleyemedim. Kamerası nasıldır yani Oppo RX17 Neo ile kıyaslayabilcek olan var mı, Samsung A50'den kamerası yüzünden vazgeçtim gibi çünkü. 6 GB RAM olmaması çok etkilemez beni sanırım çünkü öyle çok oyun oynayan biri değilim, en fazla oynayacağım oyun günde oynarsam 2 oyun PUBG olur yani, onun dışında dediğim gibi kamera önemli benim için. Diğer tüm özellikleriyle zaten Samsung'a da Oppo'ya da fark atıyor gibi ama işte 1 yıllık telefon olması düşündürdü biraz. Batarya da biraz düşükmüş diğer 2 telefona göre ama günün sonunda onları da şarj edicem sonuçta bunu da, ondan dolayı çok etkilemez diye düşünüyorum.
    Ben samsung A50 aldım ama bişr hafta dayanabildim ve 400 lira zararına satıp daha evvelde kullandığım bu telefonu aldım.A50 nin bataryası bundan daha iyi A50 daha güncel ama yüz tanıma ve parmak izi çalışmıyor diyebilirim yani çok ağır.İşlemcisi bunun yanından geçemez aslına bakarsan telefon çok ağır ve alırsan pişman olursun.oppo için bir şey diyemem

• Alınır mı arkadaşlar ? Her yeri kronik sorunlu bir marka çünkü. 2 lg cihazım 2 sinde de sorun yaşadım. Ekranda sarı renkler oluşması ve ısınma bootloop gibi sorunlar okudum bunlar mevcut mu cihazda?

• LG BERBAT Bİ MARKA hayatta alınmaz sorunları hiç bitmiyor yeşil ekran anakart arızası ses az çıkıyor kamera berbat 5 para etmez ben senin yerinde olsam gider çin malı şayomi huvayi alırım canavar gibi kafan rahat olur
  • Merhaba öncelikle forumlarda Lg ile ilgili geçmişte yaşanan olumsuzlukları unutun. Telefon canava gibi donma ısınma kasma yapmıyor şarz olurken bile ısınmıyor. Yoğun kullanımda bile diğer markalardan daha az ısınıyor. Ben şahsen s9 u sattım g7 aldım memnunum tavsiye ederim alın. Fiyat olarakta bence alınabilecek en donanımlı telefon.Arasında kaldığınız telefonlarla kıyaslama yapmak bence aptallık olur. Bu telefonu kıyaslama yaparken markaların üst sekment telefonlarıyla kıyaslayın.Bu devirde 2800tl ye sd 845 li telefon başka varsa ben bilmiyorum A70 te bile sd675 var diye biliyorum Arkadaşım gözünüz kapalı Lg LG7 ThinQ Alın mavi renk çabuk çiziliyor diye okumuştum bir yerlerde bende siyah var Arkadaşımda platin olanı var oda güzel bir renk. Karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercu1111 -- 1 Haziran 2019; 11:9:6 >
  • Herhangi bir kronik arıza yok cihazda ısınma yok zaten cam telefon ne kadar ısınırsa o kadar ısınıyor rahatsız edecek bir durum yok yani ekran çok kaliteli zaten herhangi bir renk oluşumu yok. Bootloop bu cihazda duymadım ben şahsen 8plusdan geçtim ben bu cihaza çok severek kullanıyorum ama gördüğüm tek eksisi güncelleme hızı halihazırda yazılımda bir sıkıntı yok ama güvenlik güncellemeleri ve sürüm güncellemeleri daha hızlı gelse 4 4 lük bir cihaz olur benim için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeşil ekran sorunu nedir ? Yaşayan var mı bu cihazda ?

• Ben de aranıza kaıtlmış bulunuyorum, telefonu incelememek icin cok zamanım olmadı ancak estetik olarak çok şık, hb den 2800 tl ye aldım,
    Karar vermek aşamasında arkadaşlar için sunu söyleyebilirim, yukarda a50 alıp iade eden arkadaşı yazdıklarında çok haklı, bende benzer şekilde G7 den once samsung M30 aldım ve iade ettim, yakınından bile geçmeyin derim

Sormak istediğim husus hızlı şarjı nasıl kapatıyoruz, menuler ve ara yüz samsung dan sonra biraz karmaşık geldi,
  • spyhonor kullanıcısına yanıt
    Kapatamıyoruz malesef ayarı yok

• Herkese merhabalar,

Sony nin ldac formatını g7 destekliyor mu?
    https://www.soundguys.com/best-smartphones-for-audio-16373/

Linkte şöyle bir ibare var:

"Really, the only way the LG G7 falls short is that it doesn’t support Sony’s LDAC. But unless you own a set of high-end wireless Sony headphones, this isn’t a problem."

Şöyle bir şey yazmışlar da bu ldac formatı oreo ile birlikte otomatik olarak gelmiyor mu? Razer in telefon modelini incelerken de bundan bahsetmiş ama belki lg tarafında farklı bir durum vardır diye düşündüm.
  • Merhaba arkadaşlar.

2000 tl'ye redmi note 7 ile 2800 tl'ye lg g7 arasında kaldım. telefonun bataryası hakkında sanırım çok aşırı bir şikayet yok. 3000 olsa da ekran dolayısıyla fena bir süre elde edilmediği söyleniyor sanırım daha çok. kamera benim için önemli sayılır. ve bu telefonun kamerası hakkında olumsuz pek çok şey de yazılıp çiziliyor. iki telefon hakkında bilgisi olan varsa aradaki 800 tl'yi vermeye değer bir fark olup olmadığını yorumlayabilir mi rica etsem.
  • esimde p30 var. kamera karsilastirmasi yaptim. gece dusuk isikta otomatik modda cektigim fotigraflarda uzaktaki nesneler g7'de biraz daha net gozukuyor. ben de sasirdim buna. arka kamerası gayet iyi bence. ön kamera vasat.

• spyhonor kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle, size şunu sormak istiyorum da, hepsiburadadaki malum satıcıdan aldınız heralde, o satıcı hakkında genelde kötü şeyler yazılmış, bir sıkıntı çıkarttılar mı, cihazın arkasında dururlar mı, paket nasıl geldi, orjinal jelatini falan var mıydı? 0 jelatinli olmasına rağmen cihaz bozuk çıkabiliyormuş (şans işi nerden alsak çıkabilir sonuçta) ama bu satıcı hiç
    iadeye veya değişime tenezzül bile etmiyormuş, sırf bunlardan dolayı ne yapacağımı bilemedim bende. Samsung A50, Oppo RX17 Neo ve LG G7 arasında kalmıştım, A50'yi eledim, Oppo'yu 2600 TL'ye vatandan alabiliyorum, LG G7'de tek endişem dediğim gibi satıcı olarak kaldı.

Arka kamerası iyiymiş heralde genel olarak, ön kamerası kötüymüş, önü pek fazla kullanmam o bakımdan sıkıntı etmem ama Oppo RX17 Neo ile G7'yi kameraları açısından kıyaslayabilcek olan var mı acaba? Oppo'nun ön kamerası da arka kamerası da gayet güzel bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercu1111

Merhaba öncelikle forumlarda Lg ile ilgili geçmişte yaşanan olumsuzlukları unutun. Telefon canava gibi donma ısınma kasma yapmıyor şarz olurken bile ısınmıyor. Yoğun kullanımda bile diğer markalardan daha az ısınıyor. Ben şahsen s9 u sattım g7 aldım memnunum tavsiye ederim alın. Fiyat olarakta bence alınabilecek en donanımlı telefon.Arasında kaldığınız telefonlarla kıyaslama yapmak bence aptallık olur. Bu telefonu kıyaslama yaparken markaların üst sekment telefonlarıyla kıyaslayın.Bu devirde 2800tl ye sd 845 li telefon başka varsa ben bilmiyorum A70 te bile sd675 var diye biliyorum Arkadaşım gözünüz kapalı Lg LG7 ThinQ Alın mavi renk çabuk çiziliyor diye okumuştum bir yerlerde bende siyah var Arkadaşımda platin olanı var oda güzel bir renk. Karar sizin
    Isınma sorununu ben yaşıyorum. Sadece internette gezince değil şarj olunca dahi ısınma sorunu ile karşılaşıyorum.

• SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, muhtemelen malum satici diye kast ettiginiz kisiden aldim, en ucuz fiyata o veriyordu, almadan once cok arastirma yapma sansim olmadi ama herhangi bir sorun yasamadim, ürün jelatinli olarak geldi, lg servisi arayarak imei numarasindan kontrol ettirdim urun lg türkiye garantli ve daha once sim takilmamistir dendi, ardindan paketi actim, cok sukur bir problem yok hocam.

• Bugün bir tane mavi renk G7 aldım, bir tane daha ihtiyacım var. İstanbul içi satmak isteyen olursa görüşebiliriz.
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın dediklerine kesinlikle KATILMIYORUM.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Valla ben normalinde telefon alım satım işide yapıyorum. Elimden 10tane g7 geçti özellikle şarz olurken kesinlikle ısınma yapmıyor. Telefonları satmadan önce belli süre kullanırım test ederim hiçbirinde ısınma görmedim telefonu bırakın jarz adaptörü bile ısınmıyor. Başka bir orjinal adaptör ile test edin bence anormal bir ısınma varsa servise verin. Normal kullanımda ise samsung a göre %50 daha az ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercu1111 -- 1 Haziran 2019; 22:0:2 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.