Şimdi Ara

LG G6 ortaya çıktı: İşte detaylar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben lg amiral gemisi cihazlarını kullanmış biri olarak söylüyorum lg fiyat performans ürünü sadece zaten fiyatı yükseldiği andan itibaren satışları düştü çok fazla kronik problemleri var samsung ile mukayese bile edilemez bugün samsung galaxy s7 edge ve note 5 alternatifi bir lg cihaz yok kavisli ekran çok güzel bir tasarım zaten premium bir segment özelliği bu onun dışında kavisli ekran sevmiyorum beğenmiyorum diyenler parası yetmeyen insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Bende diyorumki lg her nekadar kronik cihazlar üretsede LG kullanan birisi samsung kullanmaktan keyif almaz ekranın kavisli olmasına bakma renk doğruluğuna bak hem s7 edge hemde lg g5 kullanmış birisi olarak bunu yazıyorum. Buna note 4te dahil.

Orijinalden alıntı: dobrasam

ben lg amiral gemisi cihazlarını kullanmış biri olarak söylüyorum lg fiyat performans ürünü sadece zaten fiyatı yükseldiği andan itibaren satışları düştü çok fazla kronik problemleri var samsung ile mukayese bile edilemez bugün samsung galaxy s7 edge ve note 5 alternatifi bir lg cihaz yok kavisli ekran çok güzel bir tasarım zaten premium bir segment özelliği bu onun dışında kavisli ekran sevmiyorum beğenmiyorum diyenler parası yetmeyen insanlar

ben burada lg değil sadece düz ekran için yorum yapıyorum.elbette marka kalite farkı vs...önemli.kavisli ekran sevmiyorum diyenler parası yetmeyenlermiş diye s7edge aldıysanız çok yanlış yapmışsınız çünkü bu kesinlikle gerçek değil.çevremde 2 yakın arkadaşım var.s7edge sahibi.ikisi de edge önermiyor kavisli ekranın zorlukları ve nazik olması nedeniyle.o tavsiyelerin de katkısıyla daha yeni iphone7plus 128gb aldık ve s7edge'den daha da pahalı bir telefon.aynı fiyat da olsa birçok kişi düz seçer.isteyen yine edge alsın ama düz ekran seçenekler de olmalı.bunu samsung sunamıyorsa başka markalara bakılır.bir telefon sayesinde insan kendini farklı hissetmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 9 Şubat 2017; 8:45:49 >

• Yedek telefon olarak g2 yi hâlâ saklıyorum. Bi telefon bu kadar mı kullanışlı olur arkadaş.

HTC A9u kullanıyorum şuan.

G6 yı merakla bekliyorum.

öncelikle ilk olarak şu cümlene çok güldüm ;bir telefon yüzünden insan kendini farklı hissetmemeli :) ardından Apple iPhone 7 128 gb aldı arkadaşım :) bomba gerçekten teşekkür ederim iyiydi bu ikinci olarak samsung kullanmıyorum favori cihazım her zaman lg ve lg v 20 almayı istiyorum şuan kullandığım cihaz ise general mobile gm 5 plus daha önce birçok lg kullandım yine satın alıcam üçüncü olarak ise ben sadece kişisel görüşümü belirttim edge ekran konusunda beğeniyorum ve böyle bir premium seçeneği sunması güzel bir ayrıcalık diye düşünüyorum olay bundan ibaret

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • suat buhur S kullanıcısına yanıt
    lg kullanmış ve yine lg v 20 alacak biri olarak söylüyorum ben sadece durum tespiti yaptım benim kişisel fikrim bu lg daha çok başarılı olması gerekiyor lg g 2 den sonra fiyat performans cihazı niteliğini kaybetti ve kronik sorunları bitmek bilmiyor bunlara rağmen seviyorum ben lg yi ve aradığım özellikler başka markada yok zaten benim için en önemli kriterler ses müzik kalitesi ips plus ekran ve soft basit arayüz bu yüzden tercihim sürekli lg ama artık çeki düzen vermesi gerekiyor kendine lg nin müşteri olarak bu istemem gayet doğal

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.