Şimdi Ara

LG G5 için Güney Kore’de Android 7.0 testleri başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G5 için Güney Kore’de Android 7.0 testleri başlıyor

Henüz Android 7.0 Nougat işletim sistemi test sürecine devam ediyor ve resmi bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Bununla birlikte, amiral gemi modelleri için hazırlıklar başlamış durumda. Samsung’un Galaxy Note 7 için 90 gün içerisinde yeni sürümü sunacağını duyurmasının ardından, LG de önemli bir hamle yapıyor.

Firmanın satışları ile pek mutlu olamadığı G5 amiral gemi modeli, Güney Kore’de Android Nougat beta programına katılıyor. LG, sadece 2000 G5 kullanıcısının Android 7.0 beta programına dahil edileceğini duyurdu. Program sadece Güney Kore ile sınırlı kalacak.

Ayrıca Bkz.Efsaneler Nokia projesine geri dönüyor

Beta programına katılmak isteyen kullanıcıların, Google Play üzerinden OS Preview adındaki uygulamayı indirmesi gerekiyor. Daha sonra, firma talepleri değerlendirecek ve 2000 kullanıcıyı programa dahil edecek.

Genelde amiral gemi modelleri, yeni Android sürümünün kaynak kodları resmi olarak yayınlandıktan sonra 3 ay içerisinde güncellemeyi alıyor. LG G5 modeli de global olarak bu süreç içerisinde Android 7.0 güncellemesini alacak. Beta programı ise hem güncellemenin daha hatasız şekilde kullanıcıya ulaşmasını sağlayacak. hem de meraklı kullanıcıların bu tecrübeyi daha erken görmesine fırsat verecek. 

• Sony, LG'den önce X Performance için beta N programını başlattı. Onun niye haberini yapmıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 18 Ağustos 2016; 1:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Sony, X Performance içinde beta N programını başlattı. Onun niye haberini yapmıyorsunuz?

Editörlerin araştırma yaptığını mi düşünüyorsun yoksa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 ne zaman alcak Acaba

• LG g3 android 6 gelmedi kahrolduk.

• Varolan sürümü stabilleştirmek yerine millete yeni telefon aldırmak için yeni sürüm çıkarmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmetg

LG g3 android 6 gelmedi kahrolduk.

Bendeki paralel ithalata geleli 2-3 ay oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıl çıkan(LG G FLEX2) Android 6 vermeyen veya vermek istemeyen (vermeyeceklerini açıklayan) LG Türkiye'yi sevgiyle anıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Geçen yıl çıkan(LG G FLEX2) Android 6 vermeyen veya vermek istemeyen (vermeyeceklerini açıklayan) LG Türkiye'yi sevgiyle anıyorum.

Hala o telefonun Oled ekranini gorunce hayran kaliyorum. Snapdragon islemciler yakti o telefonu yoksa cok iyi satardi.

• quote:

Geçen yıl çıkan(LG G FLEX2) Android 6 vermeyen veya vermek istemeyen (vermeyeceklerini açıklayan) LG Türkiye'yi sevgiyle anıyorum.

5.1.1 Ve 6.0.1 aldı temmuz ayında.

İŞLEMCİSİ ilk nesil S820 ve N 7.0 almayacağı için VULKAN desteğinden marum kalacak hatta Open LG 3.2 den ...

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

quote:

Hala o telefonun Oled ekranini gorunce hayran kaliyorum. Snapdragon islemciler yakti o telefonu yoksa cok iyi satardi.

LG G2/G3/G4 ekran sorunlu.

Lg gflex2 çok.iyi bir cihaz , sorunu daha az.

ABD cihazı 32gb/3gb ddr3 ram'li (hfz kartı desteği de var)

Kısmet olursa yıl sonu alacağım, bence tek sorunu YAZILIM ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

İŞLEMCİSİ ilk nesil S820 ve N 7.0 almayacağı için VULKAN desteğinden marum kalacak hatta Open LG 3.2 den ...

LG Türkiye'nin şöyle bir açıklaması var.

Twitterda lg türkiye
    @lgturkiye

Merhaba, G Flex 2 modelimize Android 6.0 güncellemesi gelmeyecek. Gelebilecek güncellemeler ile ilgili ++
    ++ bizi takipte kalabilirsin. Anlayışın için teşekkürler.
    28 temmuz 2016 09:16

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

LG Türkiye'nin şöyle bir açıklaması var.

Twitterda lg türkiye
    @lgturkiye

Merhaba, G Flex 2 modelimize Android 6.0 güncellemesi gelmeyecek. Gelebilecek güncellemeler ile ilgili ++
    ++ bizi takipte kalabilirsin. Anlayışın için teşekkürler.
    28 temmuz 2016 09:16

DH' LG GFLEX2 ANA KONU VAR

Son 2 aydır o konu da aktifim.

Kontrol edebilirsiniz

• quote:

Sony, X Performance içinde beta N programını başlattı. Onun niye haberini yapmıyorsunuz?

Ülkemizde satılmadığı için olabilir mi?
  • Çeşitli yöntemlerle 6.0 yüklenebiliyor fakat LG Türkiye vermeyecek. 6.0 yüklü iken telefonda herhangi bir sıkıntı çıkarsa lg garanti konusunda sıkıntı çıkarabilir. Ben LG G3 kullanıyorum G FLEX 2'den önce çıkmasına rağmen lg pc suite'den 6.0 yükledim bayadır kullanıyorum.
  • isterse android 10 gelsin. Eskiden en kral kamera LG'de idi, G5de kamera iyi olsun istiyorsan ur gibi modül tak, pili kötü, iyi olsun istiyorsan ur tak :) Arkadaş hiç mi kimse bunları uyarmadı, Koreliler kafası çalışan insanlar...

• bakalım ilk kim verecek , Gerçi stabil olamayabiliyor ilk güncellemeler...

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Ülkemizde satılmadığı için olabilir mi?

Satılmıyor diye haber yapılmayacak mı? Saçmalığa bak.
  • LG deneyen biri olarak soylemeliyimki guzel cihaz.gelsin tabiki guncelleme seviliyorsun LG

• Fıstıklı helva mı o?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.