Şimdi Ara

LG G5 daha erken karşımıza çıkabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3000 mah ile gunu cikaramamasi Lg'nin rezalet pil yonetimi ve surekli isinan, sarji sömüren snapdragon 808 islemcisi yuzunden. Ornegin ayni batarya kapasitesine sahip note 5 hem daha fazla performans verebiliyor, hem o telefonun yapamayacagi bir cok isi yapabiliyor, hem daha az isiniyor hemde sarji gunu rahat tamamlayip gerekirse 2. Gune bile sarkabiliyor. Hemen "oo ayfon super" nidalari atmadan once dusunmeniz gereken bir sey var:



    Bir cok kisi iphone 6 plus ve 6s plus haricinde tum iphone'larin gunde iki kere hatta belki daha fazla sarja takmak gerektiginden bahsederken sizin gunu rahat cikariyor demeniz ya sizin telefonu hic kullanmadiginizi ya da acik sekilde yalan soylediginizi gosterir.



    Bu arada olay bataryanin kac mah degerde oldugu degil, onun yaziliminin ve o yazılıma eslik eden donanimin ne kadar dolu oldugudur. Ornegin siz "iphone 1800 mah bataryasi var ama 3000 mah android telefonlardan daha iyi gidiyor" seklinde dusunebilirsiniz. Ancak unutmayin ki karsilastirdiginiz telefonun ekrani sizin telefonunuzun 4 kati cozunurlukte ve iphone'larin yapamayacagi bir cok seyi cok rahat bir sekilde yapacak telefonlar bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRoSSBoNeSS -- 11 Aralık 2015; 13:36:14 >




  • Üslubunu düzelt, sonra tartışalım!
  • oguzhant O kullanıcısına yanıt
    G2 ve G3 kullandıktan sonra Oneplus 2'ye geçtim. G2 Tasarım ve batarya alarak çok tutuldu. Kamerası onca abartılı reklamına rağmen gündüz ve açık alan çekimleri haricinde kötüydü. Sonra G3 kullanmaya başladım. Gereksiz şekilde 2K ekran tercih edilmiş, batarya yükseltilmemişti. Hızlı tükenen pil, alt mikrofon çeperinde çatlama gibi genel sorun ve sebepsiz olarak aşırı ısınması ile kendinden uzaklaştırdı. Sonraki üst seviye cihazlarında ebat büyüdüğü, özellikler arttığı halde pilde iyileştirmeye gitmedikleri ve yarı fiyatına alternatif ürünler bulunduğu için tercih etmedim.
    LG yetkililerine tavsiye;
    Cihazların diğer özellikleri oldukça iyi. Ebatlarını makul seviyeye çekin (özellikle v10 kaba duruyor), bataryayı geliştirin ve aşırı pil tüketimi sıkıntısını çözün. Aynı güçteki batarya ile Samsung'un yeni modelleri testlerde neredeyse 2 katına kadar iyi performans sunuyor. Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 11 Aralık 2015; 17:42:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    5.2 inç
    Çıkabilir 3500 mah pil
    Yine iyi bir kamera
    Sd kart desteği
    S820

    1500-2000 den girsin yok satsın

    Ama 5.7 inç nedir allah aşkına???

    1500? Hocam 1500 değil 1800e gelsin almayana keriz gözü ile bakılır. Dolar 3 lira. 2200e gelse bile f/p olur şu piyasa şartlarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ve G3 ile LG serüvenim son buldu.g2 çok iyiydi g3 berbat,g4 eh. G5 iyi olursa m9 dan ona geçebilirim.ama g3 gibi her tarafı çatlamasa iyidir.

  • Huwai hepsini yiyecek.. Ucuz ve güçlü donanım..

  • umarım v10 daki ses chip'ini koymayı unutmazlar
  • 5000mah batarya ile gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5 inch olması olumlu olmuş. Bu saatten sonra kimse bundan daha küçük ekranlı telefon kullanmak istemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    umarım v10 daki ses chip'ini koymayı unutmazlar

    Umarim koymazlar. Ses temizdi ama g2 den bile azdi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sesin azlığı chip den değil ki!! LG nin işgüzarlığı kullanan geri zekalı sanki sen sesi son limite koy zaten kullanıcı bunu ayarlar, yok sen bilmessin çok açarsın kulakların zarar görür ulan sana ne!!! sözüm LG 'ye...şu sese verdikleri ehemmiyeti başka şeylere verseler olacak ama nerde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    Hocam sesin azlığı chip den değil ki!! LG nin işgüzarlığı kullanan geri zekalı sanki sen sesi son limite koy zaten kullanıcı bunu ayarlar, yok sen bilmessin çok açarsın kulakların zarar görür ulan sana ne!!! sözüm LG 'ye...şu sese verdikleri ehemmiyeti başka şeylere verseler olacak ama nerde..

    Avrupa standardına göre bir takım kısıtlamalar olabilir firmalarda bu doğrultuda hareket edebiliyor olabilir ama mevcutta olandan daha az ses çıkarıyor olması saçma ki 32 bit ses çipi bilmemne diye reklam ediliyor...
  • Sony, Samsung varken Çin malı gibi kalıyor Lg. O kadar parayı veren 200-300 daha ekleyip bu markaları alır. En fazla 1.600 civarı olmalı fiyatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.