Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPeaky

Polonya romunu yükleyeceğim birazdan,şimdi güncelleme ilk Polonyada başladı acaba bana da normal Türkiye romlarından önce mi gelir Polonya romunu yüklesem?

hayır TR IMEI kayıtlısınız niayetinde ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

G4 mü m9 mu ne dersiniz gönlüm m9 dan yana.

M9 daha güçlü bi cihaz ama fiyatı aşırı yüksek ve en önemlisi cep sobası gibi ısınıyor. ısınma sorunu için çıkarılan güncelleme sorunu ortadan kaldırsada bu sefer performans bozuluyor.
  • quote:

HocM m9 o parayi haketmiyor. Ustelik kamerasi cok vasat g4 e gore. Youtube da izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Polonya romunu yükleyeceğim birazdan,şimdi güncelleme ilk Polonyada başladı acaba bana da normal Türkiye romlarından önce mi gelir Polonya romunu yüklesem?

kardes yukleyince yazilim bilgilerine gelip oranin ss atarmisin polonya rom yukleyince. ben yukleyince polonyada yuklesem 10e eur yaziyor anlam veremedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

quote:

Anladım teşekkür ederim hocam

• Arkadaslad bu cihazin cercevesi ust tarafi falan zamanla kirleniyor cikmiyorda kolay kolay cozumu varmidir :(

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanselek

quote:

kardes yukleyince yazilim bilgilerine gelip oranin ss atarmisin polonya rom yukleyince. ben yukleyince polonyada yuklesem 10e eur yaziyor anlam veremedim :)

İndirdim şu an kdzyi bilgisayara ama flashlamayı 2-3 saat sonra yapabilirim yapınca atarım ss

• quote:

quote:

baska cihazlarda imei numarasina gore guncelleme gelmiyordu hangi ulkenin rom atarsan o geliyordu bu g4 de neden boyleki :(

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanselek

quote:

quote:

baska cihazlarda imei numarasina gore guncelleme gelmiyordu hangi ulkenin rom atarsan o geliyordu bu g4 de neden boyleki :(

valla hocam her marka kullandım hiç öyle olmadı

• Ben de ondan sordum eski telefon xperia z ydi Hong Kong romunu flashlamıştım çok önceden gelirdi güncellemeler LG niye böyle yapmış ki ya

• quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Lityus LG G4 Ekran Koruyucu hakkında bilgisi olan var mıdır?
    Bu linkte bakabilirsiniz:http://www.hizlial.com/lityus-lg-g4-cam-ekran-koruyucu/10933028

Hocam sitedeki resme göre sensörleri kapatıyor ben olsam almazdım çünkü sensörlere denk gelen camda sapıtıyor telefon
  • Her sey ayri yazilir

• Telefonu bi türlü rootlayamadım sinir etti ya burdakilerin tıpatıp aynısını yaptım olmayınca xda daki orjinal olanı yaptım (orda 1-2 komut farkı var) yetmedi internetten kendim araştırıp başka komutlarla bu komutları harmanladım yok yine olmadı.Her şey yolunda gidiyor resimlerdeki gibi oluyor her şey gel gelelim root checker her seferinde olmadı diyor deliricem

• quote:

quote:

M9 daha güçlü bi cihaz ama fiyatı aşırı yüksek ve en önemlisi cep sobası gibi ısınıyor. ısınma sorunu için çıkarılan güncelleme sorunu ortadan kaldırsada bu sefer performans bozuluyor.

Arada 200 TL lik bir fark var ama değer mi bilmiyorum. G4 5.5 bana büyük geliyor açıkcası
    G4 te parmak izi okuyucusu varmı? M9 da yokmuş belki o bir artı olabilir benim için yoksa kamera falan çok önemsemem şuan Xperia z var ondan her türlü iyi olacağı kesin

• volkanselek V kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen gözlük silme beziyle siliyorum çıkıyor sıkıntı yok.
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

İkinci soruna gelince telefon yedekleniyor ancak datasını yedekleyemiyorsunuz, ancak siz ayrıca dataların yedeğini alıp, cihazı sıfırladıktan sonra dataları tekrar eski yerine kopyalarsanız belki istediğiniz gibi olur denemedim...
  • quote:

arkadaşlar recovery mode kurulu olmadan zip uzantılı dosyaları kurma şansımız var mıdır? lg'nin klavyesi cidden berbat. swype klavye türkçe karakter var diye kullanıyorum ama hep yanlış yazmakta. eski cihazlarımın hepsine xperia z serisi klavyelerini flashlardım bu cihazda yapamıyorum malum bootloader mevzusuna. çözüm bulamadım bu soruna.var mı bi öneriniz?

yok mudur?
  • Ravlulu R kullanıcısına yanıt
    Koskoca IZMIR de turkcell 4g sim kart yok Konya da var. Alırken sağolsun kardeşe sordum arada karşı tarafa ses gitmiyor açıp kapayıncaya düzeliyor dedim Abi normal dedi 4,5 g baz istasyonları yenileniyor o yüzden yapıyor dedi. Telefondan değil yani.

• 1 günde konuyu 6. sıraya almışız. Eski konu baya altlara inmiş. İnşallah daha da iner aşağılara. Hedef ilk 4

• rica etsem polonya romu kullananlar yazılım bilgilerine girip ordan bi ss çekip atabilirlermi 1 kişi olsa yeter zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.