Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
83
Favori
302.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carpediem8335

Teknosa ramazan indirimi ile an itibari ile yine 1499 tl. Magazadan alma ve telekom sifresi ile 1424 e aldim. Haber veren arkadasa tesekkurler

Hayırlı olsun hocam, ben henüz mağazadan teslim almadım.
    Şikayetleri okudukça kararsız kalıyorum
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Çok uygun almışsın güle güle kullan. Ben şimdi girdim 1699 TL . Sadece geceleri mi oluyo indirim? Telekom indirimi nasıl oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Çok uygun almışsın güle güle kullan. Ben şimdi girdim 1699 TL . Sadece geceleri mi oluyo indirim? Telekom indirimi nasıl oluyor?

Ödemeyi yaptım ama mağazadan teslim almadım henüz.
    Alıp almamakta da kararsızım.

Geceleri 22:00-08:00 arası sanırım.
    Kafanı karıştıran ne bilmiyorum ama bence 1424 iyi fiyat. Gece denk gelirse ben alırım. Hayırlısı olsun. Kendi durumunu sen daha iyi bilirsin

• 1249TL ÇİFT SİMLİ KAHVERENGİ SİPARİŞİ VERDİM MAXIMUM KARTIMA 75TL PUAN GELECEK VE KARGO ÜCRETSİZ Umarım 3000mah batarya ve tr uyumlu şarj aletiyle gelir (satıcı hepsiburada)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Kafanı karıştıran ne bilmiyorum ama bence 1424 iyi fiyat. Gece denk gelirse ben alırım. Hayırlısı olsun. Kendi durumunu sen daha iyi bilirsin

Ana konuda herkesin bahsettiği kronik anakart sorunu var almayın diyorlar hocam.
    Ondan kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

1249TL ÇİFT SİMLİ KAHVERENGİ SİPARİŞİ VERDİM MAXIMUM KARTIMA 75TL PUAN GELECEK VE KARGO ÜCRETSİZ Umarım 3000mah batarya ve tr uyumlu şarj aletiyle gelir (satıcı hepsiburada)

1400 lg tr garantili varken bence yüksek
    İyi de aldığın paralel ithalat değil ki. Anakart arızası varsa gönderirsin garantiye yenisi gelir. Yine takdir senin tabi etkilemiyim seni. Bu gece aynı fiyattan indirim olursa alcam ben

• windwind W kullanıcısına yanıt
    Benim ithalatçı garantili.Şimdi ne gibi kronik sorunlar var ve telefon gelince nasıl anlarım?Neler yapmam lazım?

• quote:

Benim ithalatçı garantili.Şimdi ne gibi kronik sorunlar var ve telefon gelince nasıl anlarım?Neler yapmam lazım?

http://forum.donanimhaber.com/m_109488706/mpage_420//tm.htm#118047313
  • 75 TL puan ?

Nasıl ?

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Hocam maxımum kredi kartınız varsa 1000TL üstü alışverişe 50Tl Veriyor.25TL de facebookdan fırsat diye işbankasının bölümü ordan başburu yaparsınız 25 daha veriyor yani toplam 75tl geliyor

• Teknosa mağazasında telefon teslim alındı.
    Son seri olan 605c
  • quote:

Hocam maxımum kredi kartınız varsa 1000TL üstü alışverişe 50Tl Veriyor.25TL de facebookdan fırsat diye işbankasının bölümü ordan başburu yaparsınız 25 daha veriyor yani toplam 75tl geliyor

kart başkasının ama inceleyeyim.

HB' de/ çift hatlı S7 ve Lg G4 en ucuz

Hayırlı olsun hocam biz bu telefonun hangi seri olduğunu nasıl anlıayacaz? 601 son seri dğeilmiydi?

• arkadaşlar bu telefonu gittigidiyor üzerinden İDEALSECİM adıyla satan biri var. Banaavrupa arkadaşa amerika birine de çin menşei cihaz gönderdi. Ne çıkacağı belirsiz. Bende sık sık yazılım hatası veriyor. Ekranı dokunuşla hatta tuşla bile uyandıramıyorum. çeşit çeşit hata veriyor cihaz. iki kez fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı. DELTA GARANTİLİ demişler garanti cevap vermiyor hiçbişeye.. SAKIN DİYORUM.. SAKIN ALMAYIN. Bu arada arkadaşın elindeki telefonda cayır cayır yanıyor en ufak şeyde.. üstelik versiyonlar aynı kontrol ettim. benim başıma geldi. anlattım. benden söylemesi

unutmuşum; cihazları jelatinli paketinde gönderiyor ama kendileri jelatinlemiş bi şekilde. çünkü jelatin içerisinde firmanın adının yazdığı bi kağıt var. LG üretirken firmanın adını yazmıyorsa adam kendi jelatinliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 26 Haziran 2016; 21:17:00 >
  • quote:

Hayırlı olsun hocam biz bu telefonun hangi seri olduğunu nasıl anlıayacaz? 601 son seri dğeilmiydi?

Teşekkür ederim hocam.
    Kutusunda İmeil nosunun altında yazıyor.

Son seri 605c, mayıs ayı üretimiymiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar bu telefonu gittigidiyor üzerinden İDEALSECİM adıyla satan biri var. Banaavrupa arkadaşa amerika birine de çin menşei cihaz gönderdi. Ne çıkacağı belirsiz. Bende sık sık yazılım hatası veriyor. Ekranı dokunuşla hatta tuşla bile uyandıramıyorum. çeşit çeşit hata veriyor cihaz. iki kez fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı. DELTA GARANTİLİ demişler garanti cevap vermiyor hiçbişeye.. SAKIN DİYORUM.. SAKIN ALMAYIN. Bu arada arkadaşın elindeki telefonda cayır cayır yanıyor en ufak şeyde.. üstelik versiyonlar aynı kontrol ettim. benim başıma geldi. anlattım. benden söylemesi

unutmuşum; cihazları jelatinli paketinde gönderiyor ama kendileri jelatinlemiş bi şekilde. çünkü jelatin içerisinde firmanın adının yazdığı bi kağıt var. LG üretirken firmanın adını yazmıyorsa adam kendi jelatinliyor.

Ben de arka kapak almak için mesaj attım, adamın cevap verdiği bile yok vezgeçtim.

• Gitti gidiyorda LG G4 almak isteyenler için sımsıcak fırsat

Şu anda ceppakette 1269lira

OpetWord ile alışveriş yapıldığında 100tl puan ve 100tl yakıt puan alıyoruz
    (Kampanya katılımı yapmayı unutmayınız!!!)

telefon geldimi 1069 liraya

Bence çok sıcak fırsat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üzyear -- 27 Haziran 2016; 22:16:11 >

• Puan + yakıt yatar mı diyorsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.