Şimdi Ara

Lg g4 fiyat farklılığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum aklımda g4 var ama farklı farklı fiyatlar var doğrumu bilmiyorum turkcellde 2.000 tl fiyatı vatabilgisayarda 1,900 hepsiburada 1,600 aynı model 1,600 daha çazip gelıo ama kazık yeme durumu var mı bi yardım ederseniz sevinirim

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DK3

• Dostum ithalatçı garantisi farkı olmalı. Bi de kurumsal şirketler daha pahalı satabiliyor ikisinden biri

Forumda sıcak fırsatlara bak istersen 1400 e kadar var ithalatçı garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenilir mi acaba bu ithalatçı arkadaş pek bilgim yok yani 400 tl indirim var içimdeki ses kazık yicen dıoda
  • sıcak fırsatlara baktım 1540 tl fiyat 50 tl indirim var 1490 a geliyor acaba bhziletişim güvenilir mi?
    birde indirim fln yapma var mı başka bazı arkadaşlar 1350 tl gibi fiyatlara almış ?

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815-32gb-deri-cep-telefonu-P72551397
  • kendong33 kullanıcısına yanıt
    Teknoloji işi biraz şans işi hocam kazık yeme gibi bir durum söz konusu olamaz zaten piyasadaki en ucuz değerinden satın alıyorsunuz.
    GG'da da var 1550TL + 100TL Maxipuan hediyeli. Fakat 2 arkadaş gördüm forumda elektrotrend adlı satıcıdan aldıklarını belirtmişler ve cihazlarında ölü pixel sorunu çıkmış. Başka bir yerde ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşanlar olmuş. Satıcıya leke sürmekte değil amacım dediğim gibi teknoloji işi şans işi Disturbitör de olsa paralel de olsa. Ha sorun olduğunda garanti veren firma sizi uğraştırır, kazıklar mı orasını bilemem. Satıcı ben sattım geçtim diyebilir. Anlaşmalı olduğu firmayı araştırmak lazım. Kliksa da şuan resmi disturbitor garantili G4 1800TL

Benim kişisel görüşüm bu yöndedir pek güvenemem pinpirikli biriyimdir yaklaşık 2 aydır telefon arayışındayım ben de. Uzun olduysa kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 11 Ekim 2015; 5:50:31 >

• yorumun için sağol doğru söylüyorsun şans işi bende bilmediğimden ordan arakdaşlardan bilgi almak istedim yani bu fiyatı görünce şaşırdım birde indirim kupon olayıda varmış ondan araştırıyorum 1 hafta önce arkaşa g4 aldık 2,000 tl ye yurtdışı garantili şimdi bu fiyatla arakdaş 500 tl fazla verdi bende anca çaktım olayı büyük ihtimal kazık yedik bari ben yemeyim diyorum

• Kliksa dan geçen yıl lg g3 aldım fonotel garantili hiç bir sıkıntı yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.