Şimdi Ara

Lg g4 2 saat ekran süresi veriyor !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg'nin en buyuk sorunu bu zaten. V10 gibi ust duzey bir cihaz yap, icine profosyonel ses çipi koy ama bataryasi rezalet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda pilin pert olması normal değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Sana vestel yakışır :D

yerli üretim enazından :D Bi sorun oldumu kavga edeceğim insanlar türk :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Lg'nin en buyuk sorunu bu zaten. V10 gibi ust duzey bir cihaz yap, icine profosyonel ses çipi koy ama bataryasi rezalet...

Usta bu konuyu açtım ama sadece benim değil tüm lg kullananların neredeyse aynı sorunu . Kime sorsam benim bataryada kötü diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

2 ayda pilin pert olması normal değil.

bencede usta

• quote:

Orijinalden alıntı: dhhd

Sanırım sizde telefon araştırıyorsunuz. Netleştimi bende note 4 g4 arasında kaldım kararsızım.

Evet dostum, note 4 cok ilgimi çekiyor ama s6 kullanıp ona dönmek ne kadar mantıklı bilmiyorum, lg yi sevdiğimden dolayı g5 alayım diyorum fakat fiyat beni durduruyor, değişen batarya hayati önem taşıyor benim için, haka kararsızım dostum

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben v10 ilk ciktiginda cok heyecanlanmistim, bir an once piyasaya cikmasini bekledim. Cunku icerisinde Ess Tech marka ses cipi var. Bu muzik konusunda cok ust duzey bir markadir. Benim 500 liralik muzik calarim tam anlamiyla yuksek kaliteli ses cikisi saglayamazken bu kullanilan ses birimi bunu sagliyor.
    Arkadasim v10 ciktigi gibi aldi, ust duzey bir kulaklikla birlesince gercekten harika kalitede ses veriyor. Fakat sarj en fazla 4.5 saat gidiyor... Surekli mobil veri acik, ekran parlakligi biraz yuksek olunca 4 saat altina iniyor... v10'da Ustte ikinci bir ekran var ama onu acik birakinca rahat bir yuzde 10-15 sarji iciyor. 2. Ekrani kullanamiyorsun yani.
    Ses birimi kalitesiyle bu cihaz beni Nokia 1200 buyuklugundeki muzikcalardan kurtaracakti fakat sarji benim 3.5 senelik Note 2'den az gidiyor, ben bu telefonu nasil kullanayim ki?

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Hocam nacizane tavsiyem Note 6'yi beklemeniz. Sizintilar yalan degilse 6 gb ram ve 4200 ma-h bataryayla geliyor. Bu ozelliklerle 5 sene kullanilabilir bir cihaz olacak gibi. Ben ciktiktan 1 sene sonra Note 6 almayi dusunuyorum, 2017 sonlarinda 2.000 tl altina iner fiyati. O zamana kadar da Note 2 ile devam :)

• Lg g2 ile 4 saat alırsam pil öldü mü acaba diyorum, 5 saat normal pil kullanımı oluyor, sadece whatsapp vs takılırsam 5.30 saati buluyor, wifi ile kullanırsam 6 saati görüyorum, mutlu mesut geçiniyorum, yemişim 40gb ramini 20 çekirdeğini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg amolede geçmeden alınmaz. Bunu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Hocam ben v10 ilk ciktiginda cok heyecanlanmistim, bir an once piyasaya cikmasini bekledim. Cunku icerisinde Ess Tech marka ses cipi var. Bu muzik konusunda cok ust duzey bir markadir. Benim 500 liralik muzik calarim tam anlamiyla yuksek kaliteli ses cikisi saglayamazken bu kullanilan ses birimi bunu sagliyor.
    Arkadasim v10 ciktigi gibi aldi, ust duzey bir kulaklikla birlesince gercekten harika kalitede ses veriyor. Fakat sarj en fazla 4.5 saat gidiyor... Surekli mobil veri acik, ekran parlakligi biraz yuksek olunca 4 saat altina iniyor... v10'da Ustte ikinci bir ekran var ama onu acik birakinca rahat bir yuzde 10-15 sarji iciyor. 2. Ekrani kullanamiyorsun yani.
    Ses birimi kalitesiyle bu cihaz beni Nokia 1200 buyuklugundeki muzikcalardan kurtaracakti fakat sarji benim 3.5 senelik Note 2'den az gidiyor, ben bu telefonu nasil kullanayim ki?

Hocam cok haklısınız. Lg aslında kötü telefonlar yapmıyor fakat şu batarya sorunu çözülse ben telefonumdan özellikle ses ve kamera alanında çok memnunum. Akşam üzeri telefonu gene V10d ye güncelledim fakat pek bir beklentim yok açıkcası. Soğudum cihazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Lg amolede geçmeden alınmaz. Bunu anladım.

Lg yi çok düşünme hocam alacaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Lg g2 ile 4 saat alırsam pil öldü mü acaba diyorum, 5 saat normal pil kullanımı oluyor, sadece whatsapp vs takılırsam 5.30 saati buluyor, wifi ile kullanırsam 6 saati görüyorum, mutlu mesut geçiniyorum, yemişim 40gb ramini 20 çekirdeğini

Hey maşallah sürüsüne bereket.

• Samsung çok ileri görüşlü bir firma, amoled de yıllarca ısrar etti ve geliştirdi şimdi ekmeğini yiyorlar uzun pil süreleri ole , aynı şekilde exynos işlemcinden tut da kendi ürettiği ram ine kadar...

Gerçekten çok başarılı bir firma. Birde su çıkan batatyayi geri getirse en az 4-5 sene götürecek telefon olacak

Note 4 aklımı çeliyor fakat 2 senelik tel olması 7.0 almayacak olması bide şebeke sorunu falan.Şu lenovonun vibe p1 telefonuda güzel özellikle bataryası insanı cezbediyor zaten telefonla atom parçalıcak halimiz yok günlük kullanım için bence gayet güzel telefon diyorum sen nerdesin?
  • quote:

Note 4 aklımı çeliyor fakat 2 senelik tel olması 7.0 almayacak olması bide şebeke sorunu falan.Şu lenovonun vibe p1 telefonuda güzel özellikle bataryası insanı cezbediyor zaten telefonla atom parçalıcak halimiz yok günlük kullanım için bence gayet güzel telefon diyorum sen nerdesin?

Haklısın dostum ancak onun da ekranı ve kamerası yetersiz, ayrıca 2 gb ram insanı düşündürüyor

• quatro s1453 plus almayı düşünüyorum.Bi ara düşünmedim değil g4 almayı ama heralde vazgeçecem.
    Evet kamerası çokta aman aman değil fakat ekranı yetersiz derken birde 2 gb ram yetmezmi ?
  • G2 kullandım 2 sene sorun olmadı ama G4 gercekten rezalet bir telefon olmus kronik bir sürü sorunu var bir daha LG almam asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 11 Mayıs 2016; 14:50:23 >
  • quote:

Evet kamerası çokta aman aman değil fakat ekranı yetersiz derken birde 2 gb ram yetmezmi ?

Önümüzdeki 3 sene için malesef artık yetmeyecektir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.