Şimdi Ara

LG G3 -Xperia Z2 arasında kaldım yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • G3 32 oneririm hem daha iyi bir cihaz hemde iki ay sonra cihaziniz 3 nesil eski cihaz diye gececek cunku z4 gelecek satarken ciddi deger kaybeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HumanHunter H kullanıcısına yanıt
    Emin ol z2 varken hele ki 1400 tl civarındayken o kadar para verip z3 olmana neden olacak bir şey ortada yok

• Hocam z2'nin g3'e oranla ciddi avantajları var,bunlar su geçirmezlik premium malzeme kalitesi, uzun batarya ömrü. Z2 tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: arrow95

Emin ol z2 varken hele ki 1400 tl civarındayken o kadar para verip z3 olmana neden olacak bir şey ortada yok

Hocam tam z2 de karar kılmışken z3 compact kafamı kurcalamaya başladı. Testlerde flan baya iyimiş fiyat olarak da z2 ile aynı ayrıca kısa olduğu için 4.7 inc galiba çok cazip gelmeye başladı. Sanırım z3 compact alıcam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Telefonu 3-4 yıl kullanacağım demişsin. Açıkçası kullanıma göre değişir ama çok hızlı gelişen akıllı telefon sektöründe hiçbir telefonun 3-4 yıl idare edeceğini düşünmüyorum. Z2 ile g3 ü kıyaslarsak elbette z2 daha uzun ömürlü olur.2k ekran genel performans, oyun performansı, batarya ömrü, ısınma gibi dezavantajları var.2k içerik var mı peki yok 2k film, dizi, video var mı çok az. Uygulamaların %99 ı henüz 2k yı desteklemiyor.Yani 2k ekranın telefonlarda en azından şu an için hiçbir avantajı yok.

+1
    2k medya bulmak sorun bulsan soyle 2k film zaten 10gb yer tutacak.

Bencede 2k nasil bir cihazda avantaj olur.

Dahili hafizasi 64gb olur,snapdragon810 olur ve misal g3 ebadindaki ekran icin soyluyorum,ayni incelikte 3500 mah batarya olur o zaman koy 2k ekran yag gibi aksin,pil deedinde olmasin,ama g3 buraz erken oldu.

Bence onumuzdeki yazdan sonra 2k yavas yavas ortaya cikmaliydi.

• Size kalilmiyorum g3. M8e göre daha teknolojik bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: emresoyak

Size kalilmiyorum g3. M8e göre daha teknolojik bir cihaz

Teknolojik olması ayrı malzeme kalitesi ayrı bir konu ben daha kaliteli dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1499 liralık fiyatıyla htc one e8 yağ gibi akar aga.

http://www.teknosa.com/urunler/125071383/htc-e8-gray-akilli-telefon

malzeme kalitesi ve yazılımı(sense) ile öne çıkıyor.
  • Belki kalitelidir ama nedense htclerde hep boya atmasi oluyor o yüzden sevmiyorum g2 ve g3 de hic rastlamadim

• Pend0s kullanıcısına yanıt
    Ürünü nereden aldın acaba. Şuan Teknosa'da 1800 tl hepsiburada'da ise 1530 tl fiyatı var ancak; ithal ürün hepsiburada'daki ancak içinden gürültü önleyici kulaklık çıkıyor mu bilmiyorum. Bir de hepsiburada'dan alırsam garanti sıkıntı olur mu bilmiyorum. Gerçi Lumia 1020'yi hepsiburada'dan aldım ama çok şükür garantilik bir durum oluşmadı. Bir de ithal ürünlerde içinde bilmem ne şirketin rom'u falan oluyor diyorlar(L1020 de Turkcell'in rom u vardı). Teşekkürler...
  • Teknosadan aldım ne olur ne olmaz internetten alışveriş yapmıyoruz ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.