Şimdi Ara

LG G3 VS SAMSUN S5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 telefondan hangisi alınır ?

Benim için tasarım açısından G3 daha güzel.

Tasarımdan farklı olarak benim için en önemli nokta kameradır. Telefondan pek anladığımda yok , G3 ' ün 2gb veya 3gb RAM olması pek fark etmiyor telefonları kurcalamam pek.

Paralel ithalat veya TR garantisi olmasının ne gibi dez avantajları ve avantajları var ayrıntılı bir şekilde bu konuya değinecek arkadaş olursa çok çok memnun olurum.

Merak ettiğim hususlar :

1- KAMERA

2- GARANTİ DURUMU ( LG G3 ' de sıkça yaşanan kronik problemler yok ise paralel ithalatçı ürün almak daha mantıklı ) Zira daha önceden paralel ithalatı bırakın , pasaport kayıtlı telefonu dahi hiç sorunsuz kullandım , TR garantilisini almış olsaydı ekstradan 500 lira vermiş olacaktım. 500 Lira bu zamanda kolay bulunmuyor.

• G3 Alacağım galiba fakat hangisini alsam ?
  • biraz kronik sorunları var tr garnati al bence
  • Eğri oturup düz konuşalım. Pil ve bazı sorunlar nedeniyle S5 daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Eğri oturup düz konuşalım. Pil ve bazı sorunlar nedeniyle S5 daha mantıklı.

Hocam bu sorunları açaydınız iyiydi ya.

Ben telefon piyasasına hayli uzağım, G3 hakkında tek bildiğim şey 406k ve hatta bazı 407k serilerindede olmak üzere çağ dışı bir sorun olan kendiliğinden çatlama kronik sorunu varmış.

LG ürünlerinede hayli ilgim ve sempatim var ama bende bazı problemlerin yaşandığını görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 23 Ekim 2014; 22:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Hocam bu sorunları açaydınız iyiydi ya.

Ben telefon piyasasına hayli uzağım, G3 hakkında tek bildiğim şey 406k ve hatta bazı 407k serilerindede olmak üzere çağ dışı bir sorun olan kendiliğinden çatlama kronik sorunu varmış.

LG ürünlerinede hayli ilgim ve sempatim var ama bende bazı problemlerin yaşandığını görüyorum.

Şebeke sorunu, soyulma sorunu, çatlama sorunu çıkabiliyor. Benim için en önemlisi pildir. Bu sorunlar meydana geldiğinde servise verip halledebilirsiniz. Ama pil bariz şekilde g2 den daha az gidiyor. Yani ben olsam şuanlık s5 alırdım veya g4 beklerdim.

• 32lik ise g3 derim ama z2yide değerlendirip karar verin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şöyle bir şey söyliyim peki.

Hediye çekim olduğu için LG Türkiye garantili 16 GB - G3 ' ü 1450 Liraya, Samsung S5 16 GB modeli 1620 Liraya satın alabiliyorum.

Ayrıca G3 3 GB Ram - 32 GB modelini Paralel ithalat garantili 1400 Liraya, TR Garantili modelini 1700 Liraya satın alabiliyorum.

Şimdi durum böyleyken ve ayrıca G3 ' ün kamerasınında izlediğim incelemeler sonucu ve karşılaştırmalar sonucu S5 ' inkinden daha iyi olduğunuda varsayarsak hangisini almak daha mantıklı sizce ?

Tabi G3 ' ün kronik problemlerinide göz ardı etmemek şartı ile.

@stevejones

@#Ramazan

@Un4Given35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 23 Ekim 2014; 23:30:09 >
  • quote:

Arkadaşlar şöyle bir şey söyliyim peki.

Hediye çekim olduğu için LG Türkiye garantili 16 GB - G3 ' ü 1450 Liraya, Samsung S5 16 GB modeli 1620 Liraya satın alabiliyorum.

Ayrıca G3 3 GB Ram - 32 GB modelini Paralel ithalat garantili 1400 Liraya, TR Garantili modelini 1700 Liraya satın alabiliyorum.

Şimdi durum böyleyken ve ayrıca G3 ' ün kamerasınında izlediğim incelemeler sonucu ve karşılaştırmalar sonucu S5 ' inkinden daha iyi olduğunuda varsayarsak hangisini almak daha mantıklı sizce ?

Tabi G3 ' ün kronik problemlerinide göz ardı etmemek şartı ile.

@stevejones

@#Ramazan

@Un4Given35

Telefonda sorun çıkacak korkusunu daha az yaşamak için s5 diyorum ama G3ü de kesinlikle almayın demiyorum. Tasarım olarak çok hoş bi telefon.

• Yerine olsam g3 alirdim.

• quote:

G3 Alacağım galiba fakat hangisini alsam ?

Iphone 5sden gectim lg g3 32gbye sıkintisiz bir cihaz kasma donma yapmiyor..

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    paranızıı32 gb lık g3 e yettıgını varsayarsak s5 ıle arasında benım tercıhım G3 olurdu.
  • quote:

sen eğri oturmuşsun ama düz konuşamamışsın kardeş. hayır yani bana g3 diye başka bir telefon mu verdiler ? 1 aydır srunsuz kullanıyorum pili günü rahatlıkla çıkarıyor. soyulma çatlama vs. hiçbir sorun olmadı. çatlama sorunu dediğiniz 406 serisinde bazılarında var. 408-409 hiç yok.
  • quote:

Arkadaşlar bu 2 telefondan hangisi alınır ?

Benim için tasarım açısından G3 daha güzel.

Tasarımdan farklı olarak benim için en önemli nokta kameradır. Telefondan pek anladığımda yok , G3 ' ün 2gb veya 3gb RAM olması pek fark etmiyor telefonları kurcalamam pek.

Paralel ithalat veya TR garantisi olmasının ne gibi dez avantajları ve avantajları var ayrıntılı bir şekilde bu konuya değinecek arkadaş olursa çok çok memnun olurum.

Merak ettiğim hususlar :

1- KAMERA

2- GARANTİ DURUMU ( LG G3 ' de sıkça yaşanan kronik problemler yok ise paralel ithalatçı ürün almak daha mantıklı ) Zira daha önceden paralel ithalatı bırakın , pasaport kayıtlı telefonu dahi hiç sorunsuz kullandım , TR garantilisini almış olsaydı ekstradan 500 lira vermiş olacaktım. 500 Lira bu zamanda kolay bulunmuyor.

kesinlikle g3 al hocam.408-409 k serisi olursa hiçbir sorun yaşamazsın bendeki 32gb 408k serisi 1 aydır kullanıyorum hiçbir problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

quote:

sen eğri oturmuşsun ama düz konuşamamışsın kardeş. hayır yani bana g3 diye başka bir telefon mu verdiler ? 1 aydır srunsuz kullanıyorum pili günü rahatlıkla çıkarıyor. soyulma çatlama vs. hiçbir sorun olmadı. çatlama sorunu dediğiniz 406 serisinde bazılarında var. 408-409 hiç yok.

Hocam bahsettiğim sorunlar kesin olacak diye bir şey yok ki. Az da olsa var yani. Sana temiz sorunsuz tel gelmiş. Şans işi işte. Ben s5'e göre kıyasladım. S5 alırsa sorun konusunda daha rahat olur.

• kamera önemliyse s5 al g3ünde kamerası o kadar kötü değil ama s5 biraz daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.