Şimdi Ara

LG G3 VS S5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler bu ikisini karşılaştırsak hangisi hangi özelliğiyle ön planda ?

• Z2 varken onlara soz dusmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberinReisi

Z2 varken onlara soz dusmez.

70 kusur mesajınız var hepsıde z2 z2. Tamam ıyı cıhaz ama adam g3 mu dıyo s5 mi dıyo.. Baska onerın demıyo.

• g3 ün şarj sorunu olduğundan bahsediyor herkes.arkadaşım al bi yedek 2. batarya koy cebine.ekaranı,performansı ve kamerası çok iyi.
    fakat s5 konusunda bilgim yok kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlar umarım.
  • ıkısınıde almam acıkcası o butcede ama ılla bırısı dersen sankı G3 bır parca daha alınası ama oda sarj sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

ıkısınıde almam acıkcası o butcede ama ılla bırısı dersen sankı G3 bır parca daha alınası ama oda sarj sıkıntılı

o fiyata daha iyi telefon z2 dersin kesin ama z2 kullanan arkadaşlarım var oyüzden telefonu kullanma şansım oldu g3 gibi z2 de oyun oynarken ısınıyor tabi g3 daha fazla ama ben fazla oyun oynamıyorum tasarımı ekranı yüzünden g3e yöneldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

ıkısınıde almam acıkcası o butcede ama ılla bırısı dersen sankı G3 bır parca daha alınası ama oda sarj sıkıntılı

o fiyata daha iyi telefon z2 dersin kesin ama z2 kullanan arkadaşlarım var oyüzden telefonu kullanma şansım oldu g3 gibi z2 de oyun oynarken ısınıyor tabi g3 daha fazla ama ben fazla oyun oynamıyorum tasarımı ekranı yüzünden g3e yöneldim

Hayirlisi olsun sonucta tasariminin tipinin icine sinmesi lazim alacagin telefonun ve tasarim.oncelikse zaten kisisel zevkin belirleyici olur

• Lg g3 32gb en iyisi

• G3 ana konusuna gir telefon degil bomba mubarek ısınmamı dersin çatlamamı dersin ne ararsan var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.