Şimdi Ara

LG G3 vs Htc One m8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar telefon değiştireceğim ve aklımda 2 telefon var.
    Şimdi LG G3 ve Htc ONE M8 için kime sorduysam G3 dedi ama M8'in de incelemesi olsun her şeyi telefonu cazip kılıyor bana. Bunlar arasından tavsiye edebileceğiniz veya bunlar hariç tavsiye edebileceğiniz güzel bir model var mıdır bana? Samsung, apple, general mobile gibi değil de değişik bi telefon olsun istiyorum bu sefer.

• M8 oneririm. G3 2k ekrana sahip o yuzden s800 o telefona yetmeyip bir sure sonra kasmaya baslar. M8 hem guncelleme destegi ve saglamligiyla g3 den daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frkntrkr F kullanıcısına yanıt
    Umarım pişmanlık yaşatmaz bana. 2500 TL az para değil sonuçta.
  • Hocam bence iphone 6 yi bekleyin onu alın
    Çünkü androide o kadar para verilmez
    Uygulamalar kalitesiz. Ustaki uygulamalar süper.
    1500 ve altında android iyi olabilir ama o kadar para verip kalitesiz uygulama kullanmak iyi olmuyor.

İlla android almayacaksanız

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Iphone bana uygun değil hocam. Ben telefonu kullanırken özgürlük isterim. Jailbreakla falan da uğraşmaya niyetim yok malesef. Mutlaka didik didik edicem ben o telefonu Iphonede olmuyor bu.
  • Z3'ü bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: RynardHell

Evet arkadaşlar telefon değiştireceğim ve aklımda 2 telefon var.
    Şimdi LG G3 ve Htc ONE M8 için kime sorduysam G3 dedi ama M8'in de incelemesi olsun her şeyi telefonu cazip kılıyor bana. Bunlar arasından tavsiye edebileceğiniz veya bunlar hariç tavsiye edebileceğiniz güzel bir model var mıdır bana? Samsung, apple, general mobile gibi değil de değişik bi telefon olsun istiyorum bu sefer.

M8 Sense arayüzüyle malzeme kalitesiyle g3 den cok üstün bir cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • General. kullanıcısına yanıt
    Sony'den en son Xperia Sola almıştım. Bir akrabamız da Z almıştı. İki telefon da güncellemelerden sonra sorun çıkarttı ama teknik servis ilgilenmedi bile. O yüzden Sony'e bulaşmak istemiyorum. Farklı bi şeyler istiyorum dememin sebebi de bu herkesin tavsiye ettiği klasik telefonlardan istememem aslında.
  • Pişman olmam dimi hocam? Ya da bu ikisi gibi fazla kullanılmayan ama iyi olan telefonlardan var mı tavsiyen başka?
  • RynardHell R kullanıcısına yanıt
    Ozaman benimde beklediğim Xiaomi mi4'ü bekle süper cihaz.

• General. kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum. Hemen bakıyorum.
  • Bende m8 kullaniyorum ve iyiki de almisim diyorum. Arayuzde en ufak kasma yok. Ama bana 2500 fazla geldigi icin yurtdisindan aldim 1 yil uluslararasi garantisi var. Yaklasik 1500 tl falan tuttu pasaport kaydi dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: Frkntrkr

M8 oneririm. G3 2k ekrana sahip o yuzden s800 o telefona yetmeyip bir sure sonra kasmaya baslar. M8 hem guncelleme destegi ve saglamligiyla g3 den daha iyidir

G3 Snapdragon 801 kullanıyor. Acaba neden M8 ve G3 arasındaki RAM farkı değilde uydurma konusuyorsunuz.2K ekran performansa gram etki etmez varmı kanıtın? G3 32 çok daha iyi kamera RAM olarak.M8in tek artisi ses ve kalite.

Nereden almıştın dostum amazon falan mı? Yurtdışından cidden o kadar ucuza geliyorsa bende bi deneyebilirim :P
  • Tabiki m8

• M8 alirdim ben olsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende merak ettim nasıl aldınız
  • Hepiniz sağolun millet M8 almaya karar verdim. Alınca eğer isteyen olursa bi inceleme videosu unboxing falan yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RynardHell

Hepiniz sağolun millet M8 almaya karar verdim. Alınca eğer isteyen olursa bi inceleme videosu unboxing falan yapabilirim.

Hayırlı olsun dogru tercih

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiltereden bir akrabam gelirken getirdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.