Şimdi Ara

LG G3 Veya iPhone 6 arası seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alıcam eğer g3ü seçersem kısa bi süre zarfında alabilirim ancak iphone için yazı beklemeliyim. ve çok sabırsızım. lg g3 mü daha iyi iphone mu beni tatmin eidicek uzun cevap verirseniz çok sevinirim.

• İphone 6 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

İphone 6 daha iyi

öyle ama g3 alsam ileride pişman olur muyum
  • g3 tavsiye etmem geçen turkcell de elime aldim menü geçişlerinde gozle gorulur çok çok hafif kasıntılar oluyor ordaki cihazdan mi kaynaklandi bilmiyorum artık ayrıca 2k ekran 801 işlemci yetmiyor kaldiki bana göre 805 işlemcinin bile 2k yi tam olarak yetcene inanmiyorum en az 810 lazim 2k için oyuzden bence direk g3 ü elemelisin altarnetif telefonlara yonelebilirsin z3 m8 veya iphone 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranist

g3 tavsiye etmem geçen turkcell de elime aldim menü geçişlerinde gozle gorulur çok çok hafif kasıntılar oluyor ordaki cihazdan mi kaynaklandi bilmiyorum artık ayrıca 2k ekran 801 işlemci yetmiyor kaldiki bana göre 805 işlemcinin bile 2k yi tam olarak yetcene inanmiyorum en az 810 lazim 2k için oyuzden bence direk g3 ü elemelisin altarnetif telefonlara yonelebilirsin z3 m8 veya iphone 6

bütçe 1500 civarı yakın azamanda alırsam hangi telefonu önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

İphone 6 daha iyi

öyle ama g3 alsam ileride pişman olur muyum

Baranistin dedigi gibi bende kullandım menüde çok kasılmalar oluyordu çoğunda öyleymiş. Android istiyorsan benim telefonu öneririm yoksa iphone 6 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt
    M8 onerırım pıyasa deger 2200 lira. Butcen uygunsa dusun derım. Yılbasında kampanya olur belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.