Bildirim
LG G3 Veya iPhone 6 arası seçim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İphone 6 daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
İphone 6 daha iyi
öyle ama g3 alsam ileride pişman olur muyum -
g3 tavsiye etmem geçen turkcell de elime aldim menü geçişlerinde gozle gorulur çok çok hafif kasıntılar oluyor ordaki cihazdan mi kaynaklandi bilmiyorum artık ayrıca 2k ekran 801 işlemci yetmiyor kaldiki bana göre 805 işlemcinin bile 2k yi tam olarak yetcene inanmiyorum en az 810 lazim 2k için oyuzden bence direk g3 ü elemelisin altarnetif telefonlara yonelebilirsin z3 m8 veya iphone 6 -
quote:
Orijinalden alıntı: baranist
g3 tavsiye etmem geçen turkcell de elime aldim menü geçişlerinde gozle gorulur çok çok hafif kasıntılar oluyor ordaki cihazdan mi kaynaklandi bilmiyorum artık ayrıca 2k ekran 801 işlemci yetmiyor kaldiki bana göre 805 işlemcinin bile 2k yi tam olarak yetcene inanmiyorum en az 810 lazim 2k için oyuzden bence direk g3 ü elemelisin altarnetif telefonlara yonelebilirsin z3 m8 veya iphone 6
bütçe 1500 civarı yakın azamanda alırsam hangi telefonu önerirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: G.U.Y
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
İphone 6 daha iyi
öyle ama g3 alsam ileride pişman olur muyum
Baranistin dedigi gibi bende kullandım menüde çok kasılmalar oluyordu çoğunda öyleymiş. Android istiyorsan benim telefonu öneririm yoksa iphone 6 al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M8 onerırım pıyasa deger 2200 lira. Butcen uygunsa dusun derım. Yılbasında kampanya olur belki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X