Bildirim
lg g3 ün kronik sorunları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ısınma sorunu var,birde kasa çatlama sorunu vardı herhalde _____________________________ Glow -
aynen ısınma ve kasa catlaması hatta kasa catlamsı ıcın yuzlerce kısı bır grup bıle kurmustu,donanım bazındanda bataryası ıyı gıtmeyen bır cıhaz 2k erkan sacmalıgı yuzunden. _____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ========== -
her telefonda sorun vardır g3 alın gitsin iyi cihazdır -
Paralel alacaksanız,kesinlikle g3 almanizi tavsiye etmiyorum...Sorun çıkar,muhattap bulamazsınız başınız ağrır...
Asus Zenfone 2 tavsiye ediyorum...Ekran hariç,Zenfone 2,G3'den önde...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
o zaman ikinci el distiribitör garantili var 900 tl onu alayım hem daha ucuz _____________________________ -
arkadaşlar bir yerde 1050 tl ye açılmamış kutu lg g3 buldum telpa garantiliymiş telpa resmi distiribitör garantisi oluyor değil mi paralel ithalat değil ? _____________________________ -
Naptın kanka? _____________________________ -
Üst düzey oyun oynamayacaksanız iyi bir cihaz ben enson çıkan üst. Düzey oyunlar oynarım dersen bu cihaz cok ısınan bi cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah mamba -- 19 Aralık 2015; 19:51:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1050 tl ye tertemiz z2 aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt