Şimdi Ara

Lg G3 Titan 32 Gb - 20 Günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Lg G3 Titan 32 Gb - 20 Günlük
    Turkcell'den 20 gün önce aldığım 32 Gb Titan telefonumu macbook aldığım için iphone alıp tamamlamak için satıyorum. Telefon kozmetik olarak sıfırdan farksız, gerçekten sıfırını almaya gerek yok, hatta sıfırdan farkını bulun bedava vereyim. Telefonu aldığım zaman turkcell'den darbe koruyucu jelatin kaplattım. Daha sonra pdateknolojiden 100 lira Quick Circle kılıf aldım. Kılıfın 100 lira olmasının sebebi orjinal Lg olması ve nfc ve kablosuz şarj için kullanabilmek için arka kapağı çıkarıp takılabilmesi içindir. 3gb ram olan 32 gb kapasitesi olan Titan rengindedir. Donanım anlamında hiç bir sorun yoktur. Gayet akıcı müthiş cihaz. Benim telefonum takas temiz sorunsuz iPhone 5s ile takas olabilir sadece, haricinde takas teklifinde bulunmayın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ağustos 2014 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat yazılı değil sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • space_frog kullanıcısına yanıt
    Cihazı 2000 liraya satıyorum

• 5s dusunursen haber ver

• enzo_mcfly E kullanıcısına yanıt
    5s düşünebilirim cihazın temizliği kapasitesi ve garanti durumu nedir?

• dostum sen 2000 lıra nakıt ıstıyosun ben telefonuma 1450 ,ne sen 2000 e bunu satabılırsın ne de ben ustune 550 tl nakıt verırım :)) ben dun bosluguma gelmıs mesaj atmısım
  • Fiyata kılıf gibi aparatlarda dahil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1245

Fiyata kılıf gibi aparatlarda dahil mi

Evet dahil quick circle ile birlikte. Hatta orjinal lg arka kapak cikarilmadan takılan teknosadan aldigim bir tane daha quick circle var onuda verebilirim işime yaramayacak nasil olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 3 Ağustos 2014; 10:12:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enzo_mcfly

dostum sen 2000 lıra nakıt ıstıyosun ben telefonuma 1450 ,ne sen 2000 e bunu satabılırsın ne de ben ustune 550 tl nakıt verırım :)) ben dun bosluguma gelmıs mesaj atmısım

Cihazin durumu nedir renk space greymi 16 mi 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 3 Ağustos 2014; 9:52:58 >

• camı ve arka panel 9.7/10 alır grı serıtler 7/10 alır hıc darbe yok , en ufak bı sorunu yok cok sukur , 16 gb evet space grey, diğer renklere elımı surmem asafsdfasd
  • enzo_mcfly E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi diğer renkleri bende elime sürmem. 5s ile mantıklı takaslar yapabilirim çünkü bunu satınca iphone 5s alıcam yine ama tercihim 32 gb. Ayrıca takasa gireceğim cihaz kozmetik anlamında benim telefonum kadar temiz olmalı. Benim telefonumun sıfırdan farkı yok telefoncuya rafa koy kimse ikinci el demez. Ancak telefonunuzda gri şeritlerde cizik var heralde, istediğime uygun değil. Zaten 32 gb iphone 5s ile görüştüğüm biri var sadece üstüne fiyatta anlaşamadık şimdilik. Önceliğim nakit ama 32 gb iphone 5s ile takas aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 3 Ağustos 2014; 10:10:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.