Şimdi Ara

LG G3 Telefon Boştayken Çok Şarj Gidiyor YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
13.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 GB LG G3'üm. Telefonu alalı yaklaşık 7 hafta oldu. İlk bir ay şarj konusunda çok memnundum. Çok güzel gidiyordu. Genel olarak bahsedilen G3'ün şarjının az gitmesi sorununu yaşamadım. Anca son 2-3 haftadır Telefonu kullanmadığım anlarda bile telefon boştayken hızlı bir şekilde şarj düşüyor. Telefonu kullanırken, herhangi bir uygulamadaykende aynı şekilde eskiye göre hızlı düşüyor. Lütfen yardım edin. Buna ne neden olmuş olabilir? Nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D3C7DAB -- 30 Temmuz 2015; 17:14:07 >

• UP!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzhnAkkaya

32 GB LG G3'üm. Telefonu alalı yaklaşık 7 hafta oldu. İlk bir ay şarj konusunda çok memnundum. Çok güzel gidiyordu. Genel olarak bahsedilen G3'ün şarjının az gitmesi sorununu yaşamadım. Anca son 2-3 haftadır Telefonu kullanmadığım anlarda bile telefon boştayken hızlı bir şekilde şarj düşüyor. Telefonu kullanırken, herhangi bir uygulamadaykende aynı şekilde eskiye göre hızlı düşüyor. Lütfen yardım edin. Buna ne neden olmuş olabilir? Nasıl çözebilirim?

Şu anda telefonun androidi ney KitKat vs lollipop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum, telefonun şarjı çabuk eriyor.

• 5.0 Lollipop
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzhnAkkaya

5.0 Lollipop

Belki 5.1 lollipop ta gelir

• dostum telefon boştayken durumunu bilmiyorum ama, sen ekranı nasıl %17'ye çekebildin? hayatımda görmediğim şey lg g3te
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kokare K kullanıcısına yanıt
    Benim de en çok şaşırdığım nokta da o zaten. Ekran hep ilk sırada olurdu.

• Telefonunda fm radyo var mı?

• kokare K kullanıcısına yanıt
    Evet var.
  • bu aynı sorun bende de vardı, fm radyoyu kaldırdım zaten kullanmıyordum bu sorun gün gün azalarak bitti bazen arada %3 felan gözüküyor ama eskisinden kat kat iyi oldu. fm radyoyu kaldırmayı bi dene derim
  • Benimde bekleme modunda %50

• Hiçbir düzelme yok. Yardım lütfen.
  • Kardeşim ncelikle ekran parlaklığını otomatik yap. alttaki menü çubuğundan kare olan seçeneğe sürekli bas ve uygulamaları kapa(uygulamayı kapa aynı işlemi tekrar yap uygulama gelecektir), clean master tarzı bi uygulama indir çünkü telefonda ram temizleme yok ve çok yiyor haliyle. Clean master var bende rami onla temizle sürekli. LG G3 EKRAN KALİTESİ ÇOK İYİ OLDUĞU İÇİN ŞARJININ ÇABUK BİTMESİ NORMAL. Bu arada ben powerbank aldım sende böyle bi çözüme başvurabilirsin çok işe yarıyor
  • akdemirel99 A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şeyleri neredeyse telefonu aldığımdan beri düzenli olarak yapıyorum. Telefonun ekranı sebebiyle şarj sıkıntısını da anlayabiliyorum ancak benim canımı sıkan nokta, telefonun şarjının çok iyi giderken bir süre sonra bir anda böyle bir düşüş yaşaması. Ne oldu da oldu bu?
  • Arkaplan da çalışan programlardan kaynaklanıyor. Kurduğun batarya tasarruf programlarını, bellek temizleme programlarını vs sil. Sonra Sonucu buraya yazmayı unutmayın.

• Bazi arkadaşlar hard reset atin yazmislardi.Hard reset atmalimiyim bende de ayni sorun var.Birde telefonda oyun oynamasam bile hemen isiniyor bunun sebebi nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Arkaplan da çalışan programlardan kaynaklanıyor. Kurduğun batarya tasarruf programlarını, bellek temizleme programlarını vs sil. Sonra Sonucu buraya yazmayı unutmayın.

Deneyeceğim. Sonucu yazarım.

quote:

Orijinalden alıntı: aMACHİNE

Bazi arkadaşlar hard reset atin yazmislardi.Hard reset atmalimiyim bende de ayni sorun var.Birde telefonda oyun oynamasam bile hemen isiniyor bunun sebebi nedir acaba ?

Ben hard reseti de denedim ama fayda etmemişti.
  • Clean master saçmalıkları varsa silmenizi tavsiye ederim. Onun haricinde Greenfly'ı indirip hangi arkaplan uygulamalarının ne zaman devreye girdiğini bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ekran en cok sarj götüren kısımdır onu önlemek içinde programlar var ram i falan temizlemek ve kapatılamayan uygulamaları kapatmak için onları öneririm baska türde kurtulamazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.