Şimdi Ara

LG G3 - SONY Z3 - IPHONE 5S- IPHONE 6 - HTC ONE M8, SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende seningibiydim ama malesef ios ve ikinci el piyasası sayesinde iphone ön plana çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Arkadaşlar z3 compact ve Htc one m8 arasında kaldım. Hangısını onerırsınız? Sebepleriyle açıklarsanız sevınırım. Cok buyuk ekranlı ıstemıyorum ama m8'ın ekranı enıne daha dar ve ele ıyı oturuyor. Compacttan da tasarım olarak bır tık ustte ve daha stabıl sankı. Sizce deger mı?

Kisa ve net.z3compact. .ikisi cihazida iyi bilen biri olarak senin bu kiyasi yapman bile sasirtti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende suan iphone 5s kullanıcısıyım telefonu değiştiricem androite geçmek istiyorum iOS cok kapalı kutu. Suan cok büyük ihtimal m8 alıcam ama genede cok kararsızım lgg3ü eledim zaten eleme sebepim kasası ve telefon oranlı değil ekranı ve işlemcisi orantılı olması gerekirdi bence telefonda kasmalar yaşanıyormuş. Z3alırsam zaten compact gerek duymam 1800e compact alacağıma 1ay bekler 200lira daha koyup z3 alırım. M8 ve z3 arasında cok git gel yapıyorum ama bence m8. M8 cok stabil bir cihaz yani kasma olayı felan görmedim kamerasını kötülüyorlar ama emin ol 5s kadar var ben kendim karşılaştırmasını yaptım ha biraz da olsa geri kalıyor orasını atlamayalım. Z3ün kamerası 20.7mp ama bilidğim kadarıyla bize bu kadarını kullandırmıyor yani gösterip vermiyor. Birde bence telefonlarda en büyük megapiksel 8 Olmalı ne sanki bu dergi için fotograf mı çekiyorsun. Birde htc iphone gibi piyasaya yüksek sokuyor telefonu 400-500lira indiriyor o fiyatta kalıyor. Yani 2.elleride pahalı o yani cok Avantajlı. Sony desen 5ayda bir telefon çıkarıyor bu da kötü bir şey adam z3 almış 2ay sonra z4 cıkıyor z3ün Değeri kalmadı. Bunları göz önünde bulundurarak ha bide m8in ses olayı gerçekten çok iyi ben m8 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Z3

G3
    M8
    5s

Bencede dogru siralama

• Kardeşim aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Bundan 4 ay önce g2 , z2 , m8 yoksa iphone 6 yı mı beklemeliyim diye. Çok araştırdım ve kurcaladım. Gerek videolarla gerek forumlarda performanslarına baktım. Teknoloji marketlere gidip inceledim ve m8 almaya karar verdım. Şuanda htc one m8 gold sahibiyim ve çokta memnunum. Kamera açısından diğer telefonlara göre geride kalıyor fakat ben sosyal paylaşım siteleri için kamera kullandığımdan hiçbir sıkıntı yaşamadım aksite m8'in kamerasının 3d çekim ve çektiğin fotoğrafta istediğin zaman netlik ve derinlik değiştirme olayı çok dikkat çekiyor. Şarj olayına gelirsek diğer telefonlar ile aynı. Şöyle söyliyeyim sana çok oyun oynamıyorsan 2 gün gidiyor.Oynadığın zaman 1 günde biter. Isınma olarakta yüksek grafikli oyunlar oynadım 40-50 dakikadan sonra el yakmaya başliyor. Görünüm olarak ve telefonu ele aldığımızdaki hissiyat olarak bence piyasadaki en iyi tercih olacaktır senin için. Çünkü ver bi bakayım diyen herkesin telefonu aldığında ilk yorumu beni herzaman mutlu etti. Bu süreç içerisinde hiçbir donma takılma kesinlikle yaşamadım. bence tek eksi yönü kamerasi ama iyi yönleride var biraz olsun aradaki farkı kapatmışlar. Bir de 40-50 dakikadan sonra ısınma olayı eksi tarafıdır. Güncelleme olayınada değinmek istiyorum 2 hafta oluyor sanırım 4.4 e geçtim ve android L yide alacağız inşallah. M7 modelide android L yi alacakmış bu demek oluyorku uzun bir süre daha güncelleme alacağım. İphone daki telefon güncelleme takır takır alıyor diyenlere söyle söylemek istiyorum. Aldiğiniz güncellemelerle telefonunuz takır takır akıcı bi şekilde çalışıyormu ? Yoksa sizde güncelleme aldım ama donmalar oluyor bir üst modeli almalıyım hissiyatımı oluyor ? Daha önce samsung s3 kullandım ve güncelleme fazla almadı diyebilirim ama samsung firmasını suçlamadım. Telefon eğer güncellemeyi kaldırmayacaksa çıkartmıyorlar o model için. Demekki iyi stabilize edemiyor samsung firması ve hangi sürümde düzgün ve akıcı çalışıyorsa o sürümde bırakıyorlar. Hem eksi hem artı yönleri var güncelleme olayının anlayacağın. M8 için ise performans, dış kasa, güncelleme ( stabil bir şekilde), sarj ömrü, ses, ön kamera ( 5mp ) bir adım önde duruyor. Karar senindir

Edit : İmla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestorm -- 16 Kasım 2014; 0:48:17 >

• Z3 tavsiye ederim

• iertgi123 İ kullanıcısına yanıt
    M8 deki tek eksik kamera gerçi ben kamerasını incelemedim ama kamera konusunda gelen olumsuz yorumlara karsı bzzat gidip bakıcam okadar kötü olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Arkadaşlar z3 compact ve Htc one m8 arasında kaldım. Hangısını onerırsınız? Sebepleriyle açıklarsanız sevınırım. Cok buyuk ekranlı ıstemıyorum ama m8'ın ekranı enıne daha dar ve ele ıyı oturuyor. Compacttan da tasarım olarak bır tık ustte ve daha stabıl sankı. Sizce deger mı?

Kisa ve net.z3compact. .ikisi cihazida iyi bilen biri olarak senin bu kiyasi yapman bile sasirtti beni.

M8'i pek bilmiyordum ustat. Birkac arkadas onerdi arastirdim. Fena cihaz degil hani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandomim00 kullanıcısına yanıt
    İncelersen zaten fark edersin o kadar kötüledikleri kadar olmadığını. Birde 2k 4k video seni yanıltmasın bunlar insanların gözle göremeyeceği teknolojiler ha çok gerekli dersen senin kararın. Bende m8 almak için para biriktiyorum inşallah en yakın zmanda alıcam

• SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    tabıkı guzel cıhazm8,fıyatını hesaba katmazsak benım ıcın bıle guzel bır cıhaz tabı ben amıral gemıde o kamerayı hıc yakıstırmadım yakıstıranlarda var,ama nıhayetınde z3c tan gerıde bır model m8.
  • Yazdigin tercihler icinde z3 haric hepsinin sahibi oldum (z3 u de cok detayli inceledim ve z2 den cok farki olmadigini gordum ) , cok memnuniyetsiz bir yapim var ve sana takildigim konulari yazayim.( Takintilar kisiye gore degisir , ben stabilite aşiğiyim )

G3 ne kadar ovulsede ayni samsung cihazlar gibi arayuz hic stabil degil , surekli bi takilma durumu var ve cidden isiniyor ben sevmedim.

İp5s cok stabil ama ekran cok kucuk ve batarya telefonu kirdiracak kadar kotu , cebinde sarj aleti ile gezme durumu şaka degil.

Sony z2 de kullandim , sebeke sorunu , ekran solukluğu ve isinma dertleri vardi.
    Samsung S5 guzel ekran ve kamera ama yazilim cok hantal , hic dusunme bile.

Eskiden one m7 sahibiydim kamera pembe sorunu oldu sattim.

Şuanda ve en uzun suredir kullandiğim cihaz m8 sana israrla tavsiye ederim. Kamera abartildiği gibi kesinlikle kotu degil , sadece fotoyu cok zoom yapamiyorsun 4mp den dolayi ama 2. Kameranin verdigi efektlerin zevki hicbir cihazda yok , hoparlör dersen ses kalitesi ve yuksekliği efsane ve en onemlisi nexus kadar akici stabil sorunsuz gercekten kasmayan bir arayüz. Arzu edersen kameradan resimler de ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 16 Kasım 2014; 13:15:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3 ve z2 arasinda farklar var incelemesini izleyin z3 isinmiyor isi borusu ile,para varsa z3 alin yada daha ucuza z3compact alin.Son secenek g3 tense m8 daha iyi olur.

• acele etme .

m9 u bekle

yada note 4 al

iphone 6 alınmaz.tasarım ve malzeme kalitesini oldukça düşürmüşler.6s i bekle .zaten iphone ların kült modelleri s li oluyor.4s 5s gibi.
  • Şu Z3'ün bakır rengi beni benden alıyor Z2'den Z3'emi geçsem İ6'yamı bilemedim Z3'e geçersem hiçbir fark hissetmeyecem tek farkı dış görünüş olacak ve z4 te yakında çıkar z3 eskir fiyatı 400 tl falan düşer i6 alırsak 1 sene üst model çıkmaz ve değeri düşmez.
  • Abi telefon beğenmek o kadar zor ki hepsinin kendince güzel özellikleri var.-
    - Ben G3 ü ilk gördüğümde bayılmıştım telefona ama sonra sarj konusunda baya sıkıntıları ve ısındığını öğrendim arada menü geçişlerinde takılmalar olduğunu duydum soğudum cihazdan.
    - İphone 6 nın yamulma videolarını gördüm ve bel seviyesinden aşağı düşünce bile ekran mekran kalmıyor cihazda güzel ve dayanıklı bir kılıf ile kullanılırsa sorun çıkarmıcak bir cihaz.
    - z3-z2 arasında kullanımda 1 tane bile fark gösteremez burda kimse . Ekranı aşırı parlak ve gözü acaip yoruyor onu diyebilirim. Sarjı çok iyi gidiyor , menü geçişleri yağ gibi fakat kamerası öyle anlatıldığı kadar mükemmel değil iphone 5s kamerasından hiç bir farkı yok bence .
    - HTC one m8 avea bayiinde inceledim . Dışarı mükemmel ses veriyor cihaz. Kamerasıda öyle kötü değil gayet güzel . Sarjıda iyi gidiyormuş ele alınca cihaz acaip sağlam görünüyor ama ekranın altındaki HTC yazısı ve çerçeveleri sanki ekranının daha küçük olduğu hissiyatını veriyor keşke o htc yazısını oraya koymasalarmış.

Bende çok kararsızım 2 yıl rahat götürebilcek ve ilerde satmaya kalktığımda beni fazla zarara sokmayacak cihaz arıyorum. Almışkende en iyisini en yenisi almak istiyorum. Birde işin müşteri memnuniyeti kısmı var. LG nin hiç bilmiyorum ama Sony ve HTC nin servisleri gerçekten çok kötü. HTC zaten tamir edilmesi en zor cihaz diyorlar içini açmak bile başlı başına bir işkenceymiş genelde İphone gibi HTC de 0 cihaz gönderiyormuş ama baya bekletiyorlarmış. Apple zaten en ufak sorunda bile apple storedan 0 cihaz gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefk0o -- 16 Kasım 2014; 19:19:53 >

• İnsanın kafası allak bullakoluyo şuan htc serisi kullanıyorum htcyi de begeniyorum m9 u bekleyesim geldi
    Hocam eğer ios diyorsanız iphone 6 almaya çalışın gerçekten güzel telefon ekran kalitesi çok hoşuma gitti. İos android fark etmezse z3 alın bence ama bıraz daha havam olsun telefonumun fıyatı düşmesin dersenız iphone6. Eğer ikinci el ve hava fazla önemli değisle z3 alın en iyi seçim olur
  • Yumurtlu sucurta Y kullanıcısına yanıt
    İphone 6 da karar kılmıştım ancak şu m9 un çıkmasını bekliyicem onun özelliklerini merak ettim onu gördükden sonra kesin kararı vericem
    vaktiniz varsa sorun olmaz bekleyin, m9 u bende merak edıyorum
  • Yumurtlu sucurta Y kullanıcısına yanıt
    M8 de kamera kotu denildigine göre m9 da bunun üstesinden geliceklerini düşünüyorum ki gerçekden düzeltirlerse ozaman 1 numarada m9 olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.