Şimdi Ara

LG G3(kılıf) | Quick Circle vs Spigen Slim Armor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G3 telefon aldım fakat kılıf konusunda çok kararsızım. Beklentim telefonu hasara karşı korusun birazda işlevsel olsun. Telefonun kalınlığını falan çokta arttırmasın istiyorum. Tercihim için koruma bi tık önde ama. Resimleri mesajın sonuna koyuyorum.

Ekran koruması için koruyucu cam düşünüyorum önerilerinizi de bilmek isterim.

Aklımdakiler LG G3 Quick Circle Case ve LG G3 Spigen Slim Armor. Orjinallerini alacağım. Fiyatları sırasıyla 79, 59 TL.

Quick Circle konusundaki çekincem bilindiği üzere arka kapağı çıkarıp takıyoruz kılıfı. Yani arka kapak kılıfın malzemesi oluyor bu telefona bi incelik sağlıyor ama koruma konusunda endişeliyim. Plastik zaten, belki telefonun kendi kapağından bile kalitesizdir bilemiyorum. Hani düştü diyelim (ki çok düşürürüm) arkadan sağlam bir darbe alsa telefona çok bir şey olur mu ?
    Uygulaması var bide. O yuvarlak ekrandan falan kapağı kaldırmadan footoğraf çekip müzik dinleyip mesaj falan okuyabiliyorsun uygun boyuta getiriyor. Dediğim gibi arkadan koruma konusunda endişeliyim sadece.

Diğer kılıfa gelirsek Spigen Slim Armor. İleri şok emici teklonoji pazarlama sloganı. Kullananlar memnun ama biraz kabalaştırdığı ve kalınlaştırdığı söyleniyor telefonu. Önemli değil bu benim için. Arkadan darbelere çok dayanıklı olacak. Öne de koruyucu cam döşeceteğim. Düz zemine ekran üzerine bile düşse çerçeve koruyor zaten.

Çekincem ise şu : Quick circlenin aksine kapağın arkasına takıldığı için zaten hali hazırda (LG G3'ün ısınma sorununu bilmeyen yoktur) ısınan telefonun hava akışını keserek iyice hapsedecek ısıyı.

Ne yapayım sizce ? İlk defa böyle ileri bi model telefonum olduğu için böyle üzerine düşüyorum. Teşekkür ederim.

Quick Circle:

Spigen Slim Armor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euphi_ -- 23 Şubat 2015; 20:35:16 >

• Koruma istiyorsan Armor alman daha mantıklı
  • Arkadaşlar telefonu GOLD renginde 12.06.2015 tarihinde aldım(2 GÜN ÖNCE). Arkadaşım mağazada kendi çalıştığı için depodan bana iki tane beyaz kılıf ayarladı. Bir tanesi LG'nin kendi orjinal LG G3 QUICK CIRCLE(beyaz) kılıfı(90tl), diğeri ise markası yazmayan aynı işlevleri olan orjinal olmayan beyaz deri bir kılıf(18tl)

Elinde GOLD rengi orjinal kılıf olan varsa ben 2 ürün ile takas yapmak istiyorum.(Bedava diye ses çıkarmadık alırken şimdik pişman oldum:))
  • koruma için tabikide spigen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.