Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Renk Değişimi olmuyormuş bende istedim ama aynı renk veriliyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DnsBrt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Çizgiler sorun değil bütün IPS ekranlarda var ama sendeki telefonda sıkıntı var oda senin şansına bilemiyorum ben ilk defa böyle bir sorunla karşılaşan birini gördüm G3 adına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper06[TR]

Renk Değişimi olmuyormuş bende istedim ama aynı renk veriliyormuş

Hadi ya bu olmadı. Şansımızı deniyelim bakalım ne diyecekler dğeişimde. Sağol bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar bugün Vintek ve LG Türkiye ile görüştüm. Cihazın ne zaman geleceğini ve 501k serisi üründen istediğimi 412'li seriyi kabul etmeyeceğimi söyledim. Bir kaç saat sonra LG Türkiye'den Tuğba hanım geri dönüş sağladı. Cihazımı 27 Ocak'ta elden Vintek'e teslim ettim. Verdiğim gün değişim kararı çıktı. Bu hafta belgelerin gönderildiğini ve önümüzdeki hafta cihazın geleceğini belirtti Tuğba hanım. Seri konusu ise tamamen şansmış! O konuyla ilgili bir bilgi veremiyoruz dedi. Bende kabul etmeyeceğimi söyledim. Teşekkür edip telefonu kapattım. Cihaz gelsinde bakalım nasıl devam edecek olaylar dizisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

Arkadaşlar bugün Vintek ve LG Türkiye ile görüştüm. Cihazın ne zaman geleceğini ve 501k serisi üründen istediğimi 412'li seriyi kabul etmeyeceğimi söyledim. Bir kaç saat sonra LG Türkiye'den Tuğba hanım geri dönüş sağladı. Cihazımı 27 Ocak'ta elden Vintek'e teslim ettim. Verdiğim gün değişim kararı çıktı. Bu hafta belgelerin gönderildiğini ve önümüzdeki hafta cihazın geleceğini belirtti Tuğba hanım. Seri konusu ise tamamen şansmış! O konuyla ilgili bir bilgi veremiyoruz dedi. Bende kabul etmeyeceğimi söyledim. Teşekkür edip telefonu kapattım. Cihaz gelsinde bakalım nasıl devam edecek olaylar dizisi...

ayın 26 sında verdiğim telefonumu bügün aldım bende 501 serisi için çok ısrar ettim ama şans dedi teli alır almaz serisine baktım 501 serisini görünce cok sevindim inanın kasa olarak bile kalıte farkı belli oluyor arka kapak bile sertleşmiş zor açılıyor :)

İşemri No : 427358
    Cihazın Durumu : TÜM İŞLEMLER BİTMİŞ - TESLİM EDİLMİŞ
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Dosyalar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhanyılmaz -- 4 Şubat 2015; 19:59:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhanyılmaz

quote:

Arkadaşlar bugün Vintek ve LG Türkiye ile görüştüm. Cihazın ne zaman geleceğini ve 501k serisi üründen istediğimi 412'li seriyi kabul etmeyeceğimi söyledim. Bir kaç saat sonra LG Türkiye'den Tuğba hanım geri dönüş sağladı. Cihazımı 27 Ocak'ta elden Vintek'e teslim ettim. Verdiğim gün değişim kararı çıktı. Bu hafta belgelerin gönderildiğini ve önümüzdeki hafta cihazın geleceğini belirtti Tuğba hanım. Seri konusu ise tamamen şansmış! O konuyla ilgili bir bilgi veremiyoruz dedi. Bende kabul etmeyeceğimi söyledim. Teşekkür edip telefonu kapattım. Cihaz gelsinde bakalım nasıl devam edecek olaylar dizisi...

ayın 26 sında verdiğim telefonumu bügün aldım bende 501 serisi için çok ısrar ettim ama şans dedi teli alır almaz serisine baktım 501 serisini görünce cok sevindim inanın kasa olarak bile kalıte farkı belli oluyor arka kapak bile sertleşmiş zor açılıyor :)

Ucret :
    Dosyalar :

Öncelikle 501 alabildiğiniz için sevindim. Arka kapaktan ayrı fark edilebilir noktalar neler ? Donmalar gitmiş mi ? Isınma sorunu nasıl ? Menüler - sayfalar akıcı mı ?
    Ve diğer bir konuda sizden bir gün sonra vermişim cihazı. Bana önümüzdeki hafta gelir dediler. Eğer izniniz olursa yarında cihazım gelmezse işlem no'nuzu belirterek bir gün geç vermekle neden bir hafta daha bekleyeceğimi sormak istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ucret :
    Dosyalar :

Öncelikle 501 alabildiğiniz için sevindim. Arka kapaktan ayrı fark edilebilir noktalar neler ? Donmalar gitmiş mi ? Isınma sorunu nasıl ? Menüler - sayfalar akıcı mı ?
    Ve diğer bir konuda sizden bir gün sonra vermişim cihazı. Bana önümüzdeki hafta gelir dediler. Eğer izniniz olursa yarında cihazım gelmezse işlem no'nuzu belirterek bir gün geç vermekle neden bir hafta daha bekleyeceğimi sormak istiyorum.

tam kurcalayamadım daha lolipop güncelleştirmesini yapıyorum bitsin anladığım kadarıyla yazarım. işlem no mu belirtebilirsiniz önemli olan sizin probleminiz çözülsün

• quote:

quote:

quote:

Ucret :
    Dosyalar :

güncelleme sırasında ısınma olmadı cihazda rehbere girdiğinde takılma yok face de takılma yok kısacası yag gibi akıyor cihaz bazı arkadaşlar ekran sarımtırak diyordu böyle bir sorunda yok yalnızca kamera geç odaklanıyor başka bir problem göremedim

• anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    merhaba bende ürünü göndereli 2 gün oldu servis lg ye bildirdik degisim kararını onlar verecekler dedi lg aradıgımda burdaki arkadaşlar bakacaklardır diyorlar herkez tugba hanımla görüsüp hallediyor nasıl görüşe biliriz kendisiyle
  • konya piksel ticarete gönderdim internetten takip sistemleride yok sinir oluyor insan
  • Sanirim 444 6543 u arayip telefon menusune baglaninca sansa Tugba hanim cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende Turkcell bayisine verdim telefonu aynı sorundan dolayı Şengüllere göndereceklermiş bakalım nasıl bi yol beni bekliyor :) 6 ay geçmediğinden değişim istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal84

Değerli arkadaşlarım. Teknosa aracılığı ile yetkili servise gönderdiğim ürünüm değişim onayı aldı. Merak ettiğim konu; araştırdığım kadarıyla 501 serilerinde ufak tefek sorunlar giderilmiş. Şimdi ben doğrudan yetkili servise ürünü göndermediğim için yine değişim olup gelen yeni telefonu Teknosa dan alacağım. Acaba diyorum, yetkili servisin benim ürünüm yerine göndereceği telefonun 501 serisi olup da aracılık eden Teknosa nın daha düşük seri numaralı bir ürünü bana teslim etme ihtimali var mıdır? Yetkili servisten bana teslim edilmek üzere Teknosa ya gönderilen ürünü seri numarası vs.. ile takip etmek mümkün müdür?

Hayır aksine size düşük seri geldiği takdirde teknosadan hediye çekine çevirebiliyorsunuz yalnız servisi bilgilendirmeniz gerekmekte kutusunu kesinlikle açmamaları gerekmekte. Teknosadan çekinizi aldıktan sonra teknosadaki cihazların serisi 501 ise alabilirsiniz ya da başka cihaza geçebilirsiniz.

• Bu dediğiniz bimekste de var mı acaba yoksa sadece teknosa mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sightly

İnşallah sorunsuz belasız uğraşsız alırsın yeni telefonunu kardeş. Bugün bende Turkcell bayisine verdim telefonu aynı sorundan dolayı Şengüllere göndereceklermiş bakalım nasıl bi yol beni bekliyor :) 6 ay geçmediğinden değişim istedim

Ben de 1 ocakta aynı sorundan (kasada çatlak yüzünden) verdim türksel bayisine halaaaa varamadı bi türlü servise Şengüllere göndermişler. Konyadan verdim İstanbula gönderiyorlarmışmışmış Cin Cin elektronikten aldıydım G3'ü değişim yapıldığında yerine başka telefon almak istiyorum dedim yapamıyoruz dediler Şimdi ben servislerde mi kullancam telefonu? Bu ne rezillik yaa arkadaş... bi yolunu bilen var mı ne yapabilirim nasıl değiştirebilirim?? 411 serili üründü bu arada çatlayan ürün. Değiştirip Not 4 almak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K777 -- 6 Şubat 2015; 1:36:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• K777 K kullanıcısına yanıt
    Öyle bi dünya yok kardeşim maalesef. Ürün 6 ay gecmediyse değişir kimse sana para iadesi vs vermez. Ayrıca 30 gün içinde ürün eline geçmemiş senin kargon da sıkıntı.http://77.79.90.178 ayrıca burdan imei ile sorgula bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 6 Şubat 2015; 2:05:34 >
  • Bugün tam 1 hafta oldu izmir servisin eline geçeli. hala sistem takibinde kayıt bulunamadı diyo. aradığımda yoğunluk var,gönderilme sırasına göre sıraya alındı diyor. var mı böyle bişey yaa, 1 haftadır bekler mi boş boş?. sinir oldum yaaa
  • Servisi aradım degisim için merkezin onayını bekliyoruz diyorlar bi sıkıntı çıkarmı benim 6 ayı geçti bide ne kadar sürer bu onay süreci
  • samet ben 1.5 hafta önce ekranda basmayan yer vardı verdim piksel e dün geldi cihazım daha kapalı kutu öbür cihaz da 1 .5 hafta bendeydi şimdi sorunsuz kullanıyorum takip sayfası yok o gıcık dediğin gibi 6 ay sonrada cihaz deişimi yokmuş dediler
  • bysamet42 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim arkadaşımın 7 aylık cihazına değişim çıkmış inşallah sana da çıkar. Ayrıca LG nin servisine laf eden arkadaşlar Samsung un HTC nin eline düşse ne yapacak merak ediyorum. Adamlar ellerinden geleni yapıyorlar o kadar telefonu değiştiren bi firma daha bilmiyorum ben. Bide 501 konusuna bu kadar kafa takmaya gerek yok 412 serisinde hiç hata duymadım en hatalı seriler 409 a kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 6 Şubat 2015; 13:18:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.