Şimdi Ara

LG G3 D855 32GB - 1030 TL (SanalPazar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 H815 32GB modelinide satıyormuş 1389 TL, garanti meçhul tabi. Mesaj attım cevap bekliyorum

http://www.sanalpazar.com/Lg-G4-H815-32gb-Cep-Telefonu-deri-Kasa__isp54667572
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencAvrasya

Bildiğiniz üzere paralel ithalat garantili;

http://www.sanalpazar.com/Lg-G3-D855-32gb-Cep-Telefonu__isp54667733

Adamın üyelik tarihi 26 Ekim. Daha hiç satış yapmamış. Bu tip ilanları paylaşırken lütfen bunlara dikkat edelim.
  • telefonlar delta garantiliymiş uzak durun derim.deltanın servisi kadar dandik bi servis görmedim.
  • 1000 liraya delta garantili bile olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz7oz

telefonlar delta garantiliymiş uzak durun derim.deltanın servisi kadar dandik bi servis görmedim.

Delta yı öven de çok kötüleyen de
    Diğer parelel garantileri ise sadece kötüleyen var..
    Ama bu cihazların delta garantili olabileceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 Yıl İthalatçı Firma delta Garantili urun orjınal kapalı kutu adınıza faturalıdır. ürün açıklama kısmında yazıyor. ayrıca delta garantili bir telefon kullandım ve ithalatçı garantili elektroniğe tövbe ettim. 3 kez servise gönderilen cihaza 3ünde de farklı teşhis konulup gereken sorumluluğu göstermemişlerdir.(klasik numaraları sanırım:1-telefon formatlayıp göndermek 2-telefon darbe almış uçuk rakamlı tamir talebi(ki aldığım tel. 30cm den bile hiç düşmemiş/sürekli korumalı kılıfla kullanılmıştı) 3-sıvı teması yine uçuk rakam talebi(en çok buna gülmüştüm)) Bunlar benim delta servisiyle yaşadığım tecrübeler tahminim diğer ithalatçı firmalarda yaklaşık böyledir.
    NOT:Benim aldığım telefonun resmi garantilisini kullanan arkadaşım benimle aynı problemleri yaşayıp ürün değişimi almıştır.
  • Anakartiniz yansa dokunmatik cildirsa delta telefondaki kilcal cizigi sebep gosterip kullanici hatasi sayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehdude31

1000 liraya delta garantili bile olmaz bence

Aylar önce n11de çekle vs. yine bu fiyattan satıldı.Ama tabi kombinasyonla.Bu ilanı tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 29 Ekim 2015; 18:09:35 >
  • bu tür konuları açan elemanlara dikkat edin forumda.yani konuyu açan şahsa söylüyorum aklınız fikriniz ermiyor mu sanalpazara dün üye olmuş birinin böyle bir ürünü bu fiyata satamayacağına .
  • sanal sitelerdeki özellikle yeni satıcılar sakat ayrıca:

1.Lg G4 ve beat
    2.Lg G3
    3.Lg G2 En geç Avustos ayında telefon yanacak ekran sararacak ve garanti dışı olacak bunu bilin, C4 C5 yanmaz . bende yeni aldım

Yanan sararan bu lg telefonlara iyi denemez.

LG Mobile G4 Isınma ve Batarya Dolmama Problemi!

https://www.sikayetvar....atarya-dolmama-problemi

LG Mobile G3 Ekran Sararması.
    https://www.sikayetvar....bile-g3-ekran-sararmasi

Alıntı:
    LG G3 gold aldım. (1900 TL) . Kullanıma başladıktan 2 ay sonra ekran sararma sorunu yaşadım. Sol taraftan sararmaya başladı derken 3. ayında her taraf sarardı. Yedek telefonum olmadığı için telefonumu gönderemedim ve 4. ayda batarya sorunu yaşadım yeni batarya alarak eskisini atmak zorunda kaldım.

Bu süreç zarfında telefonlar inanılmaz ısınma sorunu sürekli yaşıyordum oyun oynama ihtimalim hiç yok derecesindeydi. Sararma artınca telefonumu garantiye göndermek zorunda kaldım. Garantide tam 50 günden fazlaca durdu ve telefonumun Gold serisinin olmadığı söylendi. 50 günden sonra sıfır telefonum geldi. Geldikten 15 gün tekrardan aynı sararma sorunu yaşadım.

LG Mobile G3 Ekran Sararma Sorunu, Hem De 2 Kez!

https://www.sikayetvar....rma-sorunu-hem-de-2-kez

Topam LG şikayeti 1890 adet

Nasıl olsa paramız yabancıya gidiyor bari iyisine sağlamına gitsin. MTK işlemcili C4 C5 M5 iyidir.

C3 T3 M4 de yeterli eğer uygulama oyun vs yüklemeyecekseniz.

• delta servisi kötüleme günleri başlamış yine

paralelde bütün teknik servisler on numara beş yıldız da bi delta kötü sanki.. delta'nın websitesi daha profesyonel ve şikayetvar'da birçok soruya cevap veriyorlar.. diğer servislerin umrunda bile olmuyor insanların şikayetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz7oz

telefonlar delta garantiliymiş uzak durun derim.deltanın servisi kadar dandik bi servis görmedim.

Biz de delta garantisinden çok memnun kaldık. 2 adet lg g3 çatlak yüzünden 4 günde değiştirilip yeni telefon gönderildi.
  • ben de özellikle delta arıyordum anlaşılan bunların hepsi aynı işin düşmeyegörsün. Sanalpazardaki dolandırıcı olsa nasıl yapacak var mı orada da bir yolu? Gittigidiyordaki dolandırıcı ürünleri gittigidiyorla anlaşamadık çekmek zorunda kaldık havale edin göndereyim diye yapıyormuş bu da ona benzemesin.
  • Delta'dan yana endişe duymak yerine satıcıya dikkat etmek lazım bu fiyattan satabilmesi çook zor. Telefonum şu an delta servisinden kargoya verilmiştir diye umuyorum kargoya verme süresinin uzunluğunu saymazsam inşallah dediklerine göre gayet güzel bir şekilde garanti kapsamında servis süreci yaşadım telefon elime ulaşşın detaylı inceleme yapıp paylaşmayı düşünüyorum.
  • G4 ve G2 guzel de G3 ten uzak durun derim, cok sorunlu bir telefon..

• g4 le g3 arasında 300-400 lira fark varsa g4 almak daha mantıklı arkadaşlar.
  • Benim telefona format bile atmıyorlar, telefonu boşmuşsunuz diye:) Bu arada intellicel garantiyse uzak durun garanti dışında aldığım telefonlar yazılımsal kısıtlamalı hard reset dahi atılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 29 Ekim 2015; 23:53:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarin Delta garantisi varsa;

Bizim de hakem heyetimiz var

Netice olarak bu fiyata yurt disi telefon bile bulamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 30 Ekim 2015; 9:48:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.