Şimdi Ara

Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediklerini aynen yaptım mobil internet sorunu var. Mobil interneti kullanamıyorum. Sinyal simgesinin üzerinde ünlem çıkıyor. Uçak moduna alıp geri kapadım. Erişim Noktalarını düzenledim,baştan oluşturdum sorunu aşamadım. Yardımcı olursan sevinirim.

Orijinalden alıntı: SHeiBeN

dediklerini aynen yaptım mobil internet sorunu var. Mobil interneti kullanamıyorum. Sinyal simgesinin üzerinde ünlem çıkıyor. Uçak moduna alıp geri kapadım. Erişim Noktalarını düzenledim,baştan oluşturdum sorunu aşamadım. Yardımcı olursan sevinirim.

bende öyle bi problem yok, En son sürümü yüklediginden eminmisin ? bide hattın ney benimki turkcell bi sorun olmadı başka bi hat takıp dene onlardada sorun olursa yazılımla alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 31 Mart 2016; 19:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • Nicebliy21 kullanıcısına yanıt
    Evet son sürümü denedim. Hatta cm 12.1 buldum d724 için ondada aynı sorun vardı. Hat vodafone 4.5g uyumlu yeni sim

Evet son sürümü denedim. Hatta cm 12.1 buldum d724 için ondada aynı sorun vardı. Hat vodafone 4.5g uyumlu yeni sim

telefonda 4.5g desteği yokki yani LTE yok. Hattın 4.5g olup telefon 4.5g desteklemiyor haliyle Sıkıntı ondan kaynaklı olabilir.

Hattın 4.5G uyumlu olması 3G, EDGE ve GPRS modunda uyumsuzluk yaratacağı anlamına gelmez. Senin mantığınla o zaman biz hiçbir ilçeye gitmeyelim. Çünkü ilçelere 4.5G 6-7 aya ancak gelir.

Farkındaysan Bu rom daha nightly Sürümünde gececen geceye güncelleniyor haliyle sıkıntılar varsa düzeltiliyor yeni özellik vs ekleniyor şimdi benimki 2g,3g destekliyen hat iken bi sorun yok seninki 4.5g li yani lte sürümüne uyggun hat iken sorun oluyor Bunu Anlamak içinde zeka gerekmiyor. Zaten 4.5g uyumlu hatlar tüm telefonlarda kullanılacak olsaydı Hat operatörleri telefonu 4.5g ye uyumlu telefonların hatlarını değiştirmezdi değilmi ? Bu durumda senin mantıgına görede En son teknolojide olan bi hattı taksak gene sorun olmiyacak...

• Pil performansı ne durumda, akıcı mı 1 gb ramli olmasına rağmen? Antutu dan kaç alıyor bir de o önemli, saf android ne kadar etkliyor.

Orijinalden alıntı: Suppordle

Pil performansı ne durumda, akıcı mı 1 gb ramli olmasına rağmen? Antutu dan kaç alıyor bir de o önemli, saf android ne kadar etkliyor.

Pil durumu çok iyi orta kullanımda 1 günü geçen süreyi aldım ancak ramın 1 gb olması Akıcılıgı bozuyor ne yazıkkı eğer 2 gb olsa bide 4.5g destekliyip 16gb hafızası olsa Orta segmentte iyiler arasında kapışırdı. Bunu lg yaparmıydı yapardı ancak g4 beatte bile g3 beatten kötü özelligi bile koydular Bunu g5 beat de yapıcaklar muhtemelen.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme.

• Akıcılık konusunda şöyle diyim: Romu yükledikten sonra çok beğendim fakat kendi hatamla sildim romu. Sonra kdz attım stock roma geçtim 10 dakika dayanamadım o rezilliğe. Tekrar cm yükledim, çok rahatladım stock rom ile çok fark var akıcılık olarak.

Bahsettiğiniz yönergeleri D723TR cihazında kullanabiliyor muyuz? Özellikle TWRP'de tek link olması kafamı karıştırdı. Çocuğa ikinci el bir D723TR cihaz aldım da CM kurayım derken brick etmeyeyim aleti :)

Orijinalden alıntı: erceguven

Merhaba,

Bahsettiğiniz yönergeleri D723TR cihazında kullanabiliyor muyuz? Özellikle TWRP'de tek link olması kafamı karıştırdı. Çocuğa ikinci el bir D723TR cihaz aldım da CM kurayım derken brick etmeyeyim aleti :)

dediklerimi harfiyen uygularsanız brick etme sorunu olmaz, işlem kolay tek şey bootloader kitli onuda bahsettigim şekilde kırın sonra flashlayın twrp den hepsini emin olun g3 beat kendi stock romu ile kullanılabilir değil. cocugunuzun yaşı 16 dan büyük ise stock rom ona çok sıkıntılar yaratır. Cm13 yükleyin daha rahat olur.

Dün akşam hallettim.

Bu arada yaş 16 olana kadar çok yolumuz var :) Yaşı küçük ama çocuktan önce ben dayanamıyorum stock rom olayına. Ağaç yaşken eğilir misali doğrudan CM'e alıştıracağım :)

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Terminal Emülatöründeyken dediklerinizi yazdıktan sonra
    ''No such file or directory'' yazması normal midir?

yanlış girmişiniz, dd if=/storage/external_SD/aboot.bin of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot
    bu kodu girin
    Tekrar merhabalar 5.adımda factory reset işlemini yaptıktan sonra telefon kapanıyor ve bataryaayı çıkarana kadar da tekrar açılmıyor.Fakat telefondan hiçbir veri silinmemiş ne yapmamı önerirsiniz?

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Tekrar merhabalar 5.adımda factory reset işlemini yaptıktan sonra telefon kapanıyor ve bataryaayı çıkarana kadar da tekrar açılmıyor.Fakat telefondan hiçbir veri silinmemiş ne yapmamı önerirsiniz?

büyük ihtimal eksik işlem yapmışşınız ya busybox ile install yapmadınız yada flashify ile twrp yi yüklemediniz. siz bence en iyisi telefonu 0 dan kurun tekrar uygulayın işlemi.

Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.