Şimdi Ara

★★★ LG G3 BEAT ANA KONU ★★★ ( Lollipop Geldi ) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
27
Favori
144.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gun once felan gelmisti guncelleme baslatmamistim simdi baslattimda cok yavas iniyor 20 mb anca oldu 10 dakikada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yükledim yeni versiyonu yani lolipop u ama başka bi cihaz mı kullanıyor arkadaşlar anlamadım, hiç bir fark yok arada yani çok küçük detaylar haricinde hangi görseller şu değişenleri bir söyleyin Allah askına.Bence kitkat daha stabil ve akıcıydı ama lg belki duzeltme guncellemesi verir de biraz kitkat gibi olur yoksa bu hali ile takılmalar var , ayrıca yukledikten sonra reset de attim.

Orijinalden alıntı: Mertlog

Yandex navigasyon kullanan biri arabayla giderken akıcı şekil de çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi?

Sebeke kopsa bile calisiyor hocam

Kardesim benimde basima gelmisti daha once, telefonum sony idi, telefoncular falan yapamadi download moduna gecemedigi icin, forumda bi arkadas dediki ben garantiye yollamistim ve onarip gonderdiler, bende yolladim ve onarilmis sekilde gelmisti, simdi senin yapman gereken şu, açıklamaya telefonumu bilgisayar uzerinden guncellerken telefon kapandi ve tekrar acilmadi bu sekilde bir duruma geldi falan diyeceksin, garanti hemen yapip yollar 2gun icinde, benim 1gunde ulasmisti 2.gun yapiliyo falan mesajlari geldi ve gun sonunda test islemlerinden sonra yollanacak falan diye mesaj geldi ve 3.gun elimdeydi tertemiz, hic panik yapma kesin duzeltip yollarlar.

Orijinalden alıntı: luckyexperia

Bende yükledim yeni versiyonu yani lolipop u ama başka bi cihaz mı kullanıyor arkadaşlar anlamadım, hiç bir fark yok arada yani çok küçük detaylar haricinde hangi görseller şu değişenleri bir söyleyin Allah askına.Bence kitkat daha stabil ve akıcıydı ama lg belki duzeltme guncellemesi verir de biraz kitkat gibi olur yoksa bu hali ile takılmalar var , ayrıca yukledikten sonra reset de attim.

Hocam kitkatin dosyası internette var isterseniz geri görebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çok araştırdım, bir türlü çözüm bulamadım buraya yazayım dedim. Güncellemeden sonra Facebook'taki resimler okunamayacak kadar küçüldü. Herhangi bir sıfırlama yapmadan çözebilirmiyim? (Tarayıcıyla alakalı değil.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben güncelledim memnunum arkadaşlar rootladımda telefondaki kullanmadıgınız uygulamaları devre dışı bırakırsanız kasmalar azalıcaktır tasarruf modu değişmiş daha iyi olmus ekran filtresi yapıyor otomatik felan :)
  • valla yüreğime su serptin.Babama gösterdim senin mesajı dayaktan kurtludum.Ben bimeks'ten almıştım oraya götürücem.Telefona güncelleme gelmiş bende telefon güncellemesi indirilsin ve kurulsun diye gece şarjda bıraktım.Sabah telefon açılmıyordu dicem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TryaelForce -- 1 Mayıs 2015; 23:03:02 >

Lollipopun eksikleri: uygulamalara gelince ne kadar yer kaldığı vb. gözükmüyor, sanal tuşlardan yukarı kaydırıp quick memo açamıyosunuz, son sekmeler-yönetici tuşu kötü olmuş bence önceden tamamen görebiliyodun eski ekranı şimdi bir bölümü gözüküyo, sadece telefon yanken bildirim çubuğunda fps kaybı var.

• Bence 10 numara olmuş yüklendikten sonra iyiydi fabrika ayarlarına döndüm şimdi yağ gibi oldu akıyor eskiden olan o frame kayıpları gitti klavyeye swipe geldi diğer arkadaşlara ilave olarak söyleyim yükleyin ota ile sonra da fabrika ayarlarına dönün cidden çok beğendim

Orijinalden alıntı: DsLite yardım

Knock code da bir sıkıntı yok. C şeyi kendi ayarın demek sen ayarladığın zaman c oluyo üstüne tıklayınca seviyeler var o zaman c kalkıyo anlamışsındır.
    Lollipopun eksikleri: uygulamalara gelince ne kadar yer kaldığı vb. gözükmüyor, sanal tuşlardan yukarı kaydırıp quick memo açamıyosunuz, son sekmeler-yönetici tuşu kötü olmuş bence önceden tamamen görebiliyodun eski ekranı şimdi bir bölümü gözüküyo, sadece telefon yanken bildirim çubuğunda fps kaybı var.

Ben ayarladığımda c olduğunu biliyorum. Benim merak ettiğim ne işe yarıyor. Bu arada Lolipopu ben beğendim. Genel olarak güzel olmuş. Bu arada senin söylediğin uygulamalar kısmındaki ne kadar yer kaldığını görememe durumu bizim cihazlarımıza özgü bir durum değil. Arkadaşımın xperia Z1indede aynı durum söz konusu. Yani anladığım kadarı ile lolipop güncellemesi alan tüm cihazlarda böyle. Bu arada Güncellemeden sonra Knock code ile ilgili yaşadığım problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
     ★★★  LG G3 BEAT  ANA KONU ★★★ ( Lollipop Geldi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbrhrzmn -- 2 Mayıs 2015; 2:07:25 >

• TryaelForce T kullanıcısına yanıt
    Bimeksi aracı kılmana gerek yok, lgyi ara onlara durumu anlat sana calıstıkları garanti firmalarini soylerler sende kendine en yakin sehri secersin o firmanin numarasini verir lg ve garantiyle iletisime gecersin onlarda kargo firmasını ve bi numara verirler kargoya gidip o numarayı söylediginde zaten ucret istemezler ve adresi falan dogrudan otomatik cikar gidecegi yerin, yani bireysel halletmeni oneririm daha eglenceli olur ve bence lg pc suite uzerinden guncelleme yaparken oldu de

• Guncellemeden sonra telefonda donmalar falan yasaniyordu. Telefonu sifirladim duzeldi az da olsa. Arada donmalar oluyor ozellikle chrome de sayfa gecislerinde. Bir de klavyede donma yasaniyor ama bu kitkattayken de vardi. Umarim duzelir yeni guncelleme alinca.

Orijinalden alıntı: haslan23

sen gizli menude HW Device teste girmişssin orda değil direk 3845#*telefon model numarası# yazdığında 22. satırda

Tamam hocam oldu teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.