Şimdi Ara

lg g3 60 derece saka degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda baktim isinma problemi olan arkadaslar 48 dereceyi gormus en cok bende 61 derece yaziyor telefonu aldim bugun ama surekli isiniyor oyun oynamasamda 58 derece falan oluyor.Antutuda da 26bin aldi bu telefonun sorunu sizce nedir yapabilecegim herhangi bir sey var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 5.0'a siz mi geçiş yaptınız yoksa aldığınızda mı geldi? Sıfırdan kurmak en mantıklısı. İsterseniz sıfırlayın bir telefonu çoğu arkadaş bu şekilde birçok sorunu çözdü. Sıfırladıktan sonra tekrar test edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mcp kullanıcısına yanıt
    Aldığımda 5.0 vardı hard reset attım hala aynı sadece internette falan dolaşınca bile 50 santigrat oluyor :/
  • Ben hiç bir program indirip de derecesine bakmadım ama 1-2 saat internette gezince bende de parlaklığı %90'dan fazla açmama izin vermiyor. Siz en fazla ne kadar açabiliyorsunuz parlaklığı telefon o durumdayken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yuzde 90

• Arkaplan da çalışan programlardan kaynaklanıyor. Kurduğun batarya tasarruf programlarını, bellek temizleme programlarını vs sil. Sonra Sonucu buraya yazmayı unutmayın.

• aynı sıkıntıyı bende yasıyorum g3lerde ısınma problemi sürekli olan bisey islemci ve ramı temizlemek ve soğutmek için programlar var onları tavsiye ederim ve ben de en fazla 75 santigratı gördüm parlaklığı en fazla 50 açabiliyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TuRkiShCowboy kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten o programlar yuklu degildi o kadar isindiginda ama simdi duzeldi cok isinmiyor.Android task killeri herkese oneriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.