Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG G3 32GB Titan Lg Türkiye Garantili + Spigen Kılıf Satın Al 25 Haziran 2015 15:51 1 1 LG G3 32GB Titan Lg Türkiye Garantili + Spigen Kılıf Cihazı kısa süre önce m@rslan nickli arkadaştan aldım, kısa süre ikinci telefon olarak kullandım şuan ihtiyacım olmadığı için satmaktayım Ürün 09/2014 de Turkcell Tim den alınmış olup, garantiden kasası değişmiştir jelatini dahi durmakta, ben bu şekilde aldım ve bu şekilde temiz satıyorum. Yanında Spigen orijinal kılıfıda verilecektir. Fiyat: 1200TL istenildiğinde İzmir içi gelip görüp içinize sindirerek almanız tercihimdir. Hızlı iletişim için 555 698 2555Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech M705 Marathon SIFIR - 1 Eylül Faturalı Satılık PS3 320 GB 3 Kol, Çok Oyun Film vs iPhone 6S Plus Gold 64gb - Takaslık LG G3 32GB Titan Lg Türkiye Garantili + Spigen Kılıf