Bildirim
LG G2 / Xpeia M4 / Galaxy A5 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hepsının handıkapı var g2 ıyıdır ama kamerası ne derece tatmın eder sızı bılemem ben uzun sure kullandım bır sorun yasamadım. _____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ========== -
Ne gibi handikapları var mesela?
Bimeks'te incelediken sonra LG G3 D855 de hoşuma gitti.. Onu da ekledim listeye.._____________________________ İhtiyar -
G3 al _____________________________ Glow -
quote:
Orijinalden alıntı: Freeze MF
G3 al
Neden?_____________________________ İhtiyar -
quote:
Orijinalden alıntı: EliNTeR
quote:
G3 al
Neden?
Ekran,kamera,performans konusunda daha iyi hele ki samsung a5'i sakın alma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Glow -
Lg g3 veya Huawei honor 6 mutlaka inceleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bahsettiğiniz g3 modeli hangisidir? Birkaç adet var sanırım.. Benim aklım fena halde G2'ye takılmış durumda.. _____________________________ İhtiyar -
Bu 3 telefon arasından hatta lg3 ü de eklemişsin 4 telefon arasından diyim en iyi kamera galaxy a5 de var tartışmasız zaten ekranı da super amoled çekilen fotoyu videoyu iyi gösteriyor ama batarya konusunda zayıf işlemcisi de iyi sayılmaz lg g3 de kronik sorunlar var deniyordu sony m4 aqua da a5 den iyi değildir bi su geçirmezlik özelliği var telefonu fazla kurcalamam oyun falan oynamam kamerayla uğraşırım diyorsan a5 alabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bana gore lg tr garantili g2 aradigin telefon hem performansi cok iyi. Riske girmek istersen g3 ki ben onermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Bahsettiğiniz g3 modeli hangisidir? Birkaç adet var sanırım.. Benim aklım fena halde G2'ye takılmış durumda..
G2 de olabilir ama ben g3 alırdım 3gb'lık model olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Glow -
quote:
quote:
Bahsettiğiniz g3 modeli hangisidir? Birkaç adet var sanırım.. Benim aklım fena halde G2'ye takılmış durumda..
G2 de olabilir ama ben g3 alırdım 3gb'lık model olan
Bakacağım, teşekkürler.._____________________________ İhtiyar -
g3 al -
quote:
Orijinalden alıntı: Software Fountain
quote:
Bu telefonlardan birini seçeceğim muhtemelen. Önceliğim video çekimin kaliteli olması ve telefonun kronik sorunları olmaması, arıza çıkarmaması. Özellikle kullanan arkadaşlar bu telefonlardan hangisini tavsiye eder?
Hocam LG G2'yi nerede buldunuz?
Mahalle telefoncularına soracağım artık.. Olmadı internet_____________________________ İhtiyar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X