Şimdi Ara

LG G2 WiFi Direct ile Dosya Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi directen ne birsey gonderebiliyorum nede bir sey alabiliyorum arkadaslar samsung arasi gayet rahat bir şekilde birlerine dosya atıyor bundan nasil yapacaz ? Paylas kisminda wi-fi direct diye birsey çıkmıyor onlarda çıkıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam teknik konunun ilk sayfasında kablosuz depolama videosu var ilk mesajın sonunda
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83390420
    Çok rahat yaparsınız...

Pardon hocam siz farklı birseyden bahsediyor imiş siniz :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 18 Kasım 2013; 19:22:47 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bu farklı bilgisayar wiriless dosya aktarimi benim dedigim telden tele dosya aktarımı

• Oncelikle Hayirli geceler..?Google play store ucretsiz olan Super beam uygumasi tam isini gorur bi bakin..?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majedev.superbeam&hl=en

• bilen yok mu ya bu telefonda wi-fi directten dosya atılmıyor mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 19 Kasım 2013; 15:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

bilen yok mu ya bu telefonda wi-fi directten dosya atılmıyor mu ??

lg ye sordum cevap format atın oldu :)
    LG Destek: Wifi direct üzerinden destek almanız mümkündür LG Destek: cihaz üzerinden nasıl bir hata almaktasınız? Müsteri: hiçbir hata yok Müsteri: wifi directten bağlantı kuruluyor Müsteri: bağlandı diyor 2 cihazda Müsteri: fakat ne ben dosya gönderebiliyorum Müsteri: nede arkadaşlarım dosya göndermek istediğinde telefona hiçbir şey gelmiyor LG Destek: LG Mobile ürünlerinde, yazilim tabanli bazi problemler cihazin fabrika ayarlarina geri çevrilmesiyle çözülebilmektedir.Bu islem, telefon hafizasindaki rehberin (SIM ve SD kart hafizasi bu islemden etkilenmemektedir) silinmesine yol açar, bu yüzden islemden önce ihtiyaç duyuyorsaniz mutlaka yedekleme yapiniz.Cihazi fabrika ayarlarina geri çevirmek için:- Ana ekranda, herhangi bir telefon numarasini tuslar gibi: 3845#*802# tuslarina basiniz.- Ekrana gelen menüdeki VCDMA ONLY içerisinden FACTORY RESET. ( Fabrika Ayarlarini Sifirla ) seçenegini onaylayiniz daha sonra gelen ekranda yeniden FACTORY RESET seçiniz.- Gelen sifirlama uyarilarini kabul etmeniz halinde bulunmamaniz halinde islem ortalama 30-60 sn. içinde sona erecek, telefonunuz fabrika ayarlarina geri dönecektir. Müsteri: peki fabrika ayarlarına geri dönünce sorun düzelecek mi LG Destek: Efendim normal şartlar üzerinde bağlantınızı başlattığınız takdirde destek almanız gerekmektedir LG Destek: yazılım tabanlı bir sorundan dolayı bağlanamama hatası alıyor olabilirsiniz LG Destek: dilerseniz cihaz yanından GSM birimimiz ile iletişime geçiniz ayarlarınızın kontrollerini sağlayalım LG Destek: çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.