Şimdi Ara

lg g2 teknosa siparişleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g2 ana konuda bazı arkadaşlara ups den mail gelmiş 32 gb lık ürününüz kargoya verilmiştir diye maillerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim..
  • Onlara da sadece pil gelecektir büyük ihtimalle. Bende de sadece pil verilmiş görünüyor malesef.
  • bu sabah yine aradım hala kargolanmamış ürün çıldırıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Onlara da sadece pil gelecektir büyük ihtimalle. Bende de sadece pil verilmiş görünüyor malesef.

çok güzel uyuttular bizi teşekkürler teknosa
  • arkadaşlar size link vercem şansımızı bide ordan deneyelim..

http://www.sabanci.com/tr/iletisim/iletisim-formu/iletisim-formu/i-2552
  • arkadaşlar ürünler bugün kargoya veriliyor sabah saat 8 de ups den mesaj geldi kargonuz yarın teslim edilecek gönderi kodu vs yazıyor 32 gb almıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

arkadaşlar ürünler bugün kargoya veriliyor sabah saat 8 de ups den mesaj geldi kargonuz yarın teslim edilecek gönderi kodu vs yazıyor 32 gb almıstım

Yanında pil veya başka bişey almış mıydınız?
  • ürünüm kargoda arkadaşlar. aynı ups mesajından banada geldi, gün içerisinde teslim edilecek şubeye. siparişim sadece telefondan oluşuyordu
  • cihazı almadı bugun yada yarın alıcam pil vs yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett803

arkadaşlar size link vercem şansımızı bide ordan deneyelim..

http://www.sabanci.com/tr/iletisim/iletisim-formu/iletisim-formu/i-2552

oraya da yazdım kardeş hala siparişi hakkında sorun yaşayan arkadaşlar varsa sizde yazın iki kelime de olsa bir şeyler yazın ki bu gecikmenin sorumlusu kimse cezasını çeksin.
  • ben yazdım şikayette bulundum
  • Türkbey___ T kullanıcısına yanıt
    Bende yazdım şikayet. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce müşteri hizmetlerini tekrar aradim daha kargoya yarın verilecek bu da demek oluyor ki salı en geç çarşambaya gelecek kime email gelmiş ya da kargo ilan numarasini paylassin bakalım ben inanmiyorum yalan hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

teknosa assist ile iletişime geçtim. ne zaman teslim olacak net bilgi verin diye. şikayet formu oluşturdular. bakalım sonuç ne olacak ?

bende şikayet ettim, Gaziantep' deki teknosa dünyanın en ilgisiz mağazası, heriflerin ne bir şey bildiği var, ne bir ilgi gösterdikleri var, ne ilgilendikleri var, mağazayı aradım, kadın tamam anlıyorum bu gün size geri bildirim yaparız, olmazsa siparişinizi iptal ederiz dedi, bu nasıl bir mantıktır, çıldırıcam, bir daha asla ve asla teknosadan hiç bir şey almayacağım, şimdi de şikayetvar gibi sitelere şikayet edicem.
  • arkadaşlar ürünü teslim aldım 32 gb modelden şuan kurcalıyorum bugün hepsi teslim edilir tahmin ediyorum
  • quote:

arkadaşlar ürünü teslim aldım 32 gb modelden şuan kurcalıyorum bugün hepsi teslim edilir tahmin ediyorum

nasıl aldınız teknosadan mı sipariş verdiniz ve hangi şehirdesiniz.
  • teslimat 28 i diyor neyse bir gün daha bekleyeceğiz.
    gelen mail şu tarz..

lg g2 teknosa siparişleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

quote:

arkadaşlar ürünü teslim aldım 32 gb modelden şuan kurcalıyorum bugün hepsi teslim edilir tahmin ediyorum

nasıl aldınız teknosadan mı sipariş verdiniz ve hangi şehirdesiniz.

teknosa aldım istanbul bayrampaşa
  • belki ist. oldugunuz için gelmiştir sanırım 16 gblarda sorun var 32 leri gönderiyorlar
  • hayırlı olsun güle güle kullanın ilk izlenim nasıl parasını hak ediyor mu telefon birde arka kapaktan ses geliyor diyorlardı o ses var mı sizde ve rengi nedir telin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.