Şimdi Ara

LG G2 Sakın Düşürmeyin !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jerome34

Sp sahıbıyım kıkıfsız 4 kere dustu aynen devam,korelıler cok dayanıksız gecmıs olsun

Japonlar çok mu düzgün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kalas düşünce kırılmaz rahat rahat taşıyabilirsiniz ama cam kullanıcıları dikkat etsin..
  • bu olay kesinlikle şans. arkadaşın i5 iki metre zıplaya zıplaya gitti betonda bi kenarlar çizildi. başka bi arkadaşın i5 ders masasından düştü ekran fortladı.

slimarmor kesinlikle ideal. ekranı da kapasakmı demiş arkadaş o zaman ne anladık dokunmatikten. bence o kadar para verdiğimiz cihazı 3310 gibi kullanmamak gerek. ekranı da lap diye düşecek şekilde denk getirmeyelim bi zahmet düşüyosa.
  • Bende deG2 var gecen gun dusurdum yere yuz ustu. Ekran komple tere geldi. Icim yandi ama neyseki bisey olmadi. Cizik bile yok simdilik.

• çerçevesiz telefon, çerçevesiz telefon dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi cidden çerçevesiz telefon hastalığını anlayamıyorum ya. misal ben iphone tasarımını, xperia z1 tasarımını falan çok beğeniyorum. çerçevesiz sırf ekrandan oluşuyomuş gibi görünen telefonlar çok çirkin geliyo nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam cidden arkadaş haklı, sony nin telefonları daha sağlam oluyor... Bu konuda nokia,htc ve sony cihazlar daha sağlam oluyor... Ama telefon elimizde savaşa da gitmeyeceğimize göre daha şık daha hızlı daha kullanılabilir ürünleri tercih ediyoruz

Saglamlik yere dustugunde kirilmadigiysa hakli saglam . Ama 1700 tl verdigimsu gecirmez telefon deneme amacli musluk altinda kaldiginda sony nin nasil bir firma oldugunu anladim . Hatta teknik servisindende sen salakmisin koçum derdin neydi diyen bir elemanlada mahlemeligim suan saygilar sevgiler :)

• O senin sansinmis dostum

• RayMcCall kullanıcısına yanıt
    Hocam teleservice ile sony özdeşleştirmek pek doğru olmaz aslında... Sırf ben garantisi düzgüm olsun LG yi tercih ettim mesela... Çevremde sorun yaşayan herkes lg nin tek iyi yanı servisi diyorlardı... Telefon arıza yaptığnda falan bonus olarak üst model vermeleri vs. çok hoşuma gitmişti... İnsanın telefonunu bozası bile geliyordu servis hakkında duyduklarım sonrasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam teleservice ile sony özdeşleştirmek pek doğru olmaz aslında... Sırf ben garantisi düzgüm olsun LG yi tercih ettim mesela... Çevremde sorun yaşayan herkes lg nin tek iyi yanı servisi diyorlardı... Telefon arıza yaptığnda falan bonus olarak üst model vermeleri vs. çok hoşuma gitmişti... İnsanın telefonunu bozası bile geliyordu servis hakkında duyduklarım sonrasında

Ayrica suan G2 ile sony nin hicbir telefonunu ekran yonunden kiyaslayamazlar o canlilik o kalite hangisinde var . Sony kalin kasasina guveniyor ama goruyoruz sorunlardan sikayetlerden . Sony benim icin w810i den sonra bitti . Almam tavsiyede etmem. Ayrica basligi acan arkadasada sesleniyorum . Dusen her elektronik cihas zarar gorebilir n bu gayet normal . Lg g2 sakin dusurmeyin ne demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 16 Kasım 2013; 9:15:15 >

• "Sakın Düşünmeyin !!" diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonslaye®

http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Case-Slim-Armor,PR-392.html

Bu kılıfı öneriyorlar ama ebaydan mı yoksa bu siteden mi almalıyım hangisi daha erken gelir ?
  • Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Türkiye sitesinden aldığın erken gelir. Ancak sadece kırmızı rengi kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Tabi ki Türkiye sitesinden aldığın erken gelir. Ancak sadece kırmızı rengi kalmış.

Başka önerebileceğiniz bir kılıf çeşidi var mı ? Biraz daha ince dursa mesela bu çok kalın değil mi
  • Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kalın olursa o kadar iyi korur: İnce kılıflar sadece kasa çizilmelerini engelliyor. Şiddetli düşmelerde fazla bir koruma sağlamıyorlar. Hatta mümkünse telefonun önünü arkasını tamamen kapatan iyi bir kılıf kullanın.

Gerçek ve tam koruma için aşağıdaki kılıf çok iyi görünüyor.
    http://www.ebay.com/itm/Ballistic-SG-Shell-Gel-Maxx-Case-Cover-for-LG-G2-Black-/231095075513?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item35ce5702b9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Kasım 2013; 19:37:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Ne kadar kalın olursa o kadar iyi korur: İnce kılıflar sadece kasa çizilmelerini engelliyor. Şiddetli düşmelerde fazla bir koruma sağlamıyorlar. Hatta mümkünse telefonun önünü arkasını tamamen kapatan iyi bir kılıf kullanın.

Gerçek ve tam koruma için aşağıdaki kılıf çok iyi görünüyor.
    http://www.ebay.com/itm/Ballistic-SG-Shell-Gel-Maxx-Case-Cover-for-LG-G2-Black-/231095075513?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item35ce5702b9

Tabi ne kadar kalın olursa o kadar iyi olur ama birazda telefondan zevk almak lazım değil mi

• arkadaşlar bende 2 gün önce lg g2 32 gb cihaz aldım ve hemen koruma kılıfı ve ekran jelatini aldım ve hemen uyguladım.
    benim aldığım kılıf cihazı komple sarıyor ve cihazda kılıfta beyaz olduğu için hiç sırtmıyor ekran jelatinide taktım çokta güzel oldu.
    alacak olan arkadaşlar varsa eminönunde mısır çarşısının yanında hasırcılar caddesinde hasırcılar han var hanın hemen girişinde sğdaki dükkan kılıf 10 tl ekran jelatini 5 tl. ben 1 ad kılıf ve 3 adet ekran jelatini ufak bir pazarlıkla 20 tl ye aldım. bilginize

bu arada ben şimdiye kadar son zamanlarda: lumia 920 - 925 - 1020 41 mp, iphone 4s - iphone 5 kullandım şimdi ise lg g2 32 gb aldım ve inanınki kullandığım cihazlardan sonra süper geldi her şeyiyle... bu arada uzun zamandır nokia 808 purewiev kullanıyorum ve hangi cihazı kullansamda 808 benim emektar olarak baş köşede kalacak

vala symbiyandan sonra hiç bir cihaz beni sarmadı, lg g2 çok hoşuma gitti beni sardı. şimdilik kullanmaya devam...
    birde keşke kamerasıda 808 gibi çekseydi tadından yenmezdi

• Geçmiş olsun. Quickwindowla düşürürsem ne olur acaba diyenler için: kılıf takılıyken 1.5-1.6 metre yükseklikten kilit taşı zemine düşürdüm düşüp ilk darbeyi aldıktan sonra telefon kılıfın içinden çıktı yanına düştü. Darbeyi telefonun yanından aldı, kılıfın yan kısmı gözü rahatsız edecek şekilde bozuldu iki yerinden, telefonda ise milimetrik belki mikron derecesinde bir çökme (çerçevesinden) ve ufak göze çok batmayacak bir çizik oluştu ama çok şükür ekranda herhangi bir sıkıntı yok, bunun üstüne slim armor kılıf sipariş ettim yandan darbelerde daha kalın ve malzemesi daha kaliteli bir kılıfın daha çok iş görebileceğini düşündüğüm için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpekin

Geçmiş olsun. Quickwindowla düşürürsem ne olur acaba diyenler için: kılıf takılıyken 1.5-1.6 metre yükseklikten kilit taşı zemine düşürdüm düşüp ilk darbeyi aldıktan sonra telefon kılıfın içinden çıktı yanına düştü. Darbeyi telefonun yanından aldı, kılıfın yan kısmı gözü rahatsız edecek şekilde bozuldu iki yerinden, telefonda ise milimetrik belki mikron derecesinde bir çökme (çerçevesinden) ve ufak göze çok batmayacak bir çizik oluştu ama çok şükür ekranda herhangi bir sıkıntı yok, bunun üstüne slim armor kılıf sipariş ettim yandan darbelerde daha kalın ve malzemesi daha kaliteli bir kılıfın daha çok iş görebileceğini düşündüğüm için.

Gecmis olsun hocam. Bende saglamdir diye 110 lira bayildim. Dandik birsey cikti quickwindow

• quote:

Orijinalden alıntı: mpekin

Geçmiş olsun. Quickwindowla düşürürsem ne olur acaba diyenler için: kılıf takılıyken 1.5-1.6 metre yükseklikten kilit taşı zemine düşürdüm düşüp ilk darbeyi aldıktan sonra telefon kılıfın içinden çıktı yanına düştü. Darbeyi telefonun yanından aldı, kılıfın yan kısmı gözü rahatsız edecek şekilde bozuldu iki yerinden, telefonda ise milimetrik belki mikron derecesinde bir çökme (çerçevesinden) ve ufak göze çok batmayacak bir çizik oluştu ama çok şükür ekranda herhangi bir sıkıntı yok, bunun üstüne slim armor kılıf sipariş ettim yandan darbelerde daha kalın ve malzemesi daha kaliteli bir kılıfın daha çok iş görebileceğini düşündüğüm için.

Geçmiş olsun en azından daha fazlası olmadı şükür Stoklara girse bende sipariş vereceğim ama beklemedeyiz eğer ben gözden kaçırırsam falan bu konuya biri yazarsa güzel olur. Telefonum beyaz kılıfı lacivert almayı düşünüyorum süper bir uyum olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

Sp sahıbıyım kıkıfsız 4 kere dustu aynen devam,korelıler cok dayanıksız gecmıs olsun

zamanında xperia ray alacaktım, konusunu okudum, birsürü kişi düşürdüm ama kırılma-ezilme-darbe izi yok demiş. aldım ve 1 yılda 4-5 kez düşürdüm. en ufak bir çizik bile olmadı (kılıf-jelatin yok hatta sony cihazların fabrika çıkışı ekrana yapışık gelen jelatini bile sökmüştüm) bu 1 yıllık süreçte xperia ray konusunu takip ettim gene birsürü kişi düşürdüm kırılmadı dedi. düşürüp kıran hiç görmedim.

daha sonra çalıştığım şirken S3 dağıttı, bir ayda 3 arkadaşımın S3 param parça oldu (darbe izinden köşeleri ezilmiş olanlar da var onları saymıyorum) benim S3'ü hiç düşürmedim ama cepte kullanımda 6 ayda çizik manyağı oldu (xperia ray aynı kullanımda 1 yılda hiç çizilmemişti)

xperia ray şuanda ablamda, ablan kaç kere düşürdü gene bişey olmadı, hatta daha c.tesi günü gözümün önünde ekran alta gelecek şekilde düşürdü, busefer gitti dedim ama gene bişey olmadı.

metal çerçeveye sahip olmasından dolayı sanırım tank gibi alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Kasım 2013; 15:21:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.