Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

theme tweaks
    notification panel
    en altta enable G3 flat ui var oradan yapabilirsin

sizinki gibi güzel olmadı benimki altta syahlık falan var :) sanırım dpi ayarımdan dolayı
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

quote:

theme tweaks
    notification panel

sizinki gibi güzel olmadı benimki altta syahlık falan var :) sanırım dpi ayarımdan dolayı
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

DPI kaçta 380 mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    ben bayağı bir uğraştım renk vs. için istersen benim ayarları atayım sana
    https://www.mediafire.com/?w8fpg7s4yg1y6yj
    zip ten çıkar klasörü ve ana dizine at
    sonra G2 tweakbox a gir sağ üstteki 3 noktalı yere bas restore pref de sonra yeniden başlat telefonu :)
  • physiecho kullanıcısına yanıt
    Ben önce Philz Recovery kurdum, recovery üzerinden sonra TWRP yi falaşladım. Her ikisini de bulunduruyorum çünkü rom'un durumuna göre recovery değişebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

quote:

theme tweaks
    notification panel

DPI kaçta 380 mi ?

evet 380 de .

• quote:

ben bayağı bir uğraştım renk vs. için istersen benim ayarları atayım sana
    https://www.mediafire.com/?w8fpg7s4yg1y6yj
    zip ten çıkar klasörü ve ana dizine at
    sonra G2 tweakbox a gir sağ üstteki 3 noktalı yere bas restore pref de sonra yeniden başlat telefonu :)

ana dizine at derken . ksura bakma tam bilmiyorum ugraştırıyorum senıde

https://store.donanimhaber.com/dc/c8/1d/dcc81df136a3899ed3ae50ad4ccdcaf1.png

resimlerde sıkıntı var
    hani DCIM vs. nin olduğu yere

https://store.donanimhaber.com/dc/c8/1d/dcc81df136a3899ed3ae50ad4ccdcaf1.png 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 31 Mayıs 2014; 14:06:32 >

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    tamam deniyorum hemen
  • Bu arada benim cihaz d80220c taiwan romluydu ilerde official 20b romu atarsam herhangi bir sıkıntı olur mu yada illa ki taiwan romu kurmak gerekiyorsa bunlardan hangisini kurmam gerek ?

cok güzel oldu saolun :):)bi süre takılırım bunla :) bu kezde parlaklık ayarlama cubugu gitmiş onu nası geri alabilirim
    Settings tuşuna basılı tut bakalım ne olacak :)
    olmadı G2 xposed kur bir de
    notification panel status bar ayarlarından
    status bar dropdown modif.
    ADD long press :/ şeysine tik koy ama bende tiksiz ve sadece settings e basılı tutunca geliyor hemen ses-parlaklık çubuğu
    cidden cok hoş olmuş eline emegine saglık :)bendede geliyo ama sadece ses ayarları geliyo. az önce parlaklıgı eklemiştim tweak'tan ama kaldırdım zaten otomatıkte kullanıyorum genelde
    bende ikisi de geliyor da :/ nyse bende ikisi de gizli ses kısma işlerini quick settings deki bildirim tonu vs. den yapıyorum zaten, parlaklığa da hiç dokunmuyorum :) o yüzden hiç görünmemesi daha iyi oluyor...
    video da ekleyim hemen :(
    http://www.youtube.com/watch?v=q0nRr3sCu_Y

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Çıktığında haberdar ederseniz sevinirim forumdan takip ediyorum

Bu çok iyi haber merakla bekliyorum
    @acura07

Google kamera kullanan varmı aramızda tam ekran desteği de geldi. Kendi stok kamerasından daha iyi diyenler var sizler ne düşünüyorsunuz? Tam ekranı 9.7 mp da çekiyor ben tam ekran kamerası ve HD Video kalitesinde bizim kamerami google kamerami karar veremedim

Kamera olarak çok iyi ve hızlı ama video seçeneği olarak kendi kamerası kadar seçenek yok sadece 1080 p olarak çekiyor.Fotoğraf çekimi için hızlılık olarak baş çek tarzı kullanım için kullanılır. Bir de video çekerken google camera ile cihaz kendi kamerasını kullandığım zamandan daha fazla ısınıyor. Kendi kamerasında uhf cektigim zaman ancak böyle ısınıyor. Kısaca özetlemek gerekirse video olarakta fotoğraf olarakta günlük kullanım için pek fazla ayar yapmayacaksanız sizi fazlasıyla idare edecektir. Bu arada ge klavye tahmini harika olmuş

bendede böle olaydı iyiydi :) iki kurcalıyım belki bulurum bozaarsam tekrar atarım senin backup'ı
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    gsm operatörü yerine de nickini yazmışsın gözümden kaçmadı kendi ismimi yazma şansım varmı oraya
    theme tweaks
    notification panel
    en altta
    Custom Carrier LAbel var
    oradan istediğini yapabilirsin
    onuda yaptım sayende :) bide şu uzun tık işini bulabilsem herşey süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Çıktığında haberdar ederseniz sevinirim forumdan takip ediyorum

Bu çok iyi haber merakla bekliyorum
    @acura07

Google kamera kullanan varmı aramızda tam ekran desteği de geldi. Kendi stok kamerasından daha iyi diyenler var sizler ne düşünüyorsunuz? Tam ekranı 9.7 mp da çekiyor ben tam ekran kamerası ve HD Video kalitesinde bizim kamerami google kamerami karar veremedim

Kamera olarak çok iyi ve hızlı ama video seçeneği olarak kendi kamerası kadar seçenek yok sadece 1080 p olarak çekiyor.Fotoğraf çekimi için hızlılık olarak baş çek tarzı kullanım için kullanılır. Bir de video çekerken google camera ile cihaz kendi kamerasını kullandığım zamandan daha fazla ısınıyor. Kendi kamerasında uhf cektigim zaman ancak böyle ısınıyor. Kısaca özetlemek gerekirse video olarakta fotoğraf olarakta günlük kullanım için pek fazla ayar yapmayacaksanız sizi fazlasıyla idare edecektir. Bu arada ge klavye tahmini harika olmuş

Google kamerada video çekerken ekrana dokunduğunuz zaman fotoğraf çekme özelliği harika olmuş gayet net fotolar yakalanıyor sevdim gayet pratik.

ben de ek olarak G2 xposed da yüklü belki de ondandır :/ neyse bende sorunsuz olduğu için fazla bir fikir üretemeyeceğim bu konuda...
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.